ببین با x-plore میشه کاری کرد؟
قسمت message
Printable View
ببین با x-plore میشه کاری کرد؟
قسمت message
سلام دوستان عزیز خودتون را ناراحت نکنین و جو کلوپ رو متشنج نفرماییدنقل قول:
من خودم راه حل همین مشکلی که شما داشتین رو در این کلوپ همون اوایل دیدم و خیلی وقته استفاده میکنم و یه مسئله بدیهی و حل شده است واسه بچه های اینجا واسه همین کسی فکر نمیکرد شما اون روش رو بلد نباشید من هم از کسی نپرسیدم وقتی گوشی رو تازه خریده بودم یه هفته وقت گذاشتم شبها همه پستها رو خوندم و کلی اطلاعاتم بالا رفت و خیلی مشکلها به سرم نیومد و خیلی چیزها هم یاد گرفتم . به دوستان تازه کار (منظورم به شما نیست عزیز) هم پیشنهاد میکنم قبل از مطرح کردن هر سئوالی یه بار همه پستها رو بخونن چون هیچکدوم الکی نیست جواب دوستانی مثل شما و من هستش که قبلا مطرح کردن و بعد از چند روز یا حل کردن یا راهنمایی شدن و شما میتونین خیلی سریع بدون منتظر موندن برای یه جواب تکراری از اونها استفاده کنین .
در ضمن اینجا کسی وظیفه اش نیست به بقیه جواب بده و هر کسی کمک میکنه لطف کرده و در حد اطلاعات خودش نظر میده شما میتونین قبول کنین یا نکنین اجباری هم نیست. دعوا که ندارین
از همه دوستانی هم که با وجود مشغله کاری وقت میذارن و به بقیه کمک میکنن ممنون
واقعا این کلوپ بسیار فعال و مفیده شاید اغراق نباشه بگم توی همه فرومها و کلوپها فعالترینه و امیدوارم همینطور بمونه
مرسی از جوابتون.خیلی وقته برنامه نریختم روش.لینک آخرین ورژنشو میشه بدید؟ممنون میشم.(امان از سرچ!!!)نقل قول:
تو قسمت message ذخیره نمیشه.تو یه قسمت دیگه(فکر کنم قسمت shared)پیداش کردم ولی x-plore نمیتونه پاکش کنه...کمک!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
اون ورژن 1.30 آخرینش هست.
برای این کار یه پیشنهاد دارم.شما برای صداهای مختلف تنظیمات داری یعنی این:نقل قول:
سلام
نمیشه کاری کرد که وقتی گوشی silente زنگ ساعتش فعال باشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میبینید که برای هر بخش میتونید تنظیم خاصی داشته باشید.پس به جای silent کردن گوشی میتونید صدای ring tone رو کم کنید.
( فكر كنم اون نصفش تو عالم برزخ گير كرده ) اگه واقعا مي خواي از بين ببري با فرمت اينترنال پاك ميشه .نقل قول:
بهت پيشنهاد ميكنم شما هك تغيير مسير بلوتوث رو بريز و به اون فايله كار نداشته باش ، از شر beam هم راحت ميشي
نقل قول:دوستان من همينجا ا همتون معذرت ميخوام .ببخشيد اصلا قصد توهين به كسي نداشتم نميدونم چرا اينطوري شد به هر حال دوست ندارم كسي از من دلخور باشه از همه بچه هاي اين كلوپ مخصوصا smoking و اون دوست ديگمون amir_sa معذرت ميخوام .در اين مدت زيادي كه توي پي سي پست ميدم تا حالا اين اتفاق برام پيش نيومده بود به هر حال هرچي بود گذشت اميدوارم دوستان هم من را ببخشن:10:نقل قول:
نه بابا.بی خیال.من میدونم تو دل بچه ها هیچ چیزی نیست.نقل قول:
دوستان من همينجا ا همتون معذرت ميخوام .ببخشيد اصلا قصد توهين به كسي نداشتم نميدونم چرا اينطوري شد به هر حال دوست ندارم كسي از من دلخور باشه از همه بچه هاي اين كلوپ مخصوصا smoking و اون دوست ديگمون amir_sa معذرت ميخوام .در اين مدت زيادي كه توي پي سي پست ميدم تا حالا اين اتفاق برام پيش نيومده بود به هر حال هرچي بود گذشت اميدوارم دوستان هم من را ببخشن
اختلاف نظر پیش میاد.
مهم نیست.
باز اینجا بیا.
موفق باشی.
نه آقا شما اختیار دارید ما باید معذرت بخوایم که مهمون نواز خوبی نبودیم ! و این جای شرمندگی داره. و در ضمن تاپیک خودته انشالله بتونیم در کنار هم و بقیه دوستان گلمون به شخص شخیص p1 خدمت کنیم :31: امید وارم شما هم برای پاسخ های تندمون مارو ببخشیننقل قول: