یعنی اسپانسرش سامسونگه ؟؟؟؟؟
Printable View
یعنی اسپانسرش سامسونگه ؟؟؟؟؟
آره فکر کنم اسپانسرش سامسونگ باشه :biggrin: همون تیمی که پرسپولیسو آبکش کرد :laughing:
نه بابا. تیم باشگاهی سوون سامسونگ. تا حالا نشنیدین؟
بابا الجی و هیوندای و اینا همه تو کره جنوبی (K-League) تیم باشگاهی دارن.
دروازه بان تیم ملی کره (لی وون جاهه) و چند تا از بازیکنای باحال کره ای مال همین تیم سامسونگ بودن.
ضمناً یه بازیکن خارجی هم داشت که اسمش یادم نیست ولی غوغا بود. گلایی میزد که آدم کف بر می شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شهاب جون خوب منم گفتم سوون سامسونگ دیگه :biggrin:
بچه میگم سونی اریکسون هم تیم داره ؟؟؟
هه هه هه هه ...
واقعاً خنده ام گرفت بد جوووووووووووووور
این سونی اریکسون گور نداره که کفن داشته باشه. اگه تیم داشته باشه، باید تو لیگ کدوم کشور بازی کنه؟ چین؟ فرانسه؟ سوئد؟ ژاپن؟ هنگ کنگ؟ مالزی؟ ...؟
سامسونگ که می بینی تیم داره، همه چیز داره. الان همچین حکومتی که نوکیا در بازار موبایل داره، سامسونگ در بازار تلویزیون و مانیتور داره. شرکت اینقدر بزرگه که تیم که سهله، استادیوم هم واسه خودش داره!!
اولاً جای مشخصی داره و دوماً خیلی بزرگتر از اونیه که فکر کنی.
من که اینو قبول دارم سونی اریکسون عمراااااااا به سامسونگ برسه ! یعنی ماله این حرفها نیست
حالا از كجا رفتين روي بحث فوتبال؟!!!!.بيكارين ها!!!!!!خوب من كه اهل ليگ هاي جنوب شرق آسيا نيستم.ولي تا حالا نديدم و نميدونم كدوم تيم اروپايي اسپانسرش سوني اريكسون باشه.چون نميتونه يه تيم داشته باشه چون يه شركت بين المللي هستش.حالا اين بد بختا كجا تيم بزارن سوئد يا ژاپن؟؟؟؟؟
خوب شهاب هم همین رو گفت .
[QUOTE=ShahabSAMSUNG;921212]هه هه هه هه ...
واقعاً خنده ام گرفت بد جوووووووووووووور
این سونی اریکسون گور نداره که کفن داشته باشه. اگه تیم داشته باشه، باید تو لیگ کدوم کشور بازی کنه؟ چین؟ فرانسه؟ سوئد؟ ژاپن؟ هنگ کنگ؟ مالزی؟ ...؟
QUOTE]
مثلاً اسم تاپیک مقایسه گوشیهای سامسونگ و سونی اریکسون نه گور و کفن جستن واسه اینو اون:puke:
حرفه ایهامون که اینجور باشن وای به حال بقیه:angry: