دستنشان: دوست داشتند 140میلیون به من هدیه کنند!/ قراردادهای صوری برای فرار از مالیات
برگه های قرارداد را سرمربی سابق تیم روی میز چیده و ورق می زند. بازیکنان اسمی و مبالغ تنها 500 هزار تومانی رسمی.
این قصه جنجالی قراردادهای باشگاه نساجی مازندران است. تیمی که ابتدا قرارداد 275 میلیونی با نادر دست نشان امضا می کند و در 4 ماه 240 میلیونش را می پردازد اما کمی بعد مشخص می شود مبلغ واقعی این قرارداد تنها 100 میلیون تومان ثبت شده. قراردادی که اینگونه ثبت شده تا اداره مالیات دور زده شود و مالیات بر درآمد این قرارداد کسر نشود.
این یک رسوایی بزرگ مالی است که آشکارا در تلویزیون پخش می شود. نادر دست نشان که از سوی نساجی متهم شده پولی بیش از دو برابر قراردادش را گرفته ، درباره این اتهام اسنادی برای ارائه دارد. او در این باره به خبرآنلاین می گوید:« اصلا آنها است می گویند قرارداد رسمی من 100 میلیون بوده و 240 میلیون پول گرفته ام . مگر آنها سندی دارند که این پول را به من قرض داده اند؟ در ته برگ چک ها هم وجود دارد که نوشته شده مابقی پول قرارداد . حالا اگر می گویند این پولها را همین طوری داده ند ، رسیدی بیاورند که نشان دهد من به آنها بدهکارم. این دوستان دوست داشته اند به من پول بدهند و من هم گرفتم.»
البته در طرف مقابل ، مدیر جوان نساجی می گوید :« این تز شخص دست نشان بوده که رای فرار مالیاتی رقم قراردادها پایین تر نوشته شوند. او خودش در ابتدای فصل همه کاره تیم ما بود . خودش می گفت با چه کسی ببندیم ، چقدر بدهیم و قرارداد را چطور ببندیم که برای مان مالیات ساز نباشد. »
در پاسخ به این ادعا اما دس نشان می گوید:« من اصلا نباید مالیات پرداخت می کردم. به جای اینک خانه و ماشین ز باشگاه بگیرم قرار شد مالیاتم را بدهند. پولم را هم که گرفته ام. اصلا به من پول زیاد دادند ، چرا قرارداد دیگران را به این شکل بسته اند؟ حسین مسگر ساروی را قرارداد 500 هزار تومانی برایش بسته اند و خیلی از بازیکنان هم به همین شکل هستند. آیا برای این ها هم من قرارداد بستم؟ پس سرپرست تیم و مدیرعامل باشگاه چه کاره بوده اند؟ این ها دیگر دور از واقعیت است. با من در شهرم کاری کردند که فراری ام دادند. 30 خط ایرانسل گرفته اند و مدام برایم فحش های رکیک می فرستند. این فوتبال مگر چقدر ارزش دارد؟ البته من در این جریان آقای پرهام را مقصر نمی دانم بلکه عده ای در کنار این تیم هستند که دلال مسلک هستند. »
او البته در واکنش به این نکته که با این تخلف آشکار ممکن است پای اداره مالیات به پرونده باز شود هم می گوید:« من ترسی ندارم. این باشگاه است که باید به تعهداتش عمل می کرده. دلیلی ندارد که بخواهم از مالیات پرداختن فرار کنم. اما اگر می گویید تخلف ، باید هیات فوتبال استان که در جریان بوده ، اعتراض می کرده است. »
دست نشان اینگونه توپ را به زمین رئیس هیات فوتبال مازندران یعنی غلامرضا بهروان می اندازد. بهروان هم که در نود به طور ضمنی تائید کرد از ماجرای تخلفات آگاهی داشته به خبرآنلاین می گوید:« ما وقتی دیدیم قراردادها 500 هزار تومانی هست ، هشدار دادیم اما گفتند اشکالی ندارد. حتی حسین مسگر ساروی آمد و شکایت می خواست بکند ، به او گفتم روز اول که می دانستی قرار دادت 500 هزار تومان است و او پاسخ داد که به خواست دست نشان این برگه ها را امضا کرده. من کاری به دعوای دیگران ندارم اما از نظر ما همین قراردادهای ثبت شده مهم است. » او البته این حقیقت را قبول دارد که در این تیم تخلف بزرگی برای فرار از مالیات انجام گرفته که دو طرف از آن آسیب دیده اند.
کد:
http://khabaronline.ir/news-64344.aspx