-
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
100% داخل ایران بهترن من کاری به غیر مجازها ندارم شما باید موسیقی ایران رو البومهای مجاز بسنجید (راه دیگه ای هم نیست)
با توجه به امکانات ضعیفی که تو ایران وجود داره ولی بازم کارای خوبی میشنویم (فصل تازه - یه شاخه نیلوفر - وایسا دنیا و... که از هرلحاظ حرفه ای هستن)
یکی از این مشکلات همین استدیوها هستند که اکثرا پروتولز نیستن و خواننده ای که برای کارش ارش قایل میشه مجبوره به دبی سفر کنه (رضا صادقی) یا به ترکیه بره (محسن یگانه) که کلی مشکل داره (البته جدیدا استدیوهای پروتولز تاسیس شده)
حالا شما بشمارید خواننده هایی رو که در ایران پاپ فاخر کار میکنن با خارجی ها
خارج از ایران فکر نمیکنم 3-4 نفر بیشتر باشن اونارو با عدم محدودیتیشون رو با داخلی های با محدودیت مقایسه کنید
فکر کنم حداقل نتیجه 10-4 تموم بشه به نفع داخلی ها
اگه اشتباه یا پرحرفی شد ببخشید
-
من اول فکر میکردم که داخل ایران بهتره. الان چند وقته که سری مسابقه next persian star رو میبینم نظرم عوض شد
آهنگسازای بزرگی خارج از ایران با خوانندگان لس آنجلسی کار می کنند.
شما یه آهنگ داریوش یا قمیشی یا گوگوش بخای با داخلیها مقایسه کنی جای بحث نمیذاره.
-
مسلما داخل ایران خیلی بهتر از لس انجلسی هاست
درسته تو خارج بزرگانی هستند ولی داخل ایران هم خواننده هایی هستند که با وجود امکانات و محدودیت ها کارهای قوی عرضه میکنند فکر میکنم کمتر کسی باشه دیگه موسیقی اونور اب رو گوش بده
-
یه سری خواننده های داخلی مثل چاوشی، یگانه و سعید شهروز و ... واقعا آدمو امیدوار میکنن ...
این خوننده های جدید که خیلی بی استعدادن ... البته از این جدیدا ناصر صدر فوق العادس و جای امیدواری داره.
-
خب یجورایی نمیشه رای ثابتی داد:
موسیقی خارج کشور سالهاست که داره راههای جدیدی را تجربه میکنه و نسبت به داخل مهارت و تجربه بیشتری دارن.
در سالهایی که ساختن این نوع موسیقی محدود و ممنوع بوده اونا داشتن کارشونو می کردن و مثل هر مورد دیگه کارهای بزرگ و البته ناقص و بی محتوایی هم داشته اند.
کسی نمیتونه منکر کارهای بزرگ اونا بشه که سالها همه با هر نوع سلیقه به ان گوش میدادن.
تفاوتی که کارهای داخل با خارج داره اینه که:
اولا حال و هوای کارهای داخل به حس و حال شنونگانشون نزدیکتره. چون که اونا در داخل هستند و بهتر میتونن این حس و حال را دریافت و در موسیقی انعکاس دهند.
دوم اینکه به دلیل جوانتر بودن، کارهای پر انرژی تری را ارائه میدن و نوآوریهای بیشتری به خرج می دهند.
موسیقی داخل کشور هنوز جوانه و باید مدتی بگذره تا بشه نظر دقیقتری به اون داد.