ای بابا کسی از بچه ها نیست جواب بده
میخوام ببینم این فوتبالی که دست منه کامله یا نه چون میگن تو نسخه کاملش گزارشگر عربی وجود داره
گزارشگرای من 3 تا بیشتر نیستن
در ضمن بازی من نسخه xbox360 هست
ممنون
Printable View
ای بابا کسی از بچه ها نیست جواب بده
میخوام ببینم این فوتبالی که دست منه کامله یا نه چون میگن تو نسخه کاملش گزارشگر عربی وجود داره
گزارشگرای من 3 تا بیشتر نیستن
در ضمن بازی من نسخه xbox360 هست
ممنون
کامل بودن بازی فکر نکنم ربطی به گزارشگر داشته باشه!! اگه همه مودها کار میکنه یعنی کامله دیگه!
واسه من علاوه بر 2تا گروه انگلیسی،czech، hungry russiun و dutch و یه زبون دیگه یادم نیست ،تو همین مایه هاست داره. البته من نسحه pc دارم.
---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------
کسی اینو نصب کرده ؟؟؟ لگ ها کم میشن یا خالی بندیه ؟؟؟نقل قول:
محتوای مخفی: عربی
الان یه بازی دوستانه با رئال مادرید کردم خودم هم بارسلون بودم در حالت PROOFESSIONAL
با اجازتون 6-2 بردمش.... ولی خدایش گل زدن خیلی هیجان انگیزه مثله قدیم نیست یه چیز عادی باشه و بشه چشم بسته گل زد....باید با فکر بازی کنی.....
سلام .
دو تا سوال : چمن 3d رو کجا میتونم فعال کنم ؟
گزارشگر ها رو کجا تغییر بدم .
ممنون
داوریش نسبت به 11 ضعیف تره ..
خیلی پنالتی میگیره + پنالتی های بی مورد
مثلا امروز داشتم بازی میکردم 3تا پنالتی واسه حریف گرفت !! به جان خودم یدونش هم تکل نزدم .. یکیش که هند شد .. اون دوتا هنوز هم نمیدونم چرا پنالتی گرفت ! از این موارد زیاد واسم پیش اومده ..
(ولی بازم سرور pes ه )
دوست عزیز برای بازی کردن با دسته و دریبل زدن برو به این لینک:
کد:http://www.propes.ir/forum/showthread.php?p=9956
منظور از لگ چیه؟نقل قول:
خوب حرکت های خطرناک هم خطاست و حتی موقع ارسال سانترهای حریف وقتی بپری ضربه سر بزنی اگه روی بازیکن حریف پرش بزنی باز هم خطا گرفته میشه داوری هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:58 PM ----------
داداش شماهم داری فیفا باز میشی؟:31:نقل قول:
بیا با ما خوش اومدی
لگ به یه سری مشکل ها میگن مشکل در اجرای بازی و ترکیبو هزارتا چیز دیگه توضیح دادنشو من بلد نیستم یکی لطف کنه کامل توضیح بده
یک شیر پاک خورده بیاد این اصطلاح هایی که نوشتمو هر کدوم در یک جمله توضیح بده که تو هر کدوم باید چیکار کرد
یعنی هدف در اون مد چی هست
Ultimate Team
Career Mode
Creation Center
Be A Pro : Player
Pro Clubs
Head To Head Season
من یک سال هست فیفا 11 آنلاین بازی میکنم برای همین اصلا به گرینه های دیگه بازی کار نداشتم برای همین نمیدونم هر کدوم چی هستن
در ضمن من قبل اینکه فیفا 11 بیاد 2 ماه پی ای اس 10 بازی کردم اونجا یک چیزی داشت به اسم مستر لیگ
تو فیفا 12 مستر لیگ کدومه ؟
بچه ها یه سوال توی fifa میشه رایگان انلاین بازی کرد؟
یعنی عین pes نیست که لازم باشه نسخه ی اصلی رو بخری؟
تا حالا کسی اینجا بازی کرده؟
ممنون :11:
هرکی با یه پسوورد برای آنلاین میتونه بره بازی و برا تهیه اون پسوورد باید یا یه پسوورد بخری 25 هزار یا نسخه اصلی بازی رو تهیه کنینقل قول:
نسخه دموش که با تمام احترامی که واسه EA قاعلم بسیار مذخرف و متعفن بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی این نسخه نهایی و کاملش واقعا عالیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقاط قوت:
1- بازیکن تیم حریف مصدوم شد ولی توپ رو بیرون نزدم.چند ثانیه بعد داور سوت زد تا به بازیکن مصدوم رسیدگی بشه.بعد داور توپ رو برداشت و اومد که جمبل کنه.بازیکن حریف توپ رو گرفت و انداخت برای من.(بازی جوانمردانه).
2- در جریان بازی و همچنین بعد از نیمه ها نتایج بازیهای همزمان در منیجر مود رو نشون میده
3- 12 ساعت پایانی فصل نقل و انتقالات شمارش معکوس میشه و هر 1 ساعت میتونی پیشنهاد بدی یا پیشنهاد های دیگر تیما رو بررسی کنی
4- حتی اگر 3 تعویض همزمان داشته باشم هر 3 تا بازیکن رو نشون میده که با بازیکنای درون زمین تعویض میشن(در یک صحنه)
5- اگه خواستین تو تنظیمات بازی HANDBALL رو روشن کنید تا خطای هند هم داور بگیره.
6- داوری به شدت قوی شده
7- تو تنظیمات میشه سرعت شوت پاس سرعت و کند بازیکن رو کم و زیاد کرد به تفکیک تیم من یا cpu
8- ضمنا بازی واقعی تر شده(نسبت به فیفا 11 حدود 30% واقعیتر شده)
9- بازی 5 درجه سختی داره و وقتی روی درجه 3 (proffational) باشه از سخت ترین حالت فیفا 11 هم سخت تره البته باید بگم واقعیتر شده
10- برای دفاع باید دکمه پاس رو نگه داریم و وقتی به حریف نزدیک شدیم دکمه شوت رو بزنیم تا از بازیکن توپ رو بگیره(یکم سخته واسه من)
11- 2 گروه 2 نفره گزارشگر انگلیسی داره و یگ گروه 2 نفره مکزیکی (یه سوال: مگه قرار نبود عربی هم باشه؟)
12- be a goalheeper هم اضافه شده ولی فقط برای بازی دوستانه
13- نقل و انتقالات حرفه ای تر شده
14- بعضی از چهره ها بهتر شده مثل اوزیل
15- مراسم اهدای جام بهتر شده هم آتش بازی داره و هم جام رو نشون میده
---------------------------------------------
نقاط ضعف:
1- شوت ها مثل موشک شده و دیوار بتنی رو خورد میکنه
2- برخورد های فیزیکی جدید بازی(impact ingine) سوتی زیاد داره و باید در فیفا 13 درست بشه(کرکر خنده هست مثل همون کلیپی که بچه ها گذاشتن) و همه ژیمناست کار شدن و فنون چرخشی هوایی رو به خوبی اجرا میکنن مثل توماس و اگلور.(اینا همه تو 4 بازی که من کردم اتفاق افتاد)
3- دیگه خبری از استخدام کمک مربی نیست(یا شاید من ندیدم)
4- دروازه بان مثل دمو تو پنالتی نمیپره.هرکی تونست شیرجه بزنه خبر بده
فعلا همون طور که گفتم با 4 بازی اینا دستگیرم شد.
سلام
آقا یکی بگه این تنظیمات رزولوشنش کجاست داره حالم بهم می خوره همش تاره چیشام درد گرفت(بگو مجبوری)
قبلا تو ستینگش می شد رزولوشنشو کم و زیاد کرد الان همچین گزینه ای نداره
اخه من دیده بودم fifa 2011 رو رایگان انلاین بازی میکردن این نمیشه یعنی؟
واقعا دیده بودی ؟؟؟ نه بابا امکان نداره. 10 میشد یا 9 بعد اون دیگه نشد.نقل قول:
این دوستمون میگه ( شایدم نسخه ی اصلی داره ) و اینکه من شنیده بودم از یه نفر..نقل قول:
یک شیر پاک خورده بیاد این اصطلاح هایی که نوشتمو هر کدوم در یک جمله توضیح بده که تو هر کدوم باید چیکار کرد
یعنی هدف در اون مد چی هست
Ultimate Team
Career Mode
Creation Center
Be A Pro : Player
Pro Clubs
Head To Head Season
من یک سال هست فیفا 11 آنلاین بازی میکنم برای همین اصلا به گرینه های دیگه بازی کار نداشتم برای همین نمیدونم هر کدوم چی هستن
در ضمن من قبل اینکه فیفا 11 بیاد 2 ماه پی ای اس 10 بازی کردم اونجا یک چیزی داشت به اسم مستر لیگ
تو فیفا 12 مستر لیگ کدومه ؟
شاید اون fifa 10 منظورش بوده نمیدونم
یکی از اساتید بیاد سیستم پنالتیش رو توضیح بده!
3 تا پنالتی زدم 3 تاش رفت بیرون!
4 تا هم پنالتی بهم زدن 3 تاش گل شد اون یکی رو هم زدن به تیرک!دروازه بان از جاش تکون نمیخوره.:-j
با سلام از دوستای گلم و تشکر از اینکه وقت می زارید سوالای منو جواب میدین ....
1- این شمارش معکوس نقل و انتقالات که می گفتن 5 ساعته جواب می دن کجاست ؟ من وقتی پیشنهاد میدم بعد از چند روز جواب میده .....
2- تو فیفا 11 بخشی به اسم player grows بود که میزان پیشرفت بازیکن رو تو آینده نشون می داد .... اینو حذف کردن ؟
سلام
دوستان یکی زحمت بکشه این 2 فایل رو برام آپلود کنه. این دو مسیر که عکس نشون میده برید وا اون دو فایل رو برام آپلود کنید تا ما هم بتونیم بازی کنیم . بازی موقع نصب این ارور رو میزنه اگه این دو فایل رو داشته باشم مشکلم حل میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
نقل قول:
اینجا بگید :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=518378
تو كرير مود سه تا انتخاب داريم.be a player2 be a manager 3 be a playet manager. كدوم حالش بيشتره و محبوبتره؟
---------- Post added at 08:12 PM ---------- Previous post was at 08:11 PM ----------
انلاين بازي كردن واسه ps3 هم پوليه؟
فیفا 11 که با gameranger میشد انلاین زد امیدوارم fifa 12 هم به لیستش اضافه بشههههه:31:
جواب منو كسي نميده؟
نقل قول:
واسه پنالتی زدن گوشه تصویر یه نواره رنگی میاد که نوسانگر روش داره که باید سعی کنی وقتی به قسمته سبز رنگ رسید دکمه شوتا بزنی و سپس جهت بهش بدی(هرچی از رنگه سبز دورتر باشه محکم تر و هر چه جهتا بیشتر نگه داری ضربه زاویه دار تره)
واسه پنالتی گرفتن باید ار آنالوگه سمته راست استفاده کنی...
اگه از کیبورد استفاده میکنی باید تو قسمته نظیماته کیبورد به آنالوگ راست دکمه بدی،ولی اگه اشتباه نکنم به صورته پیش فرض رویه دکمه های 4 - 8 - 6 - 2 ماشین حسابه کیبورد هست(فقط کافیه یک جهتا بزنی تا بپره،دیگه نیاز به دکمه دیگه این نیست که همزمان بزنی مثله فیفا 11)
---------- Post added at 08:34 PM ---------- Previous post was at 08:34 PM ----------
شما به این مسیر برو:نقل قول:
FIFA 12\FIFA 12\FIFA 12\Game\fifasetup
بعد گزینه ی fifaconfig.exe اجرا کن،بعد Game settings بزن و سپس هر تغییراتی میخوای اعمال کن
---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:34 PM ----------
من همشونا بلد نیستم ولی اونایی که بلدمو میگم:نقل قول:
Ultimate Team - مربوط به بازیه آنلاین میشه که من نمیتونم بازی کنم
Career Mode - این همون مستر لیگه pes هست اما به نظره من خیلی خیلی بهتره
Be A Pro : Player - در این حالت یک بازیکنا انتخاب کنی و فقط اونا میتونی کنترل کنی در بازی
بقیشونم نمیدونم،یعنی چندتاشا اصلا ندیدم... :18: :18:
به نظره من be a manager از همشون بهتره چون خیلی خوب میتونی تیمتا مدیریت کنی،از جمله خرید فروش بازیکن،آکادمی جوانان و ....نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم باید نسخا اورجینالشا بخری تا بتونی آنلاین بازی کنی!!
باید وقتی اون خط متحرک به منطقه سبز میرسه بلافاصله شوت رو به میزان لازم پر کنی و سریع جهت بگیری.نقل قول:
یکی از اساتید بیاد سیستم پنالتیش رو توضیح بده!
3 تا پنالتی زدم 3 تاش رفت بیرون!
4 تا هم پنالتی بهم زدن 3 تاش گل شد اون یکی رو هم زدن به تیرک!دروازه بان از جاش تکون نمیخوره.:-j
موقعی که می خوای جهت بگیری یه دایره اندازه توپ رو در وسط دروازه در نظر بگیر. این دایره همون جایی هست که قراره توپ بره.
وقتی مثلا جهت چپ رو نگه میداری این دایره تا یه جایی داخل دروازه هست و اگه زیاد نگهداری اون دایره از محدوده دروازه خارج میشه و مسلما توپ میره اوت.. پس نباید همینطور جهت رو نگهداری.
در ضمن اندازه این دایره ای که به عنوان هدف گفتم شما وقتی درست در ناحیه سبز اون خط رو نگهداری اندازه یه توپ هست ولی هرچی در ناحیه قرمز اون خط متحرک رو بگیری اون دایره خیلی بزرگ تر میشه . پس اگه نتونستی درست تو منطقه سبز یا یخورده اینور و اونورش اون خط متحرک رو نگهداری و رفت قسمت قرمز همیشه جهت های پائین رو بگیر و خیلی کم چپ و راست. امیدوارم متوجه شدی باشی.
تو یکی اول از اسمش معلومه به عنوان بازیکن هستی فقط و کنترل یه بازیکن رو در اختیا دارینقل قول:
تو كرير مود سه تا انتخاب داريم.be a player2 be a manager 3 be a playet manager. كدوم حالش بيشتره و محبوبتره؟
تو دومی منیجر تیم هستی و کل تیم رو در اختیار داری
تو قسمت سوم همونطور که از اسمش پیدا تلفیقی از اولی و دومی هست.
من خودم بیشتر دومی رو میرم
من نسخه اصلی ندارمنقل قول:
کرک شده هست
.....................
بالاخره امروز نسخه کنسول را بازی کردم
چند نکته و سوال:
1-قبلاً با گرفتن دکمه A می رفتیم دنبال توپ اما حالا با این دکمه فقط(به فول خود فیفا)در محوطه دریبلینگ بازیکن اونو اسکورت می کنیم اما با گرفتن دکمه LT یه بازیکن دیگه میره تو پای بازیکن صاحب توپ یعنی همون کاری که قبلاً دکمه A انجام میداد!!!درسته دیگه؟
با این وضعیت دفاع کردن خیلی سخت میشه و مطمئناً بازیها پرگل تر میشه اون اوایل
شما برای دفاع از چه شیوه ای استفاده میکنید؟
2-گرافیک که تغییری نکرده اما چیزی که من دیدم بالا رفتن هوش مصنوعی هنگام دفاع کردن است.تو یه لحظه پا به توپ بودم یه دور زدم تا پاس تو به عمق بندازم دیدم خیلی جالب اون مفر رو دفاع پوشش داد
3- از VP قبل(فیفا 11)نمیشه در 12 استفاده کرد؟
سلام. یکی توضیح میده این سیستم دفاع کردن چطوریه. من که هر بازی 4-5 گل میخورم. روی لجندری بازی میکنم
در واقع Be a player Manager ترکیبی از اون دوتاس ! یعنی هم میتونی بازی کنی هم میتونی مربیگری کنی !نقل قول:
Ultimate Team واسه بخش آنلاین هست که برای شروع یه تیم بی نام و نشان رو باید هدایت کنید و بازیکنا رو پرورش بدین و ...نقل قول:
Career Mode هم دوستان گفتن شبیه Master league در PES هست
Creatin Centre هم واسه بخش آنلاین هست که واسه بازی کردن این قسمت باید به سایت اصلی EA برید ! تا اونجایی که من میدونم یه تیم یا یه بازیکن واقعی رو برمیدارید .
Be a pro : Player هم میتونید یه بازیکن رو انتخاب کنید از یک تیم و فقط با اون بازی کنید
Pro club مد آنلاین هست که میتونید با Virtual Pro ای که ساختین تو یه باشگاه ساختگی که خودتون هم میتونید بسازید عضو بشید .معمولا هم Overall تون باید بالای 85 باشه تا قبول بشید !
اون مورد آخر رو چون تازه اضافه شده خبری ندارم چون تابه حال 12 آنلاین نزدم ! هر کدوم رو که متوجه نشدین بگین بیشتر توضیح بدم !
تو پنالتی گرفتن دوستان گفتن که باید از آنالوگ سمت راست استفاده کنی ولی تو دسته من آنالوگ مثل 4 دکمه اصلی (شوت و پاس و .. ) کار میکنه چی کار باید بکنم ؟
سلام.
چند تا سوال:
میشه با مهاجم تو محوطه جریمه dive کرد و پنالتی گرفت؟ اگه آره با چه کلیدی ؟
سوال دیگه هم اینکه اگه تو قسمت control شوتو رو manual تنظیم کنم، فقط رو به دروازه میشه گل زد!؟؟ آخه من از هر جا شوت می زنم توپو با اختلاف می زنند بیرون، فقط زمانی گل میشه که درست و مستقیم رو به دروازه ی حریف قرار داشته باشم و شوت بزنم. تو سانتر هم همین طوره!1
توضیح من واسه نسخه 360 هست باید با PC مطابقت بدی : برو تو Arena .تو بخش Practice set piece menu گزینه Penalty kick رو برینید تا بره تو تمرین پنالتی ! حالا با زدن دکمه LT یه دایره آبی ظاهر میشه که خودتون ببینید متوجه میشید طرز Penalty زدن رو ! واسه دروازه بانی هم باید RS رو چپ یا راست ببری !نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم تمارز واسه PES بود و تو FIFA چنین چیزی نداشت . اگه جهت رو ، رو Manual بذاری باید جهت دقیق رو بدی یعنی هر جهتی بدی میره همون طرف بدون اینکه کمکی بشه !نقل قول:
یه سوال:
فیفا 09 چمن سه بعدی داشته؟!
سلام یک سوال
من همین الان دیسک بازی رو گرفتم هنوز ننداختم تو دستگاه... ال تی پلاس ایکس باکس 1.90 هست (1.91 نه ها) قبلیه
مشکلی که پیش نمیاد؟ یه نفر ال تی پلاس 1.10 داشت براش آپدیت اینا کرده بود و این حرفا برای من که مشکلی نداره اگه کسی اطلاع دقیقی داره بگه که خراب کاری نکنم هنوز تو شرکت خونه نرفتم
خدا پدرتو بیامرزه به هر کلکی شده بازی بکن بلکه بیای یه نقد از بازی بنویسینقل قول:
راستی یادمه برا fifa 11 نقدهای قشنگی توسط بچه های همین سایت نوشته شده بود چرا برا 12 نمینویسید.
نقدی که مسعود نوشته واقعا خوب و کامل هست...نقل قول:
اگه با ال تی پلاس 1.90 بالا نیاد وقتم رو با ال تی 1.91 تلف نمی کنم منتظر ال تی مکس میشم چون فعلا دارم یه بازی دیگه انجام میدم...
اگر بازی کنم حتما نقد و اطلاعات مفید رو توی تاپیک درج می کنم... به روی چشم