آقا یکی به ما میگه که چطور میشه مد زامبی رو بازی کرد
هرچی با steam روش کلیک می کنم چیزی نمیاره
اشکال از کرک بازیمه؟
Printable View
آقا یکی به ما میگه که چطور میشه مد زامبی رو بازی کرد
هرچی با steam روش کلیک می کنم چیزی نمیاره
اشکال از کرک بازیمه؟
دوستان من یه مرحله رو انتخابی آخرش کردم که خیلی ناراحتم کرد.حالا میشه دوباره اون مرحله رو برم به طوری که به صورت دیگه تمومش کنم و در آخر بازی هم تاثیر بار دوم رو بذاره؟
من جدیدا به استیم به سختی میتونم وصل بشم...چرا؟
اینجا رو نباید وایسی باید بری سمت چپنقل قول:
پوشه playerنقل قول:
اتفاقا اگه داستان رو متوجه بشی کاملا بازی جالبی بود مکمل سری قبلی بود گرافیکشم بد نبود.نقل قول:
من یه جا 3 dvd بود خریدم 4.5 تومن که کار نمیکرد یه جا هم 8 تومن خریدم که 4 تا dvd بود که کار کردنقل قول:
واسه منم همینطوره ما که نفهمیدیم چی به چیه؟نقل قول:
می خواستم بدونم در شکل زیر در قسمت Setting موارد مشخص شده چی هستند؟ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
FXAA که در واقع مخفف Fast Approximate Anti-Aliasing هستش نوعی تکنیک گرافیکی برای بهبود لبه ها (اشیا، افراد، طبیعت و...)هست که هم فریم کمتر می گیره هم حافظه گرافیکی خیلی کمی اشغال می کنه. (البته تا اونجایی که من می دونم)نقل قول:
Number of corps هم که یعنی تعداد اجساد. یعنی چه حجمی از افراد کشته شده رو زمین باقی بمونن و یهو غیب نشن!:n02: هر چی تعداد زیاد باشه بازی یه جورایی سنگین تر میشه.
برخلاف نظر خیلی ها به نظر من یکی از بهترین سری های کال هستش...یکی از بهترین بازی هایی که ت این سه سال انجام دادم...
من بهترین کال آفی که زده بودم COD:BO بود.به خاطر داستان فوق العادش.البته این داستانش به پای اون نمیرسه ولی درکل به نظرم خیلی قشنگه.(و صد البته از MW3 ضعیف تر هم داستان هم بقیه چیزا)
خوب من بازی رو تموم کردم(اون چیزایی که انتخاب کردم و انتظار داشتم پایان خوب رو ببینم رو ندیدم)
دوستان ۱کی لطف میکنه، انتخابهای بازی و پایانهای بازی رو کامل توضیح بده؟محتوای مخفی: پایان بازی من
ممنون
سلام دوستان
میشه یه راهنمایی کنین تو اون مرحله که میری رو پشت بوم و با چاقو نگهبان رو میکشی رفیقت میگه اسکنر رو روشن کن مندوز رو؟؟
خوب اونجا با اسکنر باید چیکار کنم/؟میبرم رو چهرههای افراد اسکن میکنه ولی فیل میشه؟
کسی رو اگه باید پیدا کنم تو کدوم قسمتش هستش؟
دمتون گرم