نقل قول:فکر می کنم این بهترین حرکت از بین بقیه باشه. ولی یه خواهش ازت دارم. ما سعی داریم با کمک و اشکال هایی که ازت می گیریم بتونیم مشکلاتت رو در ساخت این بازی رفع کنیم ولی انگار شما هر دفعه که یک حرکت جدید می سازی اصلا به حرف ما دقت نمی کنی و از دوباره همون مشکلاتت رو در حرکت بعدی می گذاری.
بگذریم. به نظر میاد که این حرکت یکم بهتر از بقیه هست ولی بازم مشکلاتی داره که خدمتت عرض می کنم.
1- مثل قبل بهت می گم ! سعی کن طوری بسازی که معلوم باشه که 2 تا دست داره. مثلا یک دستش رو به طرف عقب و یک دستش رو به طرف جلو بیاری و هنگام پایین آمدن هر 2 دست رو به طرف پایین هدایت کنی.
2-از اشکالی که کاربر alibitaraf گرفت خیلی خوشم اومد. بنظر من هم باید طوری درست کنی که هنگامی که به زمین برخورد می کنه کمی پاهاش خم بشه. البته فکر کنم همین کار رو کردی ولی تو 2 فرم که سرعتش خیلی بالاست. بهتره حداقل رو 4 فرم این کار رو کنی.
3- یک نکته ی دیگه هم راجع به دستش هست که همین الان که بهش نگاه کردم فهمدیم. دستش رو سعی کن کمی خم کنی که طبیعی جلوه کنه ! میتونی هنگامی که می خواد پرش کنه دستش رو خم کنی و هنگامی که تو هوا است دستش رو یکم راست کنی و از دوباره هنگام پایین آمدن دستش رو خم کنی و هنگامی که کامل ایستاده است دستش رو از دوباره راست کنی.
یک خواهش دیگری هم که ازت دارم سعی کن به انیمیشنی که داری میساز جان بدی طوری که طرف مخاطب با بازی کردن واقعا حال کن و بنظرش همه چیز طبیعی باشه !
این تمام نظرات من راجع به این حرکت بود. امید به اینکه در حرکات بعدی بتونی مشکلاتت رو حل کنی.
با تشکر ، Dark Prince