نه هنوز همين جوريه البته به نظر من اين مشكلي نيست حال ميده بعضي وقتا.
Printable View
نه هنوز همين جوريه البته به نظر من اين مشكلي نيست حال ميده بعضي وقتا.
من بازی رو برای PC گرفتم در دو DVD در ضمن یک پتچ 170 مگی برای بازی منتشر شده که خیلی
از ایرادات رو رفع میکنه دوستانی که سرعت اینترنت خوبی دارن حتما دان کنن.
توضیحات پتچ
Fixed accepting a game invite on the Multiplayer Menu via Friend Invite causing a crash.لینک دانلود پتچ
Fixed a black screen that would occur minimizing and restoring the game in Windows 7.
Fixed the ability to adopt or harvest Little Sisters after rebinding the ‘F’ or ‘B’ keys to Zoom, Fire or Fire Plasmid.
Fixed Big Daddy HUD elements remaining on screen when not appropriate.
Fixed an issue where the player’s plasmid hand would become unresponsive if they pressed the Next Plasmid key immediately after firing any chargeable plasmid (such as ElectroBolt 2)
Fixed a potential save file issue.
Fixed an issue where the resolution would change on its own if entering gameplay in a 16:10 resolution on a native 16:10 monitor
Fixed a problem where if you were running the game in a resolution higher than your desktop resolution the mouse cursor wouldn’t be able to go across the whole screen
Fixed an issue in Windows 7 where certain Radio messages could become scrambled or broken after defeating a Big Sister if Voice audio had been turned down or muted previously
Fixed a crash while playing Dionysus Park on a 32-bit machine.
Fixed a crash that would occur sometimes loading a previous manual save made before any present QuickSave.
Fixed a crash while signing in to GFWL when running compatibility mode for XP SP2 while running Vista.
Fixed an issue where you couldn’t play audio diaries in certain areas.
Fixed a rare crash that could occur any time before a specific Big Sister sequence.
کد:http://s10.transfer.ro/storage/Bioshock2_Patch-Transfer_RO-15Feb-d7566f.zip
لینک کمکی
کد:http://www.mediafire.com/?ozd42wg3nm2
بلاخره روی PC خودم این عنوان رو دیدم!و فقط یک جمله میگم
Best Atmospheric Game Of All Timeاز نظر اتمسفر حرف نداره اتمسفر این بازی یک چیز تو مایه های Doom Metal یا Black/Doom یا حتی Depressive Black Metal هست!:31:
شاید از نظر جو و ....... Alan Wake بتونه این بازی را پشت سر بگذاره باید دید!
معنی و مفهوم این اصطلاحاتی که به کار بردید، چیه؟نقل قول:
از نظر اتمسفر حرف نداره اتمسفر این بازی یک چیز تو مایه های Doom Metal یا Black/Doom یا حتی Depressive Black Metal هست
ممنون بابت پچ. دارم دانلودش مي كنم. ايول.
برادر....این ها زیر مجموعه های سبک موسیقی متال هستند!نقل قول:
معنی و مفهوم این اصطلاحاتی که به کار بردید، چیه؟
خوب تموم شد...........نظر خودمو در مورد بازي مينويسم:
1-گرافيك:من كه روي x360 بازي كردم و اصلا از گرافيك راضي نبودم.......بافتها خيلي ضعيفن....واقعا براي بازي در اين حد ارايه گرافيكي در اين حد به مخاطب به نوعي توهين محسوب ميشه...بازي كه ميگفتن دو تا استوديو همزمان دارن روش كار مي كنن و.......... .
البته وقتي از رو هارد اجرا ميكردم بهتر بود و بعد از لحظاتي تقريبا بافتها لود ميشدن ....ولي اگه از رو ديسك اجرا بكنين مي بينين كه خيلي خيلي طول مي كشه بافتها لود بشن....كلا گرافيك همون گرافيك شماره يك هستش كه بافتا دست نخورده مونده و فقط كمي نورپردازي بهتر شده
اين قسمت امتيازي بهتر از 7.75 نمي گيره
2-موزيك و صداگذاري:مثل هميشه عالي و خوب بود.....مخصوصا بعضي لحظات كه بازي تقريبا هيجاني و ترسناك ميشد اون آهنگي كه شنيده ميشه(چند تا ويولونيست با هم ميزنن)عالي بود. كلا صداي تفنگا و دوبله شخصيتها هم خوب بود...اين قسمت 9 ميگيره.... .
3-گيم پلي:گيم پلي چيز خاصي نسبت به نسخه قبل اضافه نكرده به غير از bigddady شدن شما و تغيير نحوه هك كردن و اضافه شدن bigsister .......البته شايد در نگاه اول اينا تغييرات زيادي به نظر برسن ولي در مجموع خيلي نتونستن روند بازي رو متحول كنن......بعضي جاهاي بازي مخصوصا يكي دو ساعت اول بازي براي كساني كه نسخه اول رو بازي كردن به شدت تكراري و خسته كننده جلوه مي كنه ولي بعدا كمي بهتر ميشه و تقريبا يه روند صعودي با شيب خيلي كمي رو تا آخر طي مي كنه....... .
وجود بيگ سيسترها به نظر من خيلي نتونسته به جذابتر شدن بازي كمك كنه هنوزم كه هنوز عظمت و هيبت بيگ ددي ها چيز ديگه اي.......آپگريد اسلحه ها بازم خوبه......مبارزات و هك كردن و ...هم درگيركننده و جالبه..ولي كاملا تكراري.
اين قسمت هم 8 مي گيره.... .
4-داستان و جو بازي:براي كساني كه عاشق بايوشاك و اتمسفرش هستن...بازم اتمسفرش خوب كار شده و ولي لااقل يه تلنگري يه تنوعي ندادن به اين اتمسفر.....فقط دو سه جاي بازي به تحولي رخ ميده كه اونا هم خيلي عالي نيستن......... .
داستان هم مربوط به بيگ ددي ميشه كه دنبال دختر خودش(ليتل سيستر خودش) ميره تا اونا بعد از حوادثي كه رخ داده پيدا بكنه و............ .
اين بخش مسلما در بايوشاك يك نمره 9.5 رو ميگيرفت چون براي اولين بار بود و كاملا جديد و واقعا منو كه اون زمان بهت زده كرد ولي تو اين نسخه 8.5 بيشتر نمي گيره.......... .
در نهايت اين بازي بيشتر شبيه بايوشاك 1.5 هستش نه يه بايوشاك جديد .....بازي كه دو تا استوديو دو سال روش كار كردن بايد خيلي بيشتر از اينها بهتر ميبود.....اميدوارم ديگه 2k دست از سر كچل اين بيگ ددي ها برداره و شماره 3 رو حداقل نسازه چون به نظر ميرسه ايده هاشون ته كشيده و فقط براي پول درآوردن بيشتر اين شماره رو بيرون دادن....... .
بهرحال بازي كه خالقش و كاگردان اصليش از پروژش انصراف بده تقريبا همچين چيزي از آب درمياد........ .
درآخر هم بگم كه ميانگين امتيازها ميشه 8.3 كه به نظر عادلانس......اگر در سايتي هم امتيازي بيشتر از اين گرفت صد درصد به خاطر گل روي شماره اولش خواهد بود......... .
این بازی ارزش خریدنشو داره البته من dvd دونه ای 400 میخرم خوبه نه مفته . آخه یکش زیاد جالب نبود اصلا حال نمیداد
---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------
نامردا واسه PC دیگه زیاد بازی نمیدن بیرون بیشتر واسه ایکس بکس بازی میاد
سلام
این چجوری سیو میشه گزینه سیو واسه من غیر فعال
اول بازی windows live اومد گفت اگه profile نسازی سیو نمیتونی بکنی یعنی چی
قضیه چیه یعنی باید هر دفعه وصل شم اینترنت
یکی کمک کنه
برادر برای سیو بازی موقعی که میزنی صفحه Windows Live بیاد تو منوی بازی باید local profile بسازی تو اون نوشته هایی که میاره به صورت آبی رنگ نوشته مثل لینک هست!روی اون کلیک کنی بعد پروفایل میسازی بعد هم به راحتی سیو میشه........