اگه كمك كنيد دوستان همت كنن ما هم توانايي و اراده فراموش كردنشو خوب داريم:31::10: بگذريم همچنان منتظر هستيم يه نفر به صورت orginal آموزش بذاره!نقل قول:
Printable View
اگه كمك كنيد دوستان همت كنن ما هم توانايي و اراده فراموش كردنشو خوب داريم:31::10: بگذريم همچنان منتظر هستيم يه نفر به صورت orginal آموزش بذاره!نقل قول:
آپدیت نشدن P1i بعد از هک و نصب Walkman Player3
طبق خبرهایی که من از انجمن های دیگه بدست آوردم اکثر افرادی که گوشی شون رو هک میکنند تا به فایل های
سیستمی گوشی دسترسی پیدا کنند و بعد واکمن پلیر 3 رو نیز بر روی گوشی شون نصب کردند از طرف سونی
اریکسون دیگه آپدیت نمیشوند.
این افراد از جمله خودم که این بلا سرم اومدم اما تا امروز ندونستم جریانش چیه میگویند که زمانی که اقدام به آپدیت
گوشی از طریق Sony Ericsson Update Service میکنند, آپدیت کامل دریافت میشود اما در آن قسمتی که باید با
یک انگشت دکمه C را بگرید و با دست دیگه کابل USB را وصل کنید تا گوشی وصل بشه با اخطار به اینکه گوشی
شما قابل شناسایی نیست روبرو شده اند.
قابل توجه اینه که گوشی کاملا وصل میشه و هیچ اخطاری در مورد وصل بودن نبودن گوشی نمیدهد و فقط میگوید که
گوشی شما توسط این CDA شناسایی نمیشود. لطفا مراحل را از اول تکرار کنید .... و همین طور ادامه دارد ....
این بلا بر بعد از نصب واکمن پلیر3 بر سر من اومد. همون طور که خبر دارید من هم بارها اقدام به نصب واکمن پلیر3
کردم اما در گوشی من اجرا نشد و پیغام خطا میداد. تا اینکه خسته شدم و همه فایل هایی رو که نصب کرده بودم
دونه به دونه گشتم و پاک کردم. بعد گفتم برای اینکه گوشی به روال عادی برگرده یک بار هم گوشی رو دوباره با
فریمور اصلی گوشیم که نروژی بود آپدیت کنم.
اما چشمتون بد نبینه پنج الی 6 دفعه خواستم آپدیت کنم اما SEUS میگفت گوشی شما شناسایی نمیشه. منم
پیش خودم گفتم اههههه حتما سرور فریمور های نروژی خراب شده ... یکی دو ساعت بعد دوباره امتحان کردم
اما باز هم اخطار شناسایی نشدن گوشی رو داد.
منم از همه جا بی خبر گفتم ... من که خیلی وقته میخوام CDA گوشیم رو عوض کنم و تبدیل به نسخه جهانی
بکنم و این کار رو هم کردم اول CDA رو به P1i World Generic1 تغییر دادم و بعد که نسخه گوشی عوض شد این
دفعه رفتم و گوشیم رو با فریمور World Generic1 آپدیت کردم. و آپدیت هم شد. الان هم آخرین آپدیت فریمور
نسخه جهانی رو دارم. و به آرزویه دیرینه ام رسیدم.
قابلیت های کیبورد فارسی و بهتر شدن فوکوس دوربین و سرعت گوشی خیلی بهتر از فریمور نروژی شده ...
اما فکر کنم این شانس من بوده که بعد از عوض کردن CDA تونستم گوشیم رو آپدیت کنم چون خیلی ها در انجمن
ipmart-forum.com ادعا میکنند که حتی بعد از عوض کردن و فلش گوشی با CDA های دیگه نیز نتونستند
گوشی شون رو آپدیت بکنند.
حالا تصمیم با خودتونه ... این خبر رو اینجا گذاشتم تا هر کسی که میخواد واکمن پلیر3 رو بر روی گوشیش نصب
کنه با پذیرفتن ریسک آپدیت نشدن گوشیش این کار رو بکنه. یعنی بین واکمن 3 و آپدیت فریمور گوشی یکی رو
انتخاب بکنید.
البته شاید شما هم مثل من شانس آوردید و با عوض کردن CDA بتونید گوشی تون رو آپدیت کنید اما این شانس
ثابت نشده و فعلا تا امروز فقط برای من اتفاق افتاده.
این هم پست یکی از افرادی که واکمن 3 رو نصب کرده...
موفق باشید. :11:نقل قول:
I updated WALKMAN Player 3.0 on my SE P1i. It´s running OK. But i can't update firmware by SEUS. SEUS detected my P1i and this CDA, then running update from SE sever to my PC 100% but when the updating period from my PC to my P1i it's stuck, error alert: Update failed . I changed some CDA by XS++ and deleted some file of WALKMAN Player 3.0 from C: but nothing change.
Any idea?
Thanks
چه نکته ی مهمی ! عجیبه ! ممنون از اطلاع رسانی شما.
یعنی شما از Wg استفاده نمی کردین؟!!مسلما خیلی بهتر...
فیرمی که در حال حاضر بعنوان آخرین فیرم وجود داره مشکل چندانی نداره و حتی اگه آپدیت هم نشه مشکلی نیست ! به نظر من داشتن چنین پلیری ارزشش بیشتر !
سعی می کنم تا امشب آموزش رو قرار بدم تا دوستان هم استفاده کنند...
بله فریمور گوشی من نسخه نروژی بود چون من نروژ زندگی میکنم و هیچ کدام از امکاناتی رو که شما در ایراننقل قول:
با فریمور Middle East و یا بقیه فریمور ها از جمله کیبورد فارسی و درست شدن فوکوس دوربین رو من بر روی
گوشیم نداشتم.
اما الان گوشیم رو با فریمور World Generic1 آپدیت کردم و بیشتر زبانها رو بر روی گوشیم دارم. در حالی که قبلا با
فریمور نروژی فقط زبان انگلیسی و نروژی رو بر روی گوشیم داشتم. البته با زبان فارسی در وب سایت ها و فایل های
ورد فارسی مشکلی نداشت و خوب نشون میداد فقط تنها مشکلش داشتن باک های زیاد, نداشتن کیبورد فارسی,
نداشتن فوکوس خوب, داشتن سرعت ستارت آپ زیاد و غیره... بود. :31:
راستی منظور شما از این حرف آخر که گفتید مسلما خیلی بهتر... چی بود؟ یعنی منظور شما اینه که فریمور نروژی بهتر بود یا اینکهنقل قول:
یعنی شما از Wg استفاده نمی کردین؟!!مسلما خیلی بهتر...
منظورتون اینه که حالا که به WG تغییر دادم خیلی بهتره؟
ممنون.
سلام...
همونطور که می دونید با هک شدن UIQ می تونید برنامه Walkman 3 که برروی W960 وجود داره رو روی P1 نصب کنید.
همینجا لازم به تذکر هست که فقط و فقط برروی P1 . در صورت نصب بر روی فرضا P990 یا W950 گوشی بالا نخواهد آمد.
اگه گوشیتون آخرین ورژن و WG باشه مشکلی نخواهید داشت.خودم به راحتی و بدون کوچکترین مشکل و همون بار اول موفق به نصبش شدم.
اگه قبلا Walkman 2 رو نصب کردید و الان می خواین ورژن 3 رو نصب کنید حتما تمامی فایل های مربوط به 2 رو پاک کنید که به مشکل خواهید خورد.
مراحل نصب ساده تر از اون چیزیه که فکر می کنید...
ابتدا باید گوشیه خودتون رو هک کنید تا به پوشه های مخفی دسترسی داشته باشید(به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید)
فایل پیوست شده رو دانلود کنید و محتویات پوشه C رو در درایو C گوشیه خودتون کپی کنید.
زبان پیش فرض انگلیسی هست.در صورت تمایل می تونید برای تغییر زبان محتویات پوشه Language در فایل پیوست شده رو در مسیر C:\Resource کپی کنید.
سپس یه بار گوشیتون رو ریست کنید...
به همین راحتی !
میانبر دکمه ها بصورت زیر هست که البته با مراجعه به آدرس c:\private\200011FD\default\playview_skt.xml می تونید تغییرش بدین.یه Key Map مناسب هم برای برطرف شدن میانبر ولوم صدا برای راحتی دوستان قرار می دم.
------------------------------------------------------------------
| (q/w) | (e/r) | (t/z) | (u/i) | (o/p) |
| | e-Eq | VolumeUp | | Play/Pause |
| (a/s) | (d/f) | (g/h) | (j/k) | (l/BkSpc) |
| Stop | Prev/FR | Play/Pause | Next/FF | |
| (,/y) | (x/c) | (v/b) | (n/m) | (./Enter) |
| | Shuffle | VolumeDown | Minimize | |
| (Shift) | (*) | (Space) | (#) | (Alt) |
| | Lock | Stop | Play/Pause | |
اینم آخرین ورژن از این برنامه:
Mod: Walkman Player v3 (from W960i/R6G04)
Mod's author: SWmail (aka SW)
Mod's version: 1.3
ممنون از توجه شما...نقل قول:
راستی منظور شما از این حرف آخر که گفتید مسلما خیلی بهتر... چی بود؟ یعنی منظور شما اینه که فریمور نروژی بهتر بود یا اینکه
منظورتون اینه که حالا که به Wg تغییر دادم خیلی بهتره؟
منظورم این بود که Wg بهتر.
در مورد آپدیت نشدن هم تحقیق کردم عمومیت نداره ! و موردی هست پس نگرانی وجود نداره .
= = = = = =
دوستان اینم یه KeyMap برای رفع مشکل کلیدهای میانبر ولوم...در آدرسی که عرض کردم OverWrite کنید.
من یه مشکل کوچیک دارم.
من توی فولدر Drafts نمیتونم برم و error عجیبی میده:not found .نمیدونم چرا اینطوری شده.ولی یادمه یک بار میخواستم یک فایل رو save کنم که error داد.
کسی راحی براش داره یا master reset کنم.البته مهم هم نیست.
من گوشيم بجاي فارسي ,عربي داره ! اما الان مي خوام از طريق سايت سوني اريكسون package فارسي نصب كنم ! مشكلي كه بهش برخوردم اينه كه05 organiser version: CXC162 108 R6G نوشته توي سايتش كه اين package فارسي داره آيا organiser من كه30 CXC162108 R6E هستش ميشه نصب كنم روي گوشي اينpackage يا نه؟! سوال ديگه اينكه اگه نصب كنم چه چيزاي تغيير مي كنه؟ چون در حالت معمول گوشيم فقط جز Menu بقيه موارد نوشتني رو عربي ساپورت مي كنه كسي از دوستان هست راهنمايم كنه و بگه Menuگوشي هم قابل فارسي شدن هست يا نه ؟ و كيبوردش بجاي عربي .فارسي ميشه؟ در ضمن فریمور گوشی من نسخه نروژیه ,ممنون
سلام دوست مننقل قول:
گوشي من هم مثل شما نروژي هستش.
مشكل من اينه كه من adsl ندارم و ريسك آبديت با ديال آپ هم خيلي زياده.راه حلي رو برام سراغ دارين؟
نقل قول:
سلام دوست عزيز
شما چطوري CDA گوشيتو عوض كردي؟
به مشكله من توجه كن ببين ميتوني حللش كني؟
من چند وقته پيش اون صداي W960 كه اول واسه P990 اومده بودو رو گوشيم كه M600iهست نصب كردم كه گوشيم بالا نيومد و متاسفانه مجبو ر شدم فلشش كنم.
آپديت هم نميشد چون مينوشت:
Update not available
the software in your phone is up-to-date
و ديگه كاري نميشد كرد جز Return to start
خلاصه فلش كردم بعد
بعد از اون باز به يه مشكله تازه برخوردم!!!
گوشيم ظاهرش نشون ميده كه اصلا آپديت نيست (مثلا گزينه ي transition رو نداره و يا موقعه بالا اومدن چيزي زيره آرم سوني اريكسون پر نميشه ي يا صداش افتضاحه يا ...) حالا نكته ي جالب تر اينه كه موقعي كه ميخوام دوباره آپديتش كنم همون پيامي كه قبل از فلش كردن ميدادو مينويسه و مينويسه كه آپديت براي شما موجود نيست و گوشيه شما آپديته!!!!
آخه من چي كار كنم
باز نكته ي خيلي جالب تر اينه كه system information دو تايي شده نيگاه كنيد:
M600i
phone:
CXC162037 R9F011
R9EA001
prgCXC162037_CCPU_HE_LL_NI~~~~~ (~ yani ye morabbahaye khalli)
Bluetooth:
CXC 162058 R3A01
Organizer:
CXC 162071 R6A16
CXC 162071 R5A12
CDA:
CDA 162011/2 R6A13
CDA 162011/1 R5A09
چندين جور بعضي ها راهنماييم كردن ازقبيل نصب مجدد Update service آپديت با ورژن قديمي ترش و ... ولي نشد
ممنون كه همشو خوندي:27:
یه سوال داشتم
من وقتی وارد File Manager میشم؛ وقتی روی قسمت مموری میرم؛ تموم فایل های توی مموری مثل System ، SCIM و ... رو نشون میده. البته قبل از اینکه برای اولین بار گوشیمُ به کامپیوتر وصل کنم نشون نمیداد ولی حالا نشون میده؛ میخواستم بپرسم چه جوری میشه مثل قبل کرد
ممنون میشم اگر جواب بدید
با سلام
من نمیدونم تو چه قسمتی دستکاری کردم که دیگه صفحه لمسی گوشیم کار نمیکنه؟
لطفا کمک کنید
نقل قول:
330 یا 360 ؟؟!!
من که از p1 ام رو فروختم.پیش به سوی w960 :دی
البته الان دیگه گوشی من نروژی نیست :31: اما نکته عجیبی که وجود داره اینه که من با وجود اینکه سی دی ای رونقل قول:
عوض کردم و با فریمور WG1 آپدیتش کردم اما زبان نروژی را هم اتوماتیک جزو زبانهای گوشی قرار داد. البته برای
من بهتر شد چون واقعا بهش نیاز داشتم اما انتظارش رو نداشتم.
برای شما هم تنها راهی که به ذهن من میرسه عوض کردن CDA در گوشی شماست. برای عوض کردن سی دی ای
شما فقط احتیاج دارید که یک برنامه به اسم XS++ v3.1 را که حدودا 9 مگابایت حجم داره رو دانلود کرد اما بعد از دانلود
کردنش و برای عوض کردن سی دی ای احتیاج به اینترنت ندارید.
اما مراحله اول عوض کردن سی دی ای با این برنامه که نام بردم انجام میشه اما برای تکمیل کار شما حتما بایستی
گوشی خودتون رو با SEUS آپدیت کنید و اگر آپدیت نکنید گوشی شما دچار مشکل میشه و دارای 2 سی دی ای
مختلف میشه.
پس برای این کار ختما به یک اینترنتی که بشه روش حساب کرد احتیاج دارید وگرنه من توصیه نمیکنم که این کار را
بکنید مگر اینکه بدید بیرون براتون این کار رو بکنند. البته اگر نروژ هستید که باید بیخیال بشید چون اینجا چیزی
به اسم موبایل سازی و موبایل فروشی های ایران وجود نداره که عوض کردن سی دی ای را انجام بدند.
اما اگر ایران هستید بدید موبایل فروشی و بگید با باکس این کار رو براتون انجام بدند.
كسي نيست جواب منو بده!؟:19:نقل قول:
zhina_gian
دوست عزيز خواهش ميكنم جوابه منم در پست 1410 بده:10:
به نظر من P1 بهتر از W960 هست...میشه بدونم شما چرا می خواین W960 بگیرید با توجه به اینکه P1 داشتید؟نقل قول:
سامان فروختییییی؟نقل قول:
من که از p1 ام رو فروختم.پیش به سوی w960 :دی
چرا؟
چطور دلت اومد.
اخرین قیمت w960 چقدره؟
دوستان سلام چندتا سوال دارم ؟؟
1- گوشی من وقتی برام بلوتوث مییاد نه آهنگ میزنه و نه ویبره ؟؟
2- نرم افزار یا بازی ها را توی خود گوشی اینستال کنی بهتره یا روی کارت حافظه ؟؟؟
ممنون:10::10::11::11::11:
سلام حميد جاننقل قول:
1- اين حالت براي منم همين جوريه كه شما گفتي و كاملا عاديه خيالت راحت مشكلي نيست :10:
2-كل فرقش توي اينه كه وقتي رم ور دارين اون نرم افزارها و بازي هاتون پاك ميشه و 2 باره كه بگذاريد داخل گوشي اطلاعاتتون بر ميگردن سر جاي اول! اما در حالت دوم كه نرم افزار یا بازی ها روي خود گوشي اينستل كنيد فايلها مستقل عمل ميكنند.
هیچ راهی نیست که متوجه بشی بلوتوث آمده؟؟؟نقل قول:
اگر شما قبل از اون برای دریافت فایل accept رو زده باشید که دیگه خودتون میدونید که براتون فایل فرستاده شده.نقل قول:
هیچ راهی نیست که متوجه بشی بلوتوث آمده؟؟؟
من هم دلیلش رو نمیفهمم که چرا اینطوری هست و اصلا چرا بعد از دریافت باید جددا اون رو توی message ذخیره کرد.
جدیدا واسه من خیلی این مرحله طول میکشه.یک فایل 4 مگی رو 2 دقیقه طول کشد تا توی massage ذخیره کنه.
منظورم اون فایلهای بلوتوثی هست که توی beem receive هست.
راستی برنامه ها رو روی کارت نصب کنید بهتره.چون اگر روی مموری گوشی نصب کنید سرعت گوشی کم میشه.
سلام دوستان کمکم کنید من می خوام p1i بخرم ولی نمیدونم موقع خرید به چی توجه کنم تا سرم کلا نره ؟
یعنی می خوام بدونم مال کجاست ؟
از نظر مدل نرم افزار به روز یا نه ؟
.
.
.
یا هر چیزه دیگه که من بتونم خرید خوبی بکنم .
اگه کمکم کنید ممنون میشم .
دوست عزیز میشه لینکشو بذاری؟؟ممنون میشم++xsنقل قول:
شما زبان فارسی هم داره با تشخیص دست خط؟؟؟؟
شما ميتونيد بجاي كه فايل save بكنيد كه بره در inbox ,بجاش View بزنيد فايلتونو ببينيد و save كنيد در مسير مشخص و اين كار نيازي به inbox رفتن ديگه نداره!نقل قول:
فکر کنم شما عوض کردن CDA رو با آپدیت کردن فریمور اشتباه گرفتید.نقل قول:
اگر شما ایران زندگی میکنید و گوشیتون رو از ایران خریدید به احتمال 90 درصد به بالا شما احتیاجی به عوض کردن
سی دی ای ندارید و فقط کافیه که گوشیتون رو آپدیت کنید.
بهر حال تصمیم با خودتونه اینم لینک برنامه ...
XS++3.1
و یا این ...کد:http://www.se-nse.net/gbrooks3/XS++/download.php
کد:http://rapidshare.com/files/111179805/XS__.exe
به اين تاپيك مراجعه كنيد:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
wg1 کیبرد فارسی رو دارهنقل قول:
ولی منو فارسی نداره
تشحیص دستخط تا تا اونجایی که من ور رفتم برای فارسی نداره!
باید از ورژن me اسفاده کنی تا تشحیص دست و خط رو داشته باشی
راستی منم گوشیم رو به wg1 تغییر دادم و آپ کردم الانم واکمن 3 رو گوشیم نصبه و مشگل اجرا نشدنش حل شد و البته هیچ مشگلی هم در آپدیت کردن نداشتم با این که گوشیم رو هک کرده بودم
به گارانتیش توجه کن(کامتل خوبه).تو جعبش باید : 2تا قلم داشته باشه و کیف داشته باشه و بعضیاشم navigatorدارن .نقل قول:
الان تو بازار همشون چینی هستن (البته درجه 1 ) .
در مورد frimeware ش هم الان اونایی که تو بازارن همه frimeware شون جدیده و فعلا نیازی به update ندارن .
:10:
من هنوز منتظر جواب هستمنقل قول:
سلام دوستان p1i
می خواستم بدونم که میشه قاب p1i رو عوض کرد ؟
قیمت دست دو p1i چنده ؟ ارزش داره دست دوش بگیرم ؟
صداش چطوریه ؟ مقایسش با گوشی های دیگه ؟
ممنون میشم . gps ش در چه حدیه به n95 میرسه ؟
قابش عوض نمیشه.
دست دوم بسته به اینکه چقدر تمیزه از 320 به بالا.
ارزش نداره به نظر من.
صداش خیلی خوب و بلنده.
؟؟؟؟
؟؟؟؟
ممنون رضا جان.نقل قول:
شما ميتونيد بجاي كه فايل save بكنيد كه بره در inbox ,بجاش View بزنيد فايلتونو ببينيد و save كنيد در مسير مشخص و اين كار نيازي به inbox رفتن ديگه نداره!
من می خوام p1i بخرم از دوستان می خوام بدونم که داخلش باید چی داشته باشه ؟
وسایلاشو میگم ؟
با اینکه میتونید توی صفحات قبل جوابتون رو پیدا کنید ولی باز...نقل قول:
من می خوام p1i بخرم از دوستان می خوام بدونم که داخلش باید چی داشته باشه ؟
وسایلاشو میگم ؟
گوشی
کیف
کابل USB
شارژر
deskstand
قلم اضافه
کارت ---
هندزفری
بعضی پکها external GPS
مموری 512 یا 1 گیگ.
سلام مرسی دوست عزیز
ولی از پکهای external GPS سر در نیاوردم چون تو سایت gsm.ir نزده بود . اگه میشه بیشتر توضیح بدین ؟
سلام مرسی دوست عزیز
ولی از پکهای external GPS سر در نیاوردم چون تو سایت gsm.ir نزده بود . اگه میشه بیشتر توضیح بدین ؟
خواهش میکنم.منظورم یک دستگاه کوچیک هست که در واقع Gps هست و به صورت اکسترنال و از طریق کابل به گوشی وصل میشه.
و برای صدمین بار اینکه ... این چی پی اس در ایران کار نمیکنه و بیخودی دنبالش نگردید و پول اضافی بابتش خرجنقل قول:
نکنید . بهتره به جای خرید جی پی اس یک هندزفری یا مموری کارت 4 گیگ براش بگیری.
این جی پی اس یعنی wayfinder فقط نقشه های اروپا و امریکا رو داره و تازه برای گرفتن نقشه هاش هم هر دفعه
گوشی نیاز به وصل شدن به اینترنت داره. اونم اینترنت پر سرعت نه اینکه با فس فس کردن تازه یدونه نقشه باز کنه.
در ضمن من خودم GPS External - Wayfinder رو دارم که اینها رو بهت میگم. اما ایران نیستم در نروژ زندگی میکنم.
نقل قول:
تایید میشه :10: