با گوشی برای من 15 .نقل قول:
با idm هم 30 .
Printable View
با گوشی برای من 15 .نقل قول:
با idm هم 30 .
دقیقا دوستمون پاسختون دادننقل قول:
مشکل نسل دوم هم همینه محدودیت داره انتن ها اگه اشتباه نکنم حداثر 2000 نفر می تونن به آنتن متصل بشن
یه چیز دیگه هم وجود داره سرعت نسل دوم هم تو کشور درست ارائه نمیشه سرعت دانلود باید EDGE 236.8 kbit/s باید باشه که همونم ارائه نمیشه :n30:
طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n29:
چرا اتفاقاً درست ارائه میشه ....نقل قول:
236 کیلوبیت میشه حدود 29.5 کیلوبایت که سرعت من با idm همینقدر هست .
دوست عزیز تا اونجا که میدونم Gprs ایرانسل با فناوری Edge نهایت سرعتش 300 الی 350 کیلوبیت هست.نقل قول:
یکی از بچه های همین فروم(fanosstallaei) از اینترنت ایرانسل استفاده میکنه که به دلیلی خلوتی bts منطقشون سرعتش 40 تا 45 هم میرسه!
ولی برای من در یکی از bts های خلوت هم که تست کردم نهایت سرعتش 30 بود.
خوب دیگه .نقل قول:
به همون حرف من میرسیم که سرعت هاشون درسته !
من تا 1 ماه پیش دانلودم از 29 کم نمیشد.
ولی الان سرعتم واقعا افت کرده حدود 1kb
صفحه هم به زور باز میشه.
نا گفته نماند که ارسال پارازیت شدید خیلی تاثیرگذاره در کاهش سرعت.
من با ایرانسل پینگ زیر 200 ( تا 170 ) با ایرانسل رو داشتم!!!نقل قول:
دوست عزیز نسل دوم ارتباطات که همون EDGE میشه سرعتش تا 45 کیلو میتونه باشه و من خودم همچین سرعتی رو 2 سال پیش هم داشتم و الان هم دارم:n02: BTS که تو محله ما هست یکی از بهترین هاست و با پهنای باند بیشتر (البته یوزر هم خیلی زیاد داره) ولی با این حال سرعت حداکثر 45 کیلو دانلود و سرعت 17 کیلو آپلود رو میده و در حالت معمولی تو شهر پینگ 250 تا 400 ولی خارج از شهر پینگ تا 170 هم من تجربه داشتمنقل قول:
آخه این همه مدته منو میشناسی!! به آیدی من توجه نکردی ببینی چطوری نوشته میشه؟؟؟:n02:نقل قول:
یکی از بچه های همین فروم(fanosstallaei)
یک سوال ولی قول بدید نخندید!
این سرعت edeg که شما میگویید یعنی چقدر؟ مثلا کسی که اشتراک 512 وایمکس ایرانسل دارد چگونه با edeg مقایسه کند؟
ممنون
در کل تکلونوژی EDGE یک سرعتی رو استاندارد داره تا جایی که من می دونمنقل قول:
EDGE ممکنه سرعتش خیلی بالا بره ولی تضمین شده و ثابت نیست و شرکت های تلفن همراه معمولا سرعتی رو تعیین نمی کنن
وایمکس داستانی جدا داره
وایمکس شما یک اینترنت خریداری می کنید به سرعت مختلف مثلا 512 یا 1 مگ یا 256 یا هر سرعتی که شما در نظر دارید
ولی EDGE شما فعال می کنید و استفاده می کنید
البته من این اطلاعات رو با توجه به ایرانسل گفتم
موفق باشید
با سپاس به شمانقل قول:
لطفا اگر میشه با مثال بگویید مثلا اختلاف سرعت 512 و edge چقدر است؟
ممنون