نمیدونمنقل قول:
اینقدر به ندرت اتفاق افتاده دکمه اش یادم نیست:20:
شاید R2 یا Y
فکر کنم Y یا همون مثلث باشه چون موقع دفاع هم با این دروازه بان رو میکشیم بیرون:20:
احتمالا همینه:21:
Printable View
نمیدونمنقل قول:
اینقدر به ندرت اتفاق افتاده دکمه اش یادم نیست:20:
شاید R2 یا Y
فکر کنم Y یا همون مثلث باشه چون موقع دفاع هم با این دروازه بان رو میکشیم بیرون:20:
احتمالا همینه:21:
کمممممممممممممممممممممممم مممممممممممککککککککککککککنقل قول:
کسی نبود
فکر کنم جلو اومدن دورازه بان یک خصلت باشه که خود دروازه بان ها باید داشته باشن
هر دروازه بانی جلو نمیاد و اگه خصوصیات دروازه بان ها رو چک کرده باشین بعضی این خصیصه رو دارن و بعضی دیگه نه.
دارم کم کم تو لیگ از قعر جدول جدا میشم....الان هفته ی نوزدهم هستش و تو رتبه ی چهاردهم هستم....
اقا یه سوال....ضربه ی ازاد زدن باید حتما از LT استفاده کرد....؟حالت پیش فرض دکمه های این بازی چطوریه چون من دکمه های بازی رو با استفاده از عادت خودم تغییر دادم....چون میرم تو یوتیوب و دستورالعمل میده اونجا دکمه های اونجا ظاهرا تو حالت DEFAULT هستش...لطفا اینا رو مشخص کنید:
PASS:
SHOOT:
LOB PASS:
THROUGH PASS:
SPRINT:
FINESEE SHOT MODIFIER:
CONTROL PLAYER MODIFIER:
چرا نشه . خوبم میشه . دکمه خاصی نداره .نقل قول:
وقتی عقبی اگه با Pad سمت راست و چپ مود تیم رو بزاری روی خیلی هجومی( ultra offensive ) اونوقت اگه دقایق اخر کرنر بگیری دروازه بانت هم میاد جلو .
در واقع این مود توی کرنرها تاثیر زیادی میزاره . بزارین روی defensive میبینین که مدافعاتون موقع کرنر توی منطقه حریف نمیان و شاید 2 نفر واسه کرنر بیان .
برعکس توی هجومی تقریبا همه بازیکنها غیر از 2 یا 3 تا خارج از منطقه جریمه حریف می ایستن که دقیقه اخر میشه فقط 1 بازیکن .
دکمه back دسته ایکس باکس رو در حین بازی بزنید کنترل دروازبان رو بر عهده میگیرید شاید به این طریق هم بشه دروازبان رو موقع کرنر جلو کشید.
Ultra Attacking
سلام دوستان, من چند وقتی نبودم تو تاپیک.تقریبا چهار ماه.
از زمان انتشار تا حالا, اصلا پچ رسمی واسه فیفا (گیم پلی ,نقل وانتقالات, رفع باگ و...) اومده!?
لینکی هم اگه هست بذاربد ممنون میشم.
البته فقط پچ رسمی
پچ رسمی نیومده و فکر هم نکنم اصلا بیاد . چون امسال بازی از طریق اریجین اپدیت میشه . تا الان هم یک یا دو تا اپدیت داشته . نقل و انتقالات هم که از توی خود بازی اپدیت میشه .نقل قول:
حالا اين يكي دو تا آپديت واسه چي بودن!؟ گيم پلي!؟ بدرد بخور بودن يا نه فقط باگ هاي جزئي رو حل مي كردن!؟نقل قول:
...
واسه آپديت نقل و انتقالات راه ديگه اي وجود نداره دوستان!؟