اگه منظورتون آپدیت هایی هست که برای گوشی های سونی اریکسون میاد باید بگم خدمتت که خود شرکت سونی اریکسون ایجاد میکنه و اصلا ربطی به هکرها:18: و کار برها نداره .اما کاربرها هستند و میتونند که از آپدیت استفاده بکنند برای گوشیهاشون :46: .....نقل قول:
Printable View
اگه منظورتون آپدیت هایی هست که برای گوشی های سونی اریکسون میاد باید بگم خدمتت که خود شرکت سونی اریکسون ایجاد میکنه و اصلا ربطی به هکرها:18: و کار برها نداره .اما کاربرها هستند و میتونند که از آپدیت استفاده بکنند برای گوشیهاشون :46: .....نقل قول:
از وقتی که p1 خریدم وقتی گوشی دیگه ای دستم می گیرم به نظرم اسباب بازی می آد ولی یه مشکل بزرگی که این گوشی داره اینه که نرم افزارهاش خیلی کمه و نرم افزار هایی که روی گوشی های دیگه به راحتی اجرا
می شه ( به خصوص نرم افزار های جاوا ) روی این گوشی جواب نمی ده ، کسی راه حلی بلده تا بشه این نرم افزار ها رو با uiq3 سازگار کرد ؟
شما تا حالا به بخش نرم افزار این فروم سر زدی؟بخش UIQ3 منظورم هست:نقل قول:
از وقتی که p1 خریدم وقتی گوشی دیگه ای دستم می گیرم به نظرم اسباب بازی می آد ولی یه مشکل بزرگی که این گوشی داره اینه که نرم افزارهاش خیلی کمه و نرم افزار هایی که روی گوشی های دیگه به راحتی اجرا
می شه ( به خصوص نرم افزار های جاوا ) روی این گوشی جواب نمی ده ، کسی راه حلی بلده تا بشه این نرم افزار ها رو با uiq3 سازگار کرد ؟
در ضمن هیچ مشکلی با برنامه های جاوا نداره.خیالت راحت.مثلا با چه برنامه ای مشکل داری؟کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=206
من هر وقت گوشی را یه بار خاموش روشن میکنم توی آلبوم عکسها اون گزینه ای که با اون میشه با جاگ دیال کنار گوشی بین عکسها گردش کرد میره و وقتی یه بار دیگه روشن خاموش میکنم دوباره میادش/ این ربطی به هک هائی که روی گوشی انجام دادم داره؟
یه سوال دیگه : تا حالا کدوم شما دوستان هک تبدیل آیکونها به آیکونهای جی 700 را انجام دادید؟
من 10 بار این هک را انجام دادم ولی آیکونها عوض نمیشن که نمیشن!
سلام دوستان
من 2 روز هست که پی وان خریدم. واقعا فوق العاده هست. ولی با زنگ بیدار باش (الارم) یک مشکل دارم. زمانی که برای مثلا ساعت 7 تنظیم میکنم که بیدار بشم اگه شب گوشی رو خاموش کرده باشم گوشی اتوماتیک روشن نمیشه و زنگ نمی خوره. ایا راهی هست که اگر گوشی در حالت خاموش بود هم الارمش کار کنه؟
با تشکر از دوستان گرامی
منتظر راهنمایی شما هستم
یکی از دوستان تست کرده بود و میگفت گوشی خاموش هم زنگ میخوره.من تست نکردم.ولی شاید روزش رو دقیق تنظیم نمیکنید.
راستی خیلی مبارکه.گوشی خیلی خوبی هست.یعنی حرف نداره.
دوستان آخرين آپديت واسه گوشي من چيه ؟
cda :
Cda162024/87 R5a
دوستان مرسي . بوسيله حامد جان به جوااااب رسيدم . :11:نقل قول:
حیف همون ماجرا:41::41:............ و گرنه خودم الان تست می کردم :10::10:. کسی تست نکرده؟؟؟:13::13:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
حیف همون ماجرا............ و گرنه خودم الان تست می کردم . کسی تست نکرده؟؟؟
کاری نداشت من الان گوشیو تنظیم کردم برای 2 دقیقه بعد. و گوشیو خاموش کردم حالا منتظرم گوشی زنگ بزنه اما نه :13: مثله اینکه خبری نیست از 2 دقیقه رد شد ساعت :19: و زنگ نزد و توی حالت های massage هم امتحان کردم مثل Wake Up! , lunchtime,early night, اما بازم نتیجه ای نگرفتمنقل قول:
یکی از دوستان تست کرده بود و میگفت گوشی خاموش هم زنگ میخوره.من تست نکردم.ولی شاید روزش رو دقیق تنظیم نمیکنید.
راستی خیلی مبارکه.گوشی خیلی خوبی هست.یعنی حرف نداره.
این از 2 حالت خارج نیست : یا اینکه اصلا این قابلیت نداره ! یا اینکه یه قلقی داره و ما نمیدونیم:3: