از بین اینا فقط requiem مونده که اونم دارم روش تحقیق میکنم.
Printable View
از بین اینا فقط requiem مونده که اونم دارم روش تحقیق میکنم.
2-Requiem: Bloodymare
این بازی به نظر جالب میاد ؟
من تو پست 2 گفتم بازی هایی که هم سرور مجانی دارن و هم دانلود مجانی مثل اینایی که تا حالا معرفی کردیم وارد بازی که بشیم یه فرقی بین پولدارها وبی پول ها بوجود میاد. البته بعضی از این بازی ها تا چند ماه بازی نکنی و به لول های بالا نرسی این مشکل بی پولی خودش رو اصلا نشون نمیده. در ضمن نظرات مثبت در مورد این بازی ها هم تا دلتون بخواد پیدا میشه.
در ادامه هم اون بازی هایی که خرید پولی دارن ولی سرور مجانی دارن و مشکل بازی های قبلی رو ندارن معرفی می کنیم.
در ضم
خب اون بازي ها رو هم كه ماها بايد رسما بيخيال بشيم ! :) راستي شما اطلاعتي در مورد اين بازي RPG ارباب حلقه ها داري ؟؟ من يه سري عكس هاش رو ديدم ! همين قدر مي خوام بدونم سرورش هم فري هست يا سرورش هم مثل WoW بوليه ؟
ولي با همه ي اين ها من اون بازي شماره ي 4 و 3 رو بسنديدم ! خب تا يه جاهاييش اكه اونايي كه بول مي دن قوي تر باشن مشكلي نداره ! خب اون سه سوته لول اب مي كنه ! ما 5 تا سوت مي زنيم !!!! ولي اكه مثلا ديكه به يه جاهاييش نشه تحمل كرد و اون سه سوته لول اب كرد و ما اصلا نتونيم لول اب كنيم ! ديكه خيلي خفن ميشه !
ارباب حلقه ها هم پولیه.ماهی 15 دلار حدودا.نقل قول:
آیتمهای پولی فقط تو لول آپ تاثیر نمیذاره.لول آپ یکیشه.چیزهایی مثل سلاح و لباس قوی،گلد زیاد تو بازی ، کشتن سریع تو pvp و... اینا همش هست.
این نسبت به اون سه تا بهتره ولی اینم مشکلاتی داره.نقل قول:
فعلا کاندیدای اصلی
requiem:bloodymare و rohan:blood feud هستن.
برادر يه ريويو از اين rohan مي زاري برامون ؟؟؟ با يكم مشخصات !!!!
آقا يه سوال كدوم يكيش تعداد player هاي آنلاينش بيشتره و لگ كمتري داره ؟
اينا اصولا فقط يه سرور دارن توي همشون هم حداقل يه 1000 تا بليري هست ... با يكم زياد تر و كم تر :) شما بيشتر به كيم بلي بازي نيكاه كن !!! البته خب بعضي هاشون هم مي كن مشكل داره !
به نظر من سبک های دیگه ای رو هم معرفی کن میخوای من لیست بازی هارو بدم ؟