دوستان این وسط سوء تفاهم نشه به R* توهین بشه ها... :دی
چون با من طرفین.
البته خوده Rockstar گفته که بازی فوق العاده خواهد بود ببینیم از این شرکتی که کمتر از شاهکار نساخته چی بر میاد!
(سازنده ی بازی هم این عکس سبزه آخری هست :دی )
Printable View
دوستان این وسط سوء تفاهم نشه به R* توهین بشه ها... :دی
چون با من طرفین.
البته خوده Rockstar گفته که بازی فوق العاده خواهد بود ببینیم از این شرکتی که کمتر از شاهکار نساخته چی بر میاد!
(سازنده ی بازی هم این عکس سبزه آخری هست :دی )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.gamerswallpapers.com/user-content/uploads/wall/o/47/Max-Payne-3-Widescreen-Wallpaper.jpg
چی شد پس این مکس پین؟ قرار بود 2009 بیاد فک کنم
اخ الانم ادم یادش میفته با اینکه بیش از 10 بار تمومش کردم بازم دلم می خواد بازیش کنم هر وقت اینجا برف میاد من یاد مکس پین میفتم مخصوصا یکنقل قول:
واقعیتش اینه من توی اوج تینیجری مکس پین رو بازی کردم و بهترین بازی بود که توی ذهنم نقش بسته , فکر نکنم دیگه هیچ بازی بتونه جای اون رو بگیره . اون محیط های سرد و روایت داستان بازی به سبک فیلم های نوآر . اسلو موشن های مکس ( من عاشق این حرکت های مکس بودم ) و ... دیگه تکرار نمیشه . آخه این کله کچل مکس پین و برزیل و آمریکای جنوبی کجا و زمستون NY و ساختمون های با شکوهش کجا .
moh کدوم بازیه؟ :31:نقل قول:
شما اگر دقت کنی میبینی که اکثر بازیهایی که دارن ساخته میشن تقریبآ سیر داستانیشون رو از اون حالت خطی و یک نواختی در آوردن و همین داستان پردازیه کاملآ جدید رو طوری که دیگه خسته کننده نباشه رو پیش گرفتن..نمونشم زیاده mw1,mw2,black ops,moh,assassin creedها و خیلی هستن که تو این چند ساله این روش رو واسه روایت داستانیشون دارن استفاده می کنن.
+
مکس پین 1 به نظر من خیلی قیافش با احساس و خسته بود اصلا احساس ازش میریخت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
moh=medal of honor
مطمئنید شماره 3 هست؟
کمی ضعیف نیست گرافیکش؟
بنظر من که میخوان یه گند حسابی بزنن به سری مکس پین
این عکس ها مال مکس پین 3 نیست
عکس هایی که شما گذاشتین مال مکس پین 1 و 2 هستش
خودت تنهایی فهمیدی:31: :11:نقل قول:
اونارو واسه مقایسه قیافه مکس پین 1 با 2 گذاشتم:10:
البته منم یه جوری نوشتم:31:نقل قول:
مکس پین 1 به نظر من خیلی قیافش با احساس و خسته بود اصلا احساس ازش میریخت
حالا که دوباره بحث سر قیافه مکس شد اینم از من داشته باشید (یادش بخیر مال 3 سال پیشه،دوران اوج انجمن بازی :41:) :
نقل قول:
آقا کی میاد بازی خبری ازش ندارید کلا؟