-
مرسی بهداد جان توضیحاتت کامل بود چون که با این توضیحات دوستانی مثل علی اگه توضیحات تورو بخونن متوجه میشن من در مورد مارشال قضاوتن درست بود و حرفهای تو به قول ما قدیمی ها تیر خلاص رو زدی
امیدوارم که علی جان نگاه تازه به این مارک مارشال داشته باشه و تعصب رو کنار بزاره
من سعی کردم تا با بحثام علی جان رو قانع کنم که همین Jxd که به قول خودشون من گیر دادم بهش هیچ فرقی با مارشال نداره
-
دوست من ام پگ اگه jxd بده چرا هر جا ميري به همه معرفي ميكني در ضمن سلام من رو به معلم املايي كه
داشتي برسون وبهش بگو... يادت نره ها
-
علی جان من نگفتمJXD بده
در ضمن بده آدم به اشتباهش پی ببره از رو نره
عزیزم من تایپ فارسیم درست بده ولی حداقل میدونم mpeg4 و divx چیه
شما هم از کسی که یاد داده بهت دیگران رو مسخره کنی تشکر کن از قول من
-
ام پگ جان من قصد مسخره كردن نداشتم چرا ناراحت شدي؟؟؟
در ضمن ادم چيزي رو ندونه بهتره از اينكه از روي عجله يا ارزش نداشتن فروم براش اين قدر غلط بنويسه...
بله خيلي هم بده ادم بدونه يه چيزي اشتباهه ولي بازم روش پافشاري كنه
و من كاملا به فورمتهاي mpeg4 و divx اشنايي دارم اين حرف شما هست كه من چيزي نمي فهمم
-
علی جان من متاسفم از اینکه تو بحث این تاپیک شرکت کردم و با فردی مثل شما تبادل نظر کردم چرا که فکر کردم
شما فردی هستی که ارزش بحث کردن باهاش رو داره و از هم میتونیم چیز یاد بگیریم و بقیه هم بتونن استفاده کنند با اینکه نظرامون متفاوت بود
ولی واقعا اشتباه کردم با فردی بحث کردم که ارزش کار افراد رو بخاطر 1 تایپ کردن زیر سوال میبره واقعا متاسفم
ودر آخر دست از اشتباه خودش بر نمیداره هیچ احساس میکنه که همه چیز رو میدونه
به هر حال برات آرزوی موفقیت میکنم
-
ای وای محرم آمد
علی آقا داشتیم رفیق چتور دلط اومد امپگ جونی رو برنجونین !!!
داداش من قرار نیست این صایتها محلی برای کوباندن یکدیگه باشه
حالا امپگی جون به دل نگیر به آواتور علی جون نگاه کنی معسومتر از این حرفهاست که بخواهی ازش دلگیر بشی حالا اگه شما برخورد علی رو داشتی به آواتورت میخورد.البته این هم یه شوخی نچسب بود.
تعسب از هر نوعی مذموم است"قال مهدی"
-
با تشكر از دوستان عزيزم (ام پگ و مهدي) من از هردوي شما بخصوص ام پگ معذرت ميخوام و اين
بحثمون رو تموم ميكنم اميدوارم ام پگ ديگه از دست من ناراحت نباشه حالا يه شوخي كردم ديگه
-
آقایی علی جون
من از همه دوستان سپاسگزارم امیدوارم همانطور که بنده را با خلوص نیت راهنمایی کردید پاسخ ان را از طبیعت (طبق قانون آخر نیوتن) بگیرید."دارم فیزیک می خونم"
موفق باشید
مهدی کنکوری
-
اميدوارم موفق باشي مهدي جان ولي مثل اينكه ام پگ عزيز قهر كرد اميدوارم از دست من ناراحت نباشه
-
مگه مارشال نمایندگی خوبی داره؟