خوب اون خط اولت رو هم که منم میگم . ولی پلیر چه کار داره به تسک های زیاد بازی که باعث اختلال توی هوش مصنوعی بشه . این از حرفهایی بود که سازندگان فیفا میزنن .
+
چطور پرو بازی کردی و مشکلی ندیدی . همه جا دارن به هوش مصنوعی ضعیف هم تیمی ها توی be a pro گیر میدن . یه سرچ بزنی میبینی توی فروم های مختلف گیم چقدر تاپیک واسه این موضوع زده شده .
واقعا به صورت افتضاحی بازیکنهای هم تیمیت بد بازی میکنن . در حالی که تیم حریف لجندریه و به طرز وحشتناکی هوشمنده .
من توی دسته سه انگلیس تیم دارم با اینکه قدرت دو تیم مساویه بیا ببین چه بازی میکنه تیم حریف در مقابل تیم ما . در حالی که من پستم ST هست و توی دفاع دخالت ندارم ولی دفاع پشت سر هم گل میخوره .
حالا هی من گل میزنم هی تیم حریف . معمولا هم بازی رو با اختلاف یک گل میبازیم .
خواستی توی گوگل در مورد FIFA 12 AI cheating یه سرچ بکن ببین چه چیزایی گفته شده . حتی فیلم هاش هم توی یو+توب موجوده .
کامیار تو تا حالا با من بازی نکردی ها نامرد . این همه زور زدم بری دسته بخری از اخر نیومدی بازی . این دفعه ان بودی حتما مچت رو میگیرم .
میگم یه چیزی تو که توی تشخیص edit ای بودن باید حرفه ای باشی . طرف edit ای نبود ؟
یکی بود باهاش بازی کردم 7-0 باختم . 7 تا گل با دروگبا فقط زد اونم همش روی سانتر . یعنی پیکه مونده بود که چقدر باید بپره تا توپ به دروگبا نرسه . یه شیوه خاصی داره این سر زدن من توش موندم .