وقتي از كناره ها سريع حركت مي كني با توپ و يه بازيكن هم داره همراهيت ميكنه چطور ميشه توي سر توپ زد و بازيكن رو فريب داد؟؟؟ من با كيبورد بازي مي كنم
Printable View
وقتي از كناره ها سريع حركت مي كني با توپ و يه بازيكن هم داره همراهيت ميكنه چطور ميشه توي سر توپ زد و بازيكن رو فريب داد؟؟؟ من با كيبورد بازي مي كنم
نمی دونم روی کیبورد کدوم کلید به جای LT (همون کلید که برای انجام موهای تکنیکی باید هولد بشه) عمل می کنه ولی وقتی اون رو نگه داشتی 2 بار در جهت عقب مایل به جهتی که می خوای تغییر جهت بدی تپ می زنی روی البته نه جهت دایرکت بلکه آنالوگ...نقل قول:
این حرکتی که دوستمون گفتم سرتوپ با پای مخالفه (همون کریس رونالدویی) شما تو جهت های دیگه هم میتونیدنقل قول:
مثلا:
LT رو نگه دارید و بعش جهت مستقیم و بلافاصله جهت چپ
و
LT رو نگه دارید و بعش جهت مستقیم و بلافاصله جهت راست
:46:
نه محسن جون اين حرکت که من گفتم انيميشنش زماني مثل کريس ميشه که بازيکن 4 يا 5 ستاره باشه 3 ستاره به پائين تو سر توپ معمولي ميشه اين حرکت هم که تو معرفي کردي براي بازيکن 4 ستاره حرکت مورد علاقه منه يه پ رو ميذاره پش توپ و دورش مي چرخه خيلي موثر هست ولي اگه همين حرکت که گفتي رو يه بازيکن 5 ستاره بزنه زياد جالب و موثر از آب در نمياد ولي بهترين دريبل در کنار خط اينه:نقل قول:
وقتي سمت چپ هستيد و مستقيم حرکت مي کنيد و يه بازيکن مقابل شما هست جهت جلو رو در خلاف عقربه ها به سمت چپ فليک کنيد(مثل اينکه از ساعت 12 در خلاف جهت عقربه آنالوگ رو ميکشيد به ساعت 9) و در همين حين جهت مايل راست به جلو رو نگه داريد به زيبايي هر چه تمام تر با تايمينگ مناسب بازيکن مقابل رو دريبل مي زنيد سمت راست زمين هم حرکت کنيد اين حکت رو بر عکس مي کنيد کلا دريبل ساده و سريعي براي از مقابل برداشتن بازيکن مقابل هست اگه تايمينگ خيلي خوبي داشته باشيد فيلک عادي هم عاليه يعني وقتي بازيکن مقابل شما هست فقط دستتون رو در جهت راست يا چپ روي آنالوگ هولد کنيد دريبل هاي ساده خيلي موثر هستند توي دريبلينگ
چرا اذیت میکنین بنده خدا رو . بابا توسرتوپ میشه فشردن دکمه شوت + پاس به صورت همزمان .
راستی امروز یه اپدیت 80 مگی واسه فیفا اومد . فکر کنم واسه همون ارور sync بود که تازگی ها میداد . من که چندتا بازی زدم خوب شده بود . کسی تست کرده .
دقیقا همین مشکل برای من به وجود اومده،البته تو کامپیوتر،ولی ربطی به سی دی بازی نداره یا توی کامپیوتر ربطی به ویندوز یا کرک نداره....این مشکل زمانی به وجود میاد که مثلا یه دفعه کامپیوتر ریست بشه یا اینکه ایکس باکس یه دفعه خاموش بشه یا سی دی رو در بیارید....وقتی اتفاقات ناگهانی این شکلی میوفته سیو بازی خراب میشه یا به اصطلاح damage میکنه و دیگه قابل استفاده نیست....من خیلی امتحان کردم راه حلی نداره که درستش کرد....حتی این مشکل وقتی آزاردهنده میشه که توی کریر باشی و چند فصل رفته باشی......به هر حال تنها راه حل اینه که یه new tournument بسازید.....نقل قول:
آپدیت رسمی برای فیفا اومده تاحالا؟ بغیر از این یورو
يورو آپديت نيست اکسپنشن هستنقل قول:
اپديت بله زياد اومده
هم یک آپدیت 80 مگی اومد هم یک اپدیت 40 مگی برای اوریجیننقل قول:
هر دو تاشو هم نصب کردم
بارم Synced میشه
ببخشید لینکی از آخرین آپدیت ندارید بهم بدید؟ ممنون میشم...نقل قول: