طریقه بازی کردن دنس رو یکی بگه : د ی ..... من هر کاری میکنم ستاره نمیده :(
طریقه بازی کردن دنس رو یکی بگه : د ی ..... من هر کاری میکنم ستاره نمیده :(
اقا حسام من کد می خوام
بعد امید جان راست می گه طریقه ی بازی دنس چه طوری؟
نقل قول:باید با توجه به ریتم آهنگ جهت های مختلف بدی...هر جهت رو بیشتر از 3 بار نباید بزنی...نقل قول:
مثلا" بالا بالا چپ پایین چپ...و ...همینجوری...بعد که ریتم آهنگ عوض میشه توام باید دکمه وسط رو بزنی تا استایلت عوض شه...! همینجوری میری یاد میگیری..
شاد باشید:40:
آخیییییی.........دنس تموم شد.....فقط پوینت آپلود کلیپ مونده و Watch Credits ....این آخریه خیلی سخته......دو ساعت فقط سازنده ها رو نشون میده :دی.........خفن ترین استایل رقص هم Hip hop Boy .......با هاش تویه یه ترک 35 هزار امتیاز میگیرم....
خسته نباشی...:27: : دی من 55000 تا رکورد داشتم تو اون سیو قبلیم..الان 44000 تا...:31:نقل قول:
اون آخری هم فقط 2 ثانیه بری توش بیای بیرون بت میده...نمیخواد 1 ساعت نگاه کنی...: دی
شاد باشی:40:
:18:........44000.....:18:........یونس آهنگی که میذاری چند ساعته؟.......بابا من ترک بالای 5 دقیقه نداشتم........ولی فکر خوبیه ها......بری یه آهنگ بذاری 10 دقیقه بعد رکورد بزنی...:31:نقل قول:
نمیشد زود تر بگی.....:31:......منه بدبخت دو ساعت داشتم این فهرست رو میدیدم........راستی این Cindy Gomez واقعی اش هم هستا:31:......یه کلیپ ازش دیدم....عجب چیزی بود:8:.....رقصش رو گفتم:31:نقل قول:
اون آخری هم فقط 2 ثانیه بری توش بیای بیرون بت میده
اقا اهنگ طولانی بزارید رکورد بزنیم.
یه اهنگ دارم میگیرم 37 دقیقه حتما رکوردتون رو میشکنم
ببا آهنگهای بهرام چه حالی میده : د ی
.
.
.
راستی پلیرتون چه شکلیه ؟ : د ی ...... من تازه نصبش کردم فردا براتون ازش یه عکس میزارم ...
یه وقت نزاریا امید...جاش نیست..هر وقت کرک شد تو تاپیک خودش بزار...نقل قول:
من تازه نصبش کردم فردا براتون ازش یه عکس میزارم ...
ممنون، شاد باشی:40: