نقل قول:
محمد جان این به این معنی بود که صدای p1 فرقی نداره با p990
چون من از هک صدای p990استفاده میکنم و هندز فری سامسونگ f300استفده می کنم که فکر کنم از HPM بهتر باشه اما کلا کیفیتش ارضام نمی کنه:8::41:
Printable View
نقل قول:
محمد جان این به این معنی بود که صدای p1 فرقی نداره با p990
چون من از هک صدای p990استفاده میکنم و هندز فری سامسونگ f300استفده می کنم که فکر کنم از HPM بهتر باشه اما کلا کیفیتش ارضام نمی کنه:8::41:
استبداد جان شما چه برنامه هایی نصب میکنی که دوباره گوشیت فولدرهارو به صورت Exe نشون میده؟
---
والا صدای P990 رو ندیدم چطوریه...نقل قول:
نوشته شده توسط peyman_master
ولی من با هک افزایش صدا و هندزفری HPM-82 خیلی حال میکنم.
صدا که خیلی زیاد هست (همیشه Volume رو روی 4 تا مونده به آخری میزارم...) البته تا آخرین درجه هم که میبرم، کیفیت نمیاد پایین... فقط ممکنه که کر بشم :31:
این هک افزایش صدا و هندزفری hpm-82 میشه توضیح بدین فقط توی هندزفری باکیفیت میشه یا بقیه مواردم میشه؟ اگه میشه یکم توضیح بدین ممنون
توی هندزفری معمولی P1i که اگه تا ته بلند باشه، یکم خش خش میکنه... ولی با هندزفری HPM مشکلی نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در حالت Speaker هم کیفیت یکم میاد پایین... روی همون 4 تا دونه رو آخری باشه، انگار روی همون حالت آخری (در حالت بدون هم) هست.
من البته هندزفری w810 انداختم روش نمیدونم مد نظرتون هست؟ همون مشکی ها نظرتون چیه؟ عوض کنم چی بندازم روش؟ و اگه تعویض کنم نیاز به هک داره یا نه
سلام تایید میشه فرمایش دوستموننقل قول:
حدود 230 قیمت دارم من
این hpm-82 هم عین همون w810 هستش...نقل قول:
نوشته شده توسط smoking
فقط فرقش اینه که یه کنترل برای آهنگ روی سیمش وصله...
مرسی .بعد به صورت عادی وصل میشه به گوشی ؟ منظور اینکه نیازی به نصب چیز خاصی که نیست یا واضح تر بگم چون بعضی از سیستمهای هندزفری ها نمیخوره به دلایلی که شاید صدارو به اون صورتی که باید و شاید پخش نمیکنه!نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط smoking
خواهش میکنم :11:
بله به صورت عادی وصل میشه و هیچ مشکلی هم نداره.....
آقایون از دوستان کسی هست که هر دو گوشی رو امتحان کرده باشه و بگه صدای p1بهتر از p990 شده یا نه ؟