عرضه کارت Geforce 9800 GX2 به اواسط ماه مارچ موکول شد. پس تا حدود یک و نیم ماه آینده میشه Radeon HD 3870 X2 رو کارتی بدون رقیب دانست...
Printable View
عرضه کارت Geforce 9800 GX2 به اواسط ماه مارچ موکول شد. پس تا حدود یک و نیم ماه آینده میشه Radeon HD 3870 X2 رو کارتی بدون رقیب دانست...
به نظر شما این کارت(3870x2) کی وارد بازار ایران خواهد شد و با توجه به قیمت جهانیش(حول و حوش 450 دلار)قیمت این کارت در ایران چقدر خواهد بود؟
تا یک ماه دیگه کم کم وارد میشن.قیمتش هم تقریبا اینجا کمتر از 500 نمیدن(البته اوایل)نقل قول:
به نظر شما این کارت(3870x2) کی وارد بازار ایران خواهد شد و با توجه به قیمت جهانیش(حول و حوش 450 دلار)قیمت این کارت در ایران چقدر خواهد بود؟
توصیه میشه حتما ببینید 3870X2 *2کد:http://www.fpslabs.com/reviews/video/a-brief-look-at-crossfirex-scaling
البته با اجازه صاحب اینجا
دوستان به نظر شما من برم 8800gts 512mb بخرم یا صبر کنم 3870x2 بیاد؟اصلا یعنی تاریخ دقیق عرضه ی این گرافیک معلوم نیست؟
خيلي وقته عرضه شده ولي توي بازار پيدا نميشه...نقل قول:
خوب اگه عجله ای نداری میتونی صبر کنی!نقل قول:
دوستان به نظر شما من برم 8800gts 512mb بخرم یا صبر کنم 3870x2 بیاد؟اصلا یعنی تاریخ دقیق عرضه ی این گرافیک معلوم نیست؟
دوستان این پست رو پاک نکنند شاید ربطی نداشته باشه ولی نگاه کنید ببینید واسه خنک کردن کارت چه چیزایی میسازن
! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
این دیگه چی بود...
با احتساب حق گمرك و دلال اول ودوم يه چيزي درحدود 530 تومننقل قول:
یه خرده کمتر!نقل قول:
با احتساب حق گمرك و دلال اول ودوم يه چيزي درحدود 530 تومن