ای بابا کسی چواب مارو نمی ده ؟نقل قول:
Printable View
ای بابا کسی چواب مارو نمی ده ؟نقل قول:
من پست هاي قبلي شما رو خوندم . فهميدنش سخت نيست كافيه بزيو run كنيد و 1 ساعت بازي كنيد يقينا خودتون ميفهميد.:46:نقل قول:
نقل قول:
حتما قبل و بعد از پچ تغییری نکرده که من الان این سئوال رو پرسیدم دیگه می خوام بدونم اصلا این پچ چه کارهای انجام میده و اگر قرار باشه تغییر کنه چیکار می کنه
بازی رو امروز صبح شروع کردم
همه چیز به همون قوت خودش باقیه
شماره اول یکی از بهترین بازی هایی بود که تجربه کردم و این شماره هم ادامه اون با یک سری امکانات جدید که از جمله اونها سلاح های جدیدی مثل drill که عالی هم کار شده و سیستم جدید ---- کردن هست
گرافیک هنوز هم یکی از بهترین و چشم نوازترین هاست
محیط های تاریک با lighting های کم و صد البته زیبا که یک جورای رعب اور هم هست
به همراه موسیقی و صدا گذاری عالی بازی در کنار داستان جذاب بازی و صحنه های جالب که پیش میاد ادم رو شدیدا به ادامه بازی راغب میکنه
شنا کردن های زیر اب هم جالب کار شده
خیلی وقت بود منتظر این بازی بودم
من رسیدم به Siren Alley اگه اشتباه نکنم!
خوب Spider Splicer های که در شماره قبل زیاد جالب نبودند حالا واقعا وحشی و ترسناک ظاهر میشن!دستهاشون هم بیش از حد دراز شده!کلا هولناک شدن!
بعضی از این به اصلاح SetPiece های که وجود دارد کاملا کیفیت عالی برخوردار هست و آدم کیف میکنه!از دیدن آنها و آدم را در موقعیت های خوبی قرار میدن!موسیقی به شدت عالی عالی اوجش را که تا اینجا رفتم موقعی بوده که داشتم میرفتم سراغ Grace Halloway که اون راه روی تاریک موسیقی بسیار هیجانی نواخته میشه!
به نظر من یکی از نکات مثبت این اثر ظاهر شدن Big Sister هست که واقعا عالی و میخکوب کننده هست!
و یک جایی هم هست که به خوبی عقاید اندرو نشان داده میشه در Ryan Amusement که واقعا فوق العاده هست دستهایی که مانع پیشرفت هستند!!
آموزش استخراج موزیک این بازی رو در تایپیک " استخراج SOUND و MUSIC بازیها" قرار دادم.
آقا لطفا گیمر ها جواب بدن چون اینجا کسی های که ادعا می کنند زیادن اما وقتی پای جواب دادن میشه کسی جواب نمیده
آقا این مشکل که مثلا کاهی که میری رو منو یا رو نقشه یا مثلا میری چون و تیر بخری ماوس گیر میکنه از چیه ؟
من پچ نصب کردم اما به کرک ایراد گرفت بعد دوباره کرک نصب کردم می خواستم بدون آیا پچ اعمال شده یا اینکه باید کرک دیگه پیدا کنم ؟
من هم اون پچ 170 مگی را دانلود کردم ولی همین مشکل را داشت شاید به خاطر این باشه که نسخه دزدی هست بازی این پیغام را میده
برای من همچین مشکلی به وجود نیومده!ماوس گیر بکنه فقط یک ثانیه تو منوی اول گیر میکنه بعدا دیگه مشکلی نداره!!نقل قول:
آقا این مشکل که مثلا کاهی که میری رو منو یا رو نقشه یا مثلا میری چون و تیر بخری ماوس گیر میکنه از چیه ؟
اعمال شدن که فکر نکنم اعمال شده باشه و مشکل هم از کرک به نظر من نمیتوانه باشهنقل قول:
من پچ نصب کردم اما به کرک ایراد گرفت بعد دوباره کرک نصب کردم می خواستم بدون آیا پچ اعمال شده یا اینکه باید کرک دیگه پیدا کنم ؟
خوب همین رو منو دیگه پچ گفته این مشکلات رو حل می کنه
بالاخحره یه کرک باید واسه این پچ باشه
من نميدونم با اين بازي چه مشكلي دارم!بازي برام مثل بگم چي ميمونه!بازي روئ نصب كردم اما اصلا از بازي خوشم نمياد!با اينكه ميگن داستان فوقلعاده اي داره و منم از داستان بازي ها خيلي خوشم مياد اما نميدونم چرا از اين بازي خوشم نمياد!