ممنون
بله Double بود
برنامه ی روش حذفی گوس برای حل معادلات بود که چک کردم دیدم درسته بعضی جاها 0/0 داره.
Printable View
ممنون
بله Double بود
برنامه ی روش حذفی گوس برای حل معادلات بود که چک کردم دیدم درسته بعضی جاها 0/0 داره.
باسلام
من وقتی اسم فرمها رو تو قسمت properties مربوط به فرم عوض میکنم تو قسمت soulotion explorer هیچ تغییری نمیکنه و همون form1,form2 ... است. چرا ایا باید دوباره اونجا هم دستی عوض کنیم؟
با تشکر
سلام
اگر نام فایل و نام کلاس فرم یکی باشد و بخواهید هر دو تغییر کند، فقط کافی است اسم فایل در SolutionExplorer را عوض کنید.نقل قول:
من وقتی اسم فرمها رو تو قسمت properties مربوط به فرم عوض میکنم تو قسمت soulotion explorer هیچ تغییری نمیکنه و همون form1,form2 ... است. چرا ایا باید دوباره اونجا هم دستی عوض کنیم؟
در زمان تعویض اسم فایل (به شرط یکسان بودن نامهای قبلی) دیالوگی از شما در خصوص تغییر نام کلاس هم می پرسد که اگر YES کنید هر دو اصلاح خواهد شد.
من 1 فایل ورد درست کردم و میخوام وقتی تو برنامه روی 1 دکمه کلیک میشه اون فایل با خود ورد باز شهچه طوری میشه این کارو کرد؟
کلا برنامه های خارجی رو چطور میشه ران کرد و تعیین کرد ن که با چه برنامه ای را بشن؟
سلام
اگر میخواهید دبل کلیک روی فایلی را شبیه سازی کنید ...
مثل اجرا کردن exe سایر برنامه ها و یا باز کردن یک فایل doc یا bmp در برنامه پیشفرض ویندوز و...
میتوانید از دستور زیر استفاده کنید:
کد:System.Diagnostics.Process.Start("notepad.exe");
System.Diagnostics.Process.Start("C:\\AAA\\BBB\\file.exe");
System.Diagnostics.Process.Start("C:\\AAA\\BBB\\file.doc");
ممنون:11:
چه طور میشه آدرس رو محلی داد؟ یعنی به جای این که کل آدرس رو زد و بعد از انتقال رو 1 کامپیوتر دیگه آدرس ها عوض شه فایل مورد نظر رو داخل فولدر خود پروژه کپی کرد و آدرس رو از اون جا داد که با تغییر دستگاه آدرس ها به هم نریزه
سلام
برنامه هایی که در مسیرهای محیطی ویندوز (مثل Windows یا System32) باشند و برنامه هایی که در مسیر جاری و پیشفرض برنامه جاری باشند (معمولاً و در اکثر موارد همان مسیری که برنامه از آن اجرا شده) این موارد بدن دادن نام کامل مسیر هم قابل ارجاع و استفاده هستند مثل :
به همین شیوه میتوانید به فایلهای کنار exe خودتان هم ارجاع دهید و فراخوانی شان کنید.کد:System.Diagnostics.Process.Start("notepad.exe");
System.Diagnostics.Process.Start("calc.exe");
ولی در موارد خاص امکان دارد مسیر پیشفرض همان مسیر exe تان نباشد.
اگر وری کنار exe بئودن تاکید خاصی دارید باید از تابع System.Windows.Forms.Application.StartupPath استفاده کنید.
این تابع مسیر جاری برنامه و مسیر محل exe برنامه را بر میگرداند.
البته شاید برخی افراد خیلی ساده از دستورات مثل اینها استفاده کتند:
ولی هر دو این دستورات ایراد دارد و تابع فوق ذکر در شرایط مختلف میتواند انتهایش اسلش داشته یا نداشته باشد!کد:System.Diagnostics.Process.Start( System.Windows.Forms.Application.StartupPath + "prog2.exe");
System.Diagnostics.Process.Start( System.Windows.Forms.Application.StartupPath + "\\prog2.exe");
کد نهایی و مطلوب چنین خواهد بود:
کد:System.Diagnostics.Process.Start( System.IO.Path.Combine( System.Windows.Forms.Application.StartupPath, "prog2.exe" ) );
واقعا ممنون از کمکتون:20:
سلام ببخشید من می خواستم در c# هر textbox یا list box ا انتخاب می کنم رنگش را عوض کنه و این کار را هم با دستور focus انچام می دم ولی درست در نمی آید می شه راهنمایی کنید . ممنون
برای این کار نباید از دستور استفاده کنین. باید از رویداد استفاده کنین.
این کد برای هر TextBox داخل فرم یه رویداد Leave و یه رویداد Enter اضافه می کنه.کد:public Form1()
{
InitializeComponent();
foreach (TextBox Box in this.Controls)
{
Box.Enter += new EventHandler(delegate(object sender, EventArgs e)
{
(sender as TextBox).BackColor = Color.Red;
});
Box.Leave += new EventHandler(delegate(object sender, EventArgs e)
{
(sender as TextBox).BackColor = SystemColors.Window;
});
}
}