منو رو باز ميكني ، بعد روي main menu در بالاي صفحه كليك ميكني و وارد قسمت system information ميشي.نقل قول:
Printable View
منو رو باز ميكني ، بعد روي main menu در بالاي صفحه كليك ميكني و وارد قسمت system information ميشي.نقل قول:
خوب حالا کدوم قسمت فریمور رو میگه ؟نقل قول:
cda ?
organixer?
fhone?
راستی برای cda -organize - phone برای هر کدوم 2 تا کد داره که زیر هم هستند
کدوم یکیشون اصلی هست؟
معمولا همه این مواردی که امر فرمودید شاملش میشه اما بیشتر CDA مورد توجه هستش و بهتره برای پرسش و پاسخ در مورد CDA و نحوه تغییر و مشکلاتش اینجا هم یه سر بزنید بد نیستنقل قول:
[PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=275608&page=2[/PHP]
خوب فهمیدم cda من برای midle east (خاور میانه ) هست
باید آپدیت کنم حالا تا سرعت باز کردن صفحات pdf ام زیاد بشه؟
یا کار دیگه ای باید امجام بدم؟
ببینید دوست عزیزم هرچی حجم بالا تر باشه Read مشکل میشه پس نتیجه میگیریم شما هرچی pdf سبکتری باز کنید بهتر جواب میگیرید آره برای منم این حالت پیش آمده نگران نباشید . بازم تاکید میکنم از توی Task Manager برنامه های اضافی ببندید و بعد pdf باز کنید و بعد نتیجه رو بگید چون باز بودن برنامه های جانبی یه بخش از رم میگیره و برای خوندن اون PDF سنگین وزنی که شما ریختی توی گوشیت مشکل ساز میشه و نمیتونی با آرامش PDF بخونی :46:نقل قول:
خوب من توی اون تاپیک CDa لینکشم گذاشته بودم که چک کنید , CDA مورد نظرتون آخریش هست یا نه!نقل قول:
smoking عزيز جوابت رو داد ، آپديت كلا گوشيتو بروز ميكنه و هر مشكلي و باگي داشته باشه رفع ميكنه و اين بستگي داره گوشيت چقدر فريم ورش قديمي باشه.نقل قول:
خیلی ممنون:10:نقل قول:
آقا مبارکه
پشیمون نمیشی ایشالا
یه توصیه دوستانه ، بشین این کلوپ رو از اول بخون کلی اطلاعات گیرت میاد و گرنه زیاد گیر میکنی.
اره من تا صفحه 100 رو خوندم
راستی اگه گوشی رو هک کنم مشکلی به وجود نمیاد؟:31:
در ضمن من رم 2 گیگ خریدم 10 تومن
خب ببین من مثلا یه pdf راهنمای gtaIV رو روی گوشیم کپی کردمنقل قول:
چون عکس داره اون بالا مینویسه drawing بعد صبر میکنم وبعد یکی دو دقیقه کامل میشه
و مشکلی هم نداره
شما بهتره یه چندتایی کپی کنی ومطمئن شی