ببین دوست عزیز ن در مورد کانادا و انگلیس خیلی خوب می دانم چی به چی هست
اول در مورد انگلیس
1 . مدرک کاردانی شما را قبول ندارد راستی بگو پیش دانشگاهی داری
2. هزینه بستی به دانشگاه و کدام رشته و محلی که می خواهی اقامت کنی اگه خواستی بگو کجا می خواهی درس بخوانی منظورم کدام شهر تا هزینه را بهت بگم ولی به صورت تقریبی الان و هر روز گرانتر می شود 25 میلیون تومان به بالا تا 35 میلیون در سال اگر مجرد باشی بهت بگم تازه مال سال میلادی پیش بود
3. اگر نمرات خوب باشه بهتره
4. اگر جایی خواستی که موسسه معتبر باشه تا بهت بگم
5. پیشنهاد شخصی خیلی بهتره من خودت اقدام کنی اگر واقعا خواستی تا بهت آموزش بدم و پول به این موسسه ها ندی و چون زبان بلد نباشی برات سخت میشه بهتره بری موسسه که اعزام دانشجو هست
6. راستی زبان نگفتی بلدی
7. کانادا هم به صورت تقریبی تو همی مایه ها در می آید بازم بستگی به دانشگاه و جای اسکان و نوع زندگی خودت دارد
8. استرالیا تا اونجای که من شنیدم اونم تو همین مایه 20 میلیون به بالا است اگر اشتباه ننم ولی پیشنهاد می کنم استرالیا نرو
پیشنهاد من به تو
1. کانادا خیلی عالی از همه نظر
2. آمریکا اما به دلیل اینکه مشکل هست پس بیخیال می شویم
3. انگلیس
4 . سوئد را دست کم نگیر خیلی تو کارشون دقیق هستند راستی اگر دانشگاهاش پولی شوند که فکر کنم بشه از 30 میلیون به بالا هست تا شنیدم 50 میلیون هم می رسد
5. کشورهای مثل ژاپن . کره از نظر کامپیوتر در سطح دو بعد از آمریکا قرار دارند
6. استرالیا خوبه ولی بعد بعضی به خاطر اینکه اقامت بگیرند انجا درس می خواند چون اگر در استرالیا درس و زندگی کرده باشی با بازار کارش آشنا میشنوی و امتیاز ت می رود بالا
7. مالزی و دیگر کشورها اصلا پیشنهاد نمیشه
ولی یک چیزی بهت بگم دوست عزیز هر سوالی بود در خدمتم نظر با خودت است من این چیزهای که بهت گفتم طی 3 سال تحقیق و جستجو در انواع سایتها و کسانی ه رفتند
من خودم می خواستم برم 1. کانادا 2. انگلیس اما به دلیل توان مالی نتوانستم برم ولی هنوزم خیلی دوستم دارم برم به قول معروف هم فال و هم تماشا
نصحیت به عنوان یک دوست کوچک حالا شاید بگی اگر چرت و پرت میگم حق داری
انتخاب با خودت است
من بهت پیشنهاد می کنم لیسناس را بگیری تا سنت هم بیشتر بشه و در مورد دانشگاه خوب تحقیق کنی و همین به صورت شخصی در مورد کشورهای که بهترند تحقیق کنی
اگر توان مالی داری و واقعا می خواهی بری دو دل نشو بی خیال سربازی شو و سند خانه یا وثیقه بذار و برو و درس ت را بخوان وقفه بین درس نداز سریع برو
اما من توان مالی داشتم همین الان می رفتم شک نمی کردم من مثل تو دارم کاردانی می خوانم
سوالی بود در خدمتم