با سلام مجدد
شكر خدا ارتباط EDGE/GPRS درست شد اما متاسفانه كانكشن اوپن اسكاي از طريق ستلايت با GPRS ارتباط برقرار نميكند.
يعني سند و رسيو هر دو از EDGE/GPRS شده است!
Printable View
با سلام مجدد
شكر خدا ارتباط EDGE/GPRS درست شد اما متاسفانه كانكشن اوپن اسكاي از طريق ستلايت با GPRS ارتباط برقرار نميكند.
يعني سند و رسيو هر دو از EDGE/GPRS شده است!
عزیز خوب خدا رو شکر قضیه پیدا شد.
سرعت چنده حالا ؟
اگه توپه برو توی speedtest یه تست بزار ببینیم همراه تنبل چند مرده حلاجه
مرسی
چه عجب مبارکه :31:.نقل قول:
لپتاپ شبکه میکردید ارتباط برقرار میکرد حالا نمیکنه؟ اگه اینجوریه احتمالاً تنظیماتش درست نیست..
منطقه شما EDGE فعاله یا همون GPRS هست؟
با ارتباط دو طرفه EDGE همراه اول شروع تست كه ميزنم ارور ميدهد:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشكرنقل قول:
مشكل ارتباط ستلايت هم با ريستارت كردن حل شد.
احتمال ميدم EDGE فعال باشه
با سرور باکو تست کنید مشکل حل میشه. البته س-تلا-یت رو موقتی قطع کنید. تا سرعت GPRS مشخص شه.نقل قول:
موفق باشید.
دوستان من در سايت همراه اول دائمي عضو هستم
ولي در قسمت كاربران بخشي كه مربوط به وضعيت GPRS باشد ، نيست!
حالا چگونه كاربر از زمان اتمام بسته GPRS رويائي خود مطلع شود، تا سهواً از GPRS آزاد كه هزينه آن كيلو بايتي حساب ميشود، استفاده نكند.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]نقل قول:
خوب ممکنه تعریف نکرده باشند نیست که همه چیمون به همه چیمون میاد شما غصه نخور ساعتی که وصل شد یادت نیست ؟نقل قول:
فکرک نم نوشتی از 2 صبح شما هم امشب ترجیحا تا 2 صبح بیشتر کار نکن که متضرر نشی برو 10 تومن بده سرویس یک ماه رو بگیر و خلاس
در ضمن اسپیدتست با سرور باکو کار میکنه برای منم قبلا از این ارورها میزد.
حتما یه تست بگیر و بزار اینجا
سرعت ست ست رو هم حساب کن ببین چقدره یه جمع بندی بکن ببینیم میصرفه یا نه
که اگر بصرفه ازت دعوت میکنم تشریف بیاری برای همیشه در تاپیک امین اینترنت دوربرد حال کنی.
ما به دوستان خوبیم ثل شما نیاز داریم :31::27:
سلام دوستان:
اینجا کسی بلده با موبایل به اینترنت وصل شه وبعد به کامپیوتر بزنه و اینترنت مجانی بشه..... ؟؟؟؟
اگه کسی بلده راهنایی کنه ممنون میشم... کدام خط ها میشه.. فقط ایرانسل یا دولتی هم میشه 0912