اولا لینک های نسخه pc کرایسیس رو از اینجا میتونید پیدا کنید:نقل قول:
ثانیا مردم بازی نمیکنن که داستان بشنون بلکه داستان یه چیز جانبی هست که بازی رو لذت بخش تر می کنه وگرنه همه میرفتن کتاب داستان بخونن :31: نه این که بشینن بازی کنن حالا یه بازی اگه داستان خوبی داشت و باقی بخش های اون کشک بود مخصوصا گیم پلی صد در صد یه بازی مضخرف هست مثل این میمونه که رو یه ماشین اسقاطی رینک اسپورت بندازی که این جور چیز ها متاسفانه با سلیقه ایرونی جماعت سازگاره که لگن به اون بزرگی رو نبینن و با رینک های ماشین حال کنن .حالا شما هم بازی گند به اون بزرگی رو نمیبینین بعد میگین داستانش خوب بود.من Dead Space 2 تو دو روز سه بار تموم کردم طوری که با یه بار تموم شدنش بلافاصله دفعه ی بعدی رو شروع میکردم و اصلا هم از بازی زده نمیشدم یا COD : Modernwarfare 2 رو دو بار تموم کردم و الان هم رو سیستمم دارم و بعضی وقت ها چلنج هاش رو که چندین بار هم رفتم بازی میکنم بدون این که اصلا به داستان توجه کنم داستان فقط واسه بار اول جذابیت داره ولی همین black Ops رو به زور میشد که بیشتر از نیم ساعت مداوم بتونم تحملش کنم:2: بعد از تموم شدنش هم بلافاصله پاکش کردم با این که داستان خوبی داشت.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=471586
ثالثا تاریخ انتشار رو هم گفتم همونه و نیازی نبود دوباره گفته بشه:13: