برنامه دانلودری برای دانلود فایل روی گوشی وجود نداره؟
گوشیم نوکیا سیمبین سری 6 هست
Printable View
برنامه دانلودری برای دانلود فایل روی گوشی وجود نداره؟
گوشیم نوکیا سیمبین سری 6 هست
من چندتا دانلود منیجر نصب کردم اما هیچ کدوم از دانلود منیجر ucweb 6.3 بهتر نبودن .
راستی چند وقته سمت ما دیگه علامت edeg نمیاد ولی سرعت دانلود فرقی با وقتی edeg بود نداره تازه بهتر هم شده الان سرعتش بین 15 تا 27 هست .
برای بار چهارم در این تاپیک !نقل قول:
رجوع به پست اول : چرا سرعت من کم است:19::19:
چرا هستنقل قول:
دوستان در اتاق فرمان به من اشاره میکنند که اپرا مینی نسخه 5 حایز شرایط شناخته شده است و یک دانلودر با قابلیت استاپ و ریزام رو دارا هست :27:
حس و حال ساین کردنش نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ساین شدش واسه دانلود نیست؟!
راستی بچه ها ، چرا وقتی من میخوام از rapid دانلود کنم همش ارور میده که :
Your IP address **.***.**.*** is already downloading a file.
در حالی که من اصلا چیزی دانلود نمیکنم ! مگه یه ip رو به چند نفر میده ؟!
برای دانلود از رپید فقط باید اکانت داشته باشی و یک نکته دیگه که KING بهش اشاره نکرد اینه که این GPRS فقط سه تا IP داره که دوتا مال ایرانسل و اون یکی مال مخابراته و مال ایرانسل سرعتش بیشترهنقل قول:
چون که این سرویس بصورت اشتراکی ارائه میشه و شما و 9 نفر دیگه مجموعا در یک گروه 10 نفره هستید ، هرگاه یکی از این 10 نفر دانلودی انجام بدهد بقیه به خاطر این یک نفر به مشکل شما دچار میشوند.نقل قول:
در adsl و بقیه سرویسهای اشتراکی هم همینطوره.
سلامنقل قول:
شما گوشیتونو روی حالت -- قرار بدین ...با اینکار دیگه برای نصب برنامه ها نیازی به ساین کردن ندارید :46:
میتونید برای اینکار از برنامه ی زیر استفاده کنید:
لینک 1:
لینک 2(کمکی):کد:http://www.mediafire.com/?dmtgmwmmtti
نحوه کار :کد:http://www.4shared.com/file/123719971/daa962ef/Hacker.html
پس از دانلود فایل ، آنرا از حالت فشرده خارج کنید و فایل درون زیپ را روی گوشیتون نصب کنید.
برنامه secman ( که در بخش application قرار داره ) رو اجرا کنید. سوال امنیتی از شما پرسیده میشه که اونو تایید میکنید. گوشی ریست میشه و -- شده بالا میاد!
پس از این میتونید برنامه هاتون رو بدون ساین نصب کنید.
نکته 1 : عملیت -- گوشی در بعضی گوشیها کند است.
نکته 2 : اگر با ارور Expired certificate مواجه شدید ، تاریخ رو به 2009/3/10 تغییر بدید.:11:
سلام
من خودم د95 دارم و راحت هم وصل میشه ولی یکی از دوستام j700 سامسونگ داره پی سی سویتش روی سون کار نمی کنه و چیزی هم پیدا نکرده راهی هست که بشه بدون برنامه وصل بشه یعنی خودش کانکشن بسازه ؟؟
ممنون:40:
منم سمسونگ دارم و متاسفانه به این مشکل خوردم توی سایت سامسونگ هم خودش اعتراف کرده که قراره پولتون رو بخوریم به ما چه که مایکروسافت 64 بیتی میزنه یا 7 میزنه ما فقط برای ویندوز 32 بیتی درایور میسازیم راهی نداره .. مملکت دزد بازارهنقل قول:
و هم اکنون یک اتفاق جالب و نادر البته ربطی به تاپیک نداره ولی در راستای دزدیهایی که میکنه بد نیست بدونین :31::13:
یه بار گفتم این ایرانسل دزده ولی خوش دسته:13:
کسی باور نکرد
چند وقت پیش شماره 14.1 رو گرفتم ببینم چقدر شارژ دارم و نوشته بود که جام جهانی 2010 وجوایز بی شمار و فلا ن و فلانم
در بازی اخر نوشته بود که کدومشون برنده میشوند منم روی حساب شناختی که پیدا کرده بودم نوشتم اسپانیا لازم به ذکره که 100 تومن بابت این مسیج از من کم کرد توی سایتش هم نوشته که قیمتش 100 تومنه و یه سری سئوالات دیگه که اولین گل رو کی میزنه و اخرین برنده فینال کیه؟ که منم فقط همون سئوال اول رو جواب دادم.
منم نوشتم اسپانیا
امروز بعد از این همه مدت یه مسیج اومده مشترک گرامی شما برنده 1000 ریال اعتبار رایگان شدید ...:27::13:بسته جایزه هزار ریالی فعال شد ....:13:
خدا وکیلی یکی نیست بگه اوسکولتر از خودتون کسی پیدا میشه ؟:13::31: خوب همین مبلغ رو روز اول هم خودم داشتم پس چی جایزه دادین ؟:31: