کسی بازیشو خریده بازیش کرده ؟
چطوریه ؟ خوب شده ؟
Printable View
کسی بازیشو خریده بازیش کرده ؟
چطوریه ؟ خوب شده ؟
منتظر نظر شما هستمنقل قول:
سلام
نسخه نهایی بازی اومده ؟
نقل قول:
کسی می تونه بگه چی کار کنم ؟
نقل قول:نسخه ی نهایی اومده من خودم بازی رو خریدم خیلی هم خوبه شدهنقل قول:
آقا یه سوال این علامتهایی که تو قسمت team managment جلوی اسم هر بازیکن هست به چه معناست؟
آقا اون پچ بود واسه لگ غوغا کرد
عالی بود
فریم رو 30 ثابت رو عدد قرار میده
اینdoctor عجب اعجوبه ایه با این پچش
فقط الان 3d grass کم دارم:8:
به خدا خیلی باحال شده
اینم لینکش
محتوای مخفی: لگ فیکس
نه ارمین 1.91 نداری نزار تو کنسول کپی خورش میرهنقل قول:
منم خریدم ولی تو حسرت دارم کاورشو نگاه میکنم منتظرم ال تی 2 بیاد یه دفع ای بریزم
آرمین اگه آپدیت کنی کنسولت فقط بازی هایی که قفل AP 2.5 داشتن اجرا نمیشن !نقل قول:
چطوری میشه گزارشگرو عوض کرد همش که مارتین تایلر گزارشگرش؟!!
بعد اینکه این گزارشگره چقدر به فابرگاس علاقه داره؟؟؟؟ خودمو کشتم و با مسی یه گل زدم بعدش به جای اینکه از مسی تعریف کنه از پاس فابرگاس تقدیر کرد!!! :13:
نه عزیزم اگه 1.9 نداشته باشی فریمور میپره ! این آپدیته 1.9 رو شناسایی نمیکنه !نقل قول:
---------- Post added at 10:41 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------
برو تو Setting > Match commentaryنقل قول:
میگم راه حل نداره که به صورت رندم خودش انتخاب کنه هر بازی رو که چه کسی گزارش کنه؟نقل قول:
کسی توضیحی نداره؟نقل قول:
sسلام دوستان این گزینه 1 این آقا دقیقا برعکسش مشکل من هست یعنی توپ خیلی کنده چی کار کنم سریع شه.... باتشکرنقل قول:
چرا دیگه سه تا گزینه داره یکی مارتین تیلر یکی اون یکی دیگه اسمش یادم نیست خوشم میاد ازش یکی هم رندم !نقل قول:
---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------
Game speed رو بذار رو Fast ببین مشکلت حل میشه ؟نقل قول:
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
خصوصیات اون بازیکن هست مثل قدرتی بودن تکنیکی بودن !نقل قول:
سلام
بچه ها فیفا جدید اینطوریه از قبل که بدتر صلا نمیشه توپ و گرفت رفت جاو پاس غیر دقیق ...... درسته؟:19:
سلام بچه ها من فیفا 12 امروز 9 مهر یکی از شرکت هایی به نام زرین لوح نقره ای :4:خریدم برای (pc)ولی از فیفا 11 گرافیکش پابه نظرم پایین تره و کلا بازی باهاش سخته نمیشه توپ گرفت یا رفت جلو و کلا مزخرفه اگه این پس کو این همه تعریفی که میکردن از 12:2:
لطفا به خصوصی جواب بدین چو ممکن تایپیک رو گم کنم
مرسی منتظرم:41::41::41::37::37::37:
خوب دیگه شما مثل طرفدارای PES بازی آماتور دوست دارید.نقل قول:
دفاع کردن که کشک نیست کلید پاس رو بگیری دیگه مطمن باشی توپ رو میگیره.
یا اینکه از هرجا RT + Shoot بزنی کنار پا یه راست بره توی دروازه:27:
بازی هرچه سخت تر باشه برات تنوع بیشتری داره نه اینکه بازی هنوز شروع نشده بدونی ۳ تا میزنی:31:
دوستان جواب منم بدید بد نیستا .....
با سلام از دوستای گلم و تشکر از اینکه وقت می زارید سوالای منو جواب میدین ....
1- این شمارش معکوس نقل و انتقالات که می گفتن 5 ساعته جواب می دن کجاست ؟ من وقتی پیشنهاد میدم بعد از چند روز جواب میده .....
2- تو فیفا 11 بخشی به اسم player grows بود که میزان پیشرفت بازیکن رو تو آینده نشون می داد .... اینو حذف کردن ؟
تقدیم به اونهایی که میگن گرافیک پایین یا بد هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 01:10 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------
اونا که میگن گرافیک بده یه عکس اینجوری بذارن لطفا ممنون میشم
از pes یه عکس اینجور بذارید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیفا واسه حرفه ای ها هسش pes واسه آماتورا! از اونجایی ک تو ایران ملت بیشترشون اماتورن عاشق pes هسن!نقل قول:
کافبه ب امتیازا نیگا کنین!
خوب دوستان من چون بلد نیستم کیبورد رو تنظیم کنم روی word class نه تا از tevez و dzeko خوردم نابودم کردن یکی محبت کنه بگه چطور کیبورد رو میتونم دکمه هاشو تنظیم کنم داخل fifa setup هم تنظیمات دسته فقط دیدم
اما پاسخ شماها
اول اینکه برای شوت محکم کافیه با یک بازیکن شوت زن یبار از پشت 18 قدم شوت کنی تور رو پاره کنی که من با نانی زدم محکم نزد آرام زد گوشه دروازه که تنها گل بازیم بود.
دوم اینکه اونا که مشکل توپ گیری دارن باید اینجوری در نظر بگیرن خودشونو که تو فوتبال واقعی میری جلوی اونی که میخواین ازش توپ بگیرید وای می ایستید(فلش های حرکت در بازی)و بعدش به سمت پای بازیکن هجوم میبرید(دکمه پاس)و بعدش توپ رو با زدن توپ حریف میگیرید(دکمه ی شوت)
به همین راحتی
به نظر من این بازی یکی دو تا مشکل تا حالا داشته
اون هم اینه که سرعت بازی زیاده و به نظر طبیعی نیست...البته این روند زمانی شدت بیشتری پیدا میکنه که تیم تحت کنترل Cpu بخواد حمله کنه
حملات تیم های مختلف خیلی سریع صورت میگیره که غیر منطقیه...تیم ها خیلی سریع از فاز دفاع به حمله میرسن
تا اونجایی که من دیدم اکثر نفوذهای تیم های تحت کنترل Cpu از کناره ها انجام میشه.
البته فیفا 12 نقاط قوت زیادی داره...ولی این قسمت حملات تیم های حریف یک کم به نظر من آزار دهنده است و طبیعی نیست
دروازبان چرا نمیپره موقع پنالتی زدن؟
---------- Post added at 01:59 AM ---------- Previous post was at 01:56 AM ----------
تکلا ایراد دارن ،نمیگیرن ! وقتی تکل میزنی پا میخوره ب بازیکن ولی نمیندازتش!
این سیستم دفاعی جدید جلوی cpu به جز اعصاب خوردی چیزی نداره!
چون یه جورایی الکی سختش کردن!بعضی وقتا فکر میکنم cpu تقلب میکنه.(مخصوصا تو اسلاید تکل)
همین سیستم تو pes هم هست که نمیشه یه دکمه رو گرفت تا خود کامپیوتر توپ رو بگیره ولی خیلی راحتتره!
به نظرم تنها برتری pes همین سیستم دفاعیه که البته این برتری فقط برای بازی با کامپیوتر هست!
اینم بگم که من تو فیفا 11 فقط با jucky دفاع میکنم و وقتی نزدیک بازیکن حریف میشدم توپش رو میزنم!(یعنی کاملا شبیه مدل دفاعی pes)
ولی فکر کنم سیستم دفاعی جدید تو بخش آنلاین و بازی با player خیلی عالی باشه و لذت بازی رو چند برابر کنه!
چون هم امکان دریبل بیشتر میشه و هم به واقعیت نزدیکتر!
من تا هفته دیگه cdkey میگیرم تا آنلاین بزنم چون حوصله ندارم 2 ساعت وایسم تا کامپیوتر توپ رو لو بده!
البته من خیلی بازی نکردم تا به سیستم جدید عادت کنم و ممکنه به زودی نظرم عوض بشه!:31:
سلام.
چه طوری میشه تو حین بازی فلشو آورد رو سرِ دروازه بان و کنترل دروازه بانو بدست گرفت؟
با دسته بازی می کنم...
بله فقط کافیه مقابل بارسلون بازی کنید یا باید دسته رو بشکونید تا توپو بگیرید یا شانسی خودشون توپ رو لو بدننقل قول:
اگه دوستان کمک نکنن و راهنمایی نکنن فکر کنم امسال علیرغم میل باطنی باید سوئیچ کنم رو pes
شوخی نیست من پدر دسته رو در میارم تا توپ بگیرم
حیف حیف...
سلام
دزسته دفاع کردن سخت شده ولی خیلی عالیه
فقط یه سوال چطوری سانتر دقیق و پاس تو عمق دقیق بدم تو این دو تا مشکل دارم یکی بگه لطفا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن
آقا اون پچ بود واسه لگ غوغا کرداینو کجا بریزم تا لگ از بین بره بلد نبودمکد:http://www.mediafire.com/?a755z28y58dbup8#1
تو ویرایش نقل قول بزارم
پوشه ی game رو بده به نرم افزار بعد نرم افزار رو باز کن هر سه تاشو نصب کن یعنی دکمه ی Go رو بزننقل قول:
IT's OK LET's Go
بعضی وقت ها Speed بازی رو میزاریم Slow ولی اصلا اتفاقی نمیفته!
نکته ای که کشف کردم فیفا به قطعات سخت افزاری خیلی حساسه با یه سیستم Core i5 تست کردم سرعت بازیرو دقیقا همون چیزیه که میخوایم سرعت Slow واقعا خیلی جالبه فوتبال واقعی و فکری رو تداعی میکنه ولی با سیستم های پایینتر اصلا Slow یا Fast خیلی مشکل دارند
نمیدونم چرا
حتما چند دست فیفا 12 رو Slow واقعی بازی کنید دیگه سراغ Normal و Fast نمیرید
شما اگه با اين سيستم تاكتيكال ديفنس نمي تونيد بازي كنيد چرا دفاع رو به حالت كلاسيك و قديميش بر نمي گردونين. اونجوري دقيقا ميشه مثل فيفا هاي قبل و PESنقل قول:
من هر کاری میکنم توی پنالتی گرفتن دربازه بانم جهش نمی کنه آنالوگ سمت راست رو هم که به چپ یا راست میدم باز خبری از پریدن نیست . چی کار کنم ؟
رفیق جان هرکی دوست داری بگو چطورینقل قول:
تونه خدا بگو پدر دستم دراومد ما که مثل شما حرفه ای نیستیم
سلامنقل قول:
کمی سخته ولی با بازی کردن دستت میاد تازه اینطوری جذابیت بیشتر هم میشه ولی فکر کنم توی مای فیفا یا توتریال (بگرد تو صفحه اول ) پیدا میکنی یه تمرین درباره نحوه دفاع کردن داره اونجا بهتر میتونی دفاع رو یاد بگیری
من که ار تی رو نگه میدارم و تو بهترین زمان دایره یا سانتر رو میزنم و توپ میگیرم
اونجا بهتر نوشته:20:
---------- Post added at 10:51 AM ---------- Previous post was at 10:49 AM ----------
یکی به من روش دقیق سانتر کردن رو بگه؟؟؟؟؟؟؟؟
بايد توي منوي Setting بري قسمت Controller Setting . اونجا آخرين گزينه Defending هست كه بايد اونو به جاي Tactical defending بزاري روي Legacy defending.نقل قول:
اينجوري سيستم دفاع مثل ورژن هاي قبل و Pes ميشه.
لیــــــــــــــــــــگ ایران (جام خلیــــــــــــــــــــــ ـج همیــــــــــــــــــــــ شه فــــــــــــــــــــارس) رو هم داره یا نه؟
Analog Sprint دقیقا چیکار میکنه؟
دکمه Back رو بزن !نقل قول:
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------
نه عزیزم نداره !نقل قول:
---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------
اگه On کنی میزان سرعت بازیکنت به میزان فشار دادن RS بستگی داره یعنی هر چی بیشتر فشار بدی به همون اندازه میدوه بازیکنت !نقل قول:
بچه ها "ال تی پلاس" یعنی چی ؟
میشه یکی توضیح بده !!!
باید با شوک بپری نه با جهت هانقل قول:
---------- Post added at 01:47 PM ---------- Previous post was at 01:44 PM ----------
عزیزم باید با پای موافق سانتر کرد با نانی از سمت چپ سانتر کردم ولی زد توپ رو بیروننقل قول:
سانتر مانند همون pes هستش فقط دکمه ی سانتر رو بگیر شدت ضربه رو تنظیم کن بعدش درست سانتر میکنه اگه پشت به دروازه یا کج نباشی