اگه چند پست قبل رو نگاه کرده باشید چندبار به سرعتش اشاره شد. در بهترین حالت شما میتونید30 تا 40 کیلوبایت سرعت داشته باشید ولی بطور معمول سرعتش زیاد بالا نیستنقل قول:
از نظر قیمت و نوع سرویس و تکنولوژی هم این دو اصلا قابل مقایسه باهم نیستند
Printable View
اگه چند پست قبل رو نگاه کرده باشید چندبار به سرعتش اشاره شد. در بهترین حالت شما میتونید30 تا 40 کیلوبایت سرعت داشته باشید ولی بطور معمول سرعتش زیاد بالا نیستنقل قول:
از نظر قیمت و نوع سرویس و تکنولوژی هم این دو اصلا قابل مقایسه باهم نیستند
با سپاس بخاطر پاسخگوییتاننقل قول:
پس با این حساب سرعت ان تقریبا با سرعت 256 وایمکس یا ای دی اس ال یکی است .درست گفتم ؟ صرف نظر از تکنولوژی
ممنون از شما
پینگی که امروز موقع استفاده بهم میداد:n02: تقریبا حومه شهر بودم:n02:
:n02: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم حداکثر سرعت EDGE ایرانسل که مدرکش هم هست :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه روی gprs ایرانسل به عنوان اینترنت دوم حساب کرد؟ که وقتی ای دی اس ال قطع شد بشه باهاش کار کرد؟
همراه اول چطوره؟
همراه اول که عمرا!!!! چون توی خیلی از نقاط حتی نسل 1 ش هم به درد نمیخوره و اصلا نسل 2 رو تو خیلی از کم جاها ساپورت میکنه:n02:نقل قول:
ایرانسل رو هم اگر BTS ـی که ازش استفاده میکنید پهنای باندش زیاد باشه خوبه ولی نه نمیشه برای اینترنت دوم حساب کرد (ولی برای مواقع ضروری خیلی عالیه):n02:
ولی میتونید از رایتل استفاده کنید (گرچه رایتل هم هزینه های گزافی داره و هزینه وایمکس رو باید داد برای نسل مثلا 3:n02:)
همه جا سرعت ثابتی ندارهنقل قول:
و همونطور که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت رایتل هم خوبه
یادش بخیر اون موقع که تازه ایرانسل اینترنتش راه افتاده بود بسته های نامحدود خیلی ارزون گز اشته بود روزی یه گیگ دانلود میکردیم
اون موقع با یه برنامه جاسوسی:n02: میتونستم دکل رو عوض کنم بهترین دکل مشخص میشد
کاش بازم بسته های نامحدود بزاره:n09:
یادش بخیر یه زمانی دورانی داشتم با ایرانسل ولی حالا پوکیده:n02::n22:
دقيقا منم همين كارها رو ميكردم !!! بسته 3 هزار تومني رو ميخريدم ولي به جاي شبها با استافاده از باگ از صبح تا شب دانلود ميكرد :n02:نقل قول:
تازه چون با نرم افزار بهترين دكل رو انتخاب ميكردم سرعتش تا 45 باز بود:n02:
سلام دوستان من برای داداشم یه بسته یه ماه 200 مگی خریدم ولی میگه داره حجم مصرفیش تموم میشه راهی هست بشه حجم جدید خرید که به همین مدت زمان ماهانه اضافه بشه