دوست من اينجوري كه شما ميگي هيچ كس تو p30 بلد نيست ، به من برخورد :20:نقل قول:
شما گوشيتو هك كردي ؟ اگه هك ساين رو هم انجام ميدادي با اين مشكل مواجه نمي شدي
موفق باشي :11:
Printable View
دوست من اينجوري كه شما ميگي هيچ كس تو p30 بلد نيست ، به من برخورد :20:نقل قول:
شما گوشيتو هك كردي ؟ اگه هك ساين رو هم انجام ميدادي با اين مشكل مواجه نمي شدي
موفق باشي :11:
سلام دوستان
قیمت p1 الان چنده؟ تو gsmaria زده 280
تو همین رنجه؟
خیلی ممنون
جوابتون در سوالتون هستش . و با گرانتی 320 من قیمت داشتم ...نقل قول:
آخه هك كردن پي 1 در برابر هك كا800 و... مثل بچه بازي ميمونه.واسه همين جرات كردم روز دوم كه گوشي را خريدم هك كردم.روز اول هم چون گوشي زير شارژ بود نشد هكش كنم اگر نه همون روز اول ميكردم:31:نقل قول:
اما در مورد مشكل فكر ميكنم سوء تفاهم پيش اومده.شما منظورتون ايم مشكل من بود كه با فرمت حل شد و من در پست 3502 هم ازتون تشكر كردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما منظور من مشكل نصب نرم افزار بود كه بايد با تغيير تاريخ گوشي درست ميشد و درست هم شد.
منظورم اين مشكل بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتي يكي از دوستام كه اصلا تو كار هك و.. نيست ميدونست براي نصب بعضي نرم افزار ها بايد تاريخ گوشي عوض بشه.
باز بهت بر نخوره ولي خيلي گيج ميزني.نقل قول:
10 بار به 10 نفر گفتم من رو گوشيم نرم افزار نصب نميشه اونوقت چطوري ميخوام گوشي را هك كنم؟
مگر براي هك نبايد x-plore روي گوشي نصب باشه؟خوب وقتي نصب نميشه چطوري هك كنم؟
10 بار گفتم نرم افزار ها قبلا بدون هك ساين هم نصب مشدن ولي الان نصب نميشن باز همه اومدن گفتن ساين ميخواد.
مگر شما اين را نخوندي كه بعد از اين همه بحث باز اومدي ميگي اگر ساين ميكردي اينجوري نميشد؟:19:
حالا باز بگو اگر ساين ميكردي اينطوري نميشدنقل قول:
ممكن است شما با خطای Security information در نصب برنامه ها مواجه شده باشيد.زمانيكه شما با اين پيغام مواجه شديد كافي است كه بر روي گزينه Details كليك كنيد تا تاريخ Effective (تاريخ شروع) و تاريخ Expire (تاريخ انقضاء) را مشاهده نماييد.
براي حل اين مشكل كافي است كه شما تاريخ گوشي خود را به تاريخي بين تاريخ Effective و تاريخ Expire تغيير دهيد و پس از پايان نصب برنامه , تاريخ گوشي خود را به حالت اول برگردانيد.
وقتي اين جمله را خوندم:42:"اگه هك ساين رو هم انجام ميدادي با اين مشكل مواجه نمي شدي"دلم ميخواست الان اينجا بودي ....بيييييييييييييييييييييي ييييييب....
من با گارانتي كامتل خريدم 300 يك هفته پيشنقل قول:
نقل قول:این هکی که شما اصلا در موردش صحبت میکنی که میگی بچه بازیه اولش بچه بازی نبود و تعداد کمی از دوستانی که الانم توی تاپیک هک UiQ زحمت میکشن انجام دادن با این تفاصیل الان با ریختن فایل Caps و off on کردن طرف گوشیشو هک میکنه ...نقل قول:
معمولا بعضی از افراد جامعه خودشون مهندس همه چیز میدونن با اینکه کار تخصصی شون این کار نیست:46:نقل قول:
حتي يكي از دوستام كه اصلا تو كار هك و.. نيست ميدونست براي نصب بعضي نرم افزار ها بايد تاريخ گوشي عوض بشه.
شما هم گفتی توی تاپیک هک کسی جوابتو نداد اومدی اینجا سوالاتو مطرح کردی دوست عزیز و این تاپیک سر فصلش چیزه دیگست و سوالای مربوط به هک توی تاپیک مربوطه بپرسید
دوست من شما مثل اين كه اينجا رو با چاله ميدون اشتباه گرفتي !!!نقل قول:
مشكل از شماست كه همه نرم افزار ها رو بايد با ساين نصب كني ، لطف كن بي جهت هم به كسي توهين نكن.
غير از x-plore نرم افزار هاي ديگري هم هستند براي كار هاي هك .
من هم چون پست هاي قبليت رو نخوندم فكر كردم مشكلت اينه وگر نه موقعي كه شما هنوز گوشي نداشتي من گوشي مو بازي مي دادم با هك
با سلام
من قصد خريد پي وان را دارم .
با توجه به صفحات زياد اين تاپيک و با وجود مطالعه حداقل 50 صفحه از اين تاپيک چيز زيادي در مورد خريد دستگيرم نشد.
با وجود اعصاب خرد کننده بودن سوالم ممنون ميشوم کسي پاسخ مناسبي به سوالاتم بدهد.
1) از چه ورژني به بعد اين گوشي مشکل آنت ندهي ندارد(مهم)؟؟
چه ورژني بايد بگيرم که حداقل با دريافت اس ام اس فارسي مشکل نداشته باشد؟
باز هم از تکراري و ناراحت کننده بودن سوالم عذر خواهي مي کنم.
سلام دوست عزیز. اولا مبارکه عضویتتون :11:نقل قول:
سوال پرسیدن عیب نیست :46:
1- معمولا گوشی های جدید p1 که وارد بازار میشه مشکل انتن دهیشون رفع شده و اون موردی که شما خوندین مال ورژن ها یا همون Cda های قدیمی بودن پس جای نگرانی نیست خیالت راحت باشه
2- اگه منظورت حداقل هستش و بهترین Cda میتونم بگم به نظر من البته WG1 هست که نسخه جهانیشه البته یه ورژن به قول شما یا همون Cda هست Middle East که برای خاورمیانست که شامل منو هاشم میشه که اونا هم فارسی میشن و قابلیت تشخیص دست خط فارسی هم داره اما Wg1 فقط زبان فارسی ساپرت میکنه ولی منوهاش فارسی نمیشه و دست خط فارسی هم نداره که گوشیه خودمم WG1 هستش :46:
موفق باشید .