آقا علي رضا و آقا حميد خيلي كارهاتون عاليه.
ادامه بديد كه ما منتظريم.
Printable View
آقا علي رضا و آقا حميد خيلي كارهاتون عاليه.
ادامه بديد كه ما منتظريم.
ممنون کورش جان اما چرا شما کار نمیکنید؟؟؟
آقا حميد ديگه نمي دونم چه كار كنم دوباره گنجشك رو ساختم ولي تا وارد صحنه ي اصلي مي كنم سيستمم كم مي آره. برق هم وسط نيمه ي كار رفت و نمي دونم چي شد كه Auto Back هم رو وقتي باز كردم پيغام مي ده و خارج مي شه و يه چيزي مي نويسه كه كارمو به صورت اتوماتيك توي همين Auto back ذخيره كرده كه باز نمي شه.:41:نقل قول:
رمم 512 هست و cpu م هم 2800 intel هست ولي فكر كنم زيادي كم مي آره. با مدل هاي خالي زياد مشكل ندارم ولي با مو و ... .....................
آخه مي دوني هم از درخت استفاده كردم(كه به تنهايي سيستمم با درخت تنها كم مي آره) و هم از مو .
من که بدن و سر کاراکتر را هم ساختم.
به نظر من شما بهته یکم مدلهاتون را سبکتر کنید
برای درخت هم چرا خودت مدلینگ نمیکنی ؟
تشكر آقا حميد رضا. بعضي چيزها رو حذف مي كنم.نقل قول:
در ضمن خيلي كاركتر تون خوب شده. خيلي عاليه.
ادامه بده..................
ممنون کورش جان
من که خیلی سرم شلوغ شد فعلا کار را تعطیل کردم
خوبه.فقط من یه مشکله عمده میبینم.
اونم اینه که اگه هر کسی بخواد یه تاپیک بزنه اگه 10 نفر هم این و درست کنن هم لیست تاپیک ها شلوغ میشه و هم تاپیک بچه های دیگه توش گم میشه.
به نظر من یه تاپیک مادر یاز بشه که فقط کارهای بچه ها توش قرار بگیره و نظرات همینجا باشه.
اسم تاپیک هم می تونه Hardcore Target : XXX باشه که هر کس توش پست داد و کارش رو گذاشت به جای عنوان پست Hardcore Target : XXX رو بنویسه و به جای XXX نام کاربری خودش و بذاره
فکر خوبیه رفیق
اما ظاهرا همه انصراف دادند
;آقا اجازه هست؟
به نظر من ساختن دتره اون قدرایی هم که بچه ها گفتن سخت نیس ت و بهانه آوردن.حالا من اگه وقت کردم میسازم ببینم چی دز میاد.
آقا منم هستم اما شاید باورتون نشه