میشه بگی کجای حرف من خنده داره :19:نقل قول:
دوستان یاریس رو پیشنهاد کرده بودن منم گفتم که یاریس بدرد نمی خوره!!! بد گفتم ؟؟؟:13:
Printable View
میشه بگی کجای حرف من خنده داره :19:نقل قول:
دوستان یاریس رو پیشنهاد کرده بودن منم گفتم که یاریس بدرد نمی خوره!!! بد گفتم ؟؟؟:13:
من نمیخوام بحث کنم اما شما از روی چه اسنادی میگین که یاریس ماشینه بدرد نخوریه؟؟؟!!!نقل قول:
والا من به غیر از قیمت گرونش هیچ عیبی تو یاریس پیدا نکردم اونم میشه تو نمونه های دست دومش با قیمت مناسب پیدا کرد.
یاریس ماشین خیلی خوبیه ، ولی بنظرم اصلا خانوادگی نیست ، قدرت موتورش هم زیاد جالب نیست ، ولی کیفیت ساخت ، نرمی و راحتی خیلی خوبی داره ، کلآ تویوتا حرف نداره !
اگه تویوتا یاریسو میگی بدرد نمیخوره پس اصلا ماشین شناس نیستی!هرچی باشه تویوتاست خدای ماشینه هر مدلیش که میخواد باشه از همه این پیشنهادها بهتره!من نمیدونم اخه تو این مملکت که جاده درست نداره یا ترافیک یا یه ذره گاز میدی پلیس میگیرتت قدرت میخوای چیکار الان تویوتا کم مصرف و کیفیت ساخت در ضمن شتاب خوبی هم داره....
کلا هر ما شینی در صد تولیدات قطعات خارجیش بیشتر باشه بهتره!
به نظرمن یا جن 2 اتوماتیک(حدود23) یا مگان مدل پایین(1600:26-2000 :30)(قیمت صفر هست)بگیر-یاریس شخصه از قیافش خوشم نمیاد(که این سلیقه ا یه)ولیتویوتا حرف نداره!
اگه میخوای داخلی بگیرین یه سمند سریر بگیر که موقع تحویل اگه جای حسابی باشه میتونی امکانات زیادی واسش سفارش بدی(بدونoption اضافه حدود22.5 است)
دوستان ممنون بابت راهنمایی هاتون...
با توجه به صحبت هایی که با پدر گرامی شد فعلا نظره ایشون 206 تیپ سه هست!
که به احتمال 70٪ 206 میگیریم.
واقعا ممنونم بابت راهنمایی هاتون چون واقعا کمکم کرد.
خوشحال میشم بازم نظرتون رو بگین.
:دی
اتوماتیک 23 تومن؟؟؟ دنده ای 25 و اتومات 27 هست حدودانقل قول:
اگر خانوادگی میخوای اصلا سراغ 206 نرو چون فضای سرنشینان عقب تنگه و اذیت میشیننقل قول:
اگه206میخواستی بخری چرا پیشنهادت 3 ماشین دیگه بوده؟!:31:پستها دیگه سره کاری شده!!
دوست عزیز من اون موقع اصلا فکرشم نمیکردم بخوایم 206 بگیریم.نقل قول:
وگرنه من خودم میگم زانتیا!
من ماشینایی که تو نظرسنجی گذاشتم همشون شرایطی چند ماهه بودن.
وگرنه زانتیا نظره خودم بود.
نظر نهایی رو هم همیشه بابا میده....
حالا باز خدارو شکر که اون ورنا رو نخریدیم.
-------
حالا وقتی گرفیم ایشالا یه عکسی ازش میزارم تا توش از همه تشکر کنم.:دی(عجب ندید بدیدیم من....:دی)
مگان بهترین انتخابه , مزیت زانتیا نسبت به مگان سیستم تنظیم ارتفاع و همچنین ایربگ های بهتر و برگ هاي برنده مگان هندلينگ، فرمان الکترو هيدروليک، ترمز بهتر، تکنولوژي به روز تر تعداد کمتر دست مردم و از همه مهم تر ايمني بالا تر
.به این سايت سر بزنکد:www.megane.ir