رو وایت برد که خیلی بیش از حد ضایع میشه من خیلی بزرگ مینویسم به خاطر همین رو وایت برد بدتر میشه:41:نقل قول:
به احتمال زیاد تابستون میرم کلاس :5: دوستان بالاخره نگفتیدا اسم اون کتابا چیه؟؟؟
Printable View
رو وایت برد که خیلی بیش از حد ضایع میشه من خیلی بزرگ مینویسم به خاطر همین رو وایت برد بدتر میشه:41:نقل قول:
به احتمال زیاد تابستون میرم کلاس :5: دوستان بالاخره نگفتیدا اسم اون کتابا چیه؟؟؟
سعی کن یه وایت برد کوچیک بخری تست کنی... خیلی تاثیر اره..نقل قول:
اینو من چندین بار از چند نفر شنیدم....
منم روی وایتبرد نمیتونم درست بنویسم البته روی کاغذ هم دستمو از بالای صفحه میگیرم و مینویسم ولی خطم بد نیست.نقل قول:
میتونی از کتاب خط نوشته سید مرتضی موسوی گرمارودی استفاده کنی؟(البته نمیدونم اسم کوچیکش علی هست یا مرتضی) به هر حال کتاب خوبیه.4 جلد هم داره.
نقل قول:
معمولا هر کس نتونه رو کاغد خوب بنویسه... رو وایت برد هم مشکل داره...
دوستا کسی کلاس خوب سراغ نداره؟
من اگر بخواهم انگلیسی فانتزی هم یاد بگیرم کلاس هاش هست؟
---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:58 PM ----------
این رو یادم رفت بگم.دست خط بسیار بسیار تاثیر دارد در برخورد افراد مختلف با شما.من صنایع می خونم و از وقتی با چند تا از ترم بالایی ها می پرم همین رو گفتن.دست خط خیلی مهمتر از اونی هست که فکرش رو می کنید مثل تیپ ظاهری.
سلام. احتمال اینکه کتاب تاثیر داشته باشه خیلی کمه. من خودم یه عالمه کتاب خط رو تمرین کردم بازم همونم که بودم!!! تازه وضع من بدتره!!! یعنی وقتی خودکار میگیرم دستم می خوام بنویسم نمی تونم پیش بینی کنم چطوری میشه!!! هر دفعه یه مدل که هیچ مدلیش هم خونده نمیشه!! دفتر کتابای من از روی خط قابل تشخیص نیستن چون همش با هم متفاوته.///نقل قول:
ولی 14 سالم که بود یه دوست داشتم خطش افتضاح بود... تابستون رفت کلاس خط عالی شد!!! اصلا باور نمی کردیم!!! خلاصه چند روزی با منم کار کرد منم خوب شدم اما ادامه ندادم یادم رفت! یادمه مدل نشستن هم خیلی مهمه! پس توصیه می کنم کلاس بری اونجا استاد دستت رو میگیره، بهت میگه چطوری بشینی و اینا... و آخر هم امیدوارم خوب بشی. گرچه به نظر من اصلا مهم نیست. الان همه چی الکترونیکیه. :13:
وقتی تند تند مینویسم خودم هم خطمو نمیتونم بخونم!
خیر سرم میخوام برم دانشگاه... اون جا هم باید سریع جزوه نوشت
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم!
تاپیک رو که ورق بزنی بچه ها مطلبای خوب زیاد گفتن..اما بهترینش همون کتاب هست که معرفی شد.......توی پست های قبل هست..نقل قول:
وقتی تند تند مینویسم خودم هم خطمو نمیتونم بخونم!
قتی تند تند مینویسم خودم هم خطمو نمیتونم بخونم!
دوستان سلامنقل قول:
به نظر من یه کار دیگه بکن که با یه تیر دو نشون بزنی
برو جزوه استاد رو از ترم بالایی ها بگیر
اینجوری مجبور نیستی خرچنگ بنویسی که بعدا مشکل پیدا کنی
سر کلاس هم تمام توجهت به استاد هست و اگه جزوه چیزی کم داشت فقط همون رو اضاف میکنی
علی علی