آقا چمن واسه من صافه صافه و اصلا سه بعدی نیس
همه تنظیمات گرافیک هم بالائه
واسه همه اینجوریه؟
فقط در حالت زوم سه بعدیه
Printable View
آقا چمن واسه من صافه صافه و اصلا سه بعدی نیس
همه تنظیمات گرافیک هم بالائه
واسه همه اینجوریه؟
فقط در حالت زوم سه بعدیه
پلی استیشن 3نقل قول:
کسی نیست جواب مارو بده؟ واقعآ اعصب خورد کن هست این اشکال، هر پاسی که میدی بازیکن گیرنده 4 متر توپ رو به یک ور دیگه میزنه ! (pc)نقل قول:
یه سوال...دوستانی که انالوگ راستشون درست هست...توی بازی برای اسکیل ها گفته آیلوگ راست رو 3بار بده بالا که توپ رو بلند میکنه...
حالا من توبازی برای این کار باید سه بار سمت راست ببرم آنالوگ راست رو تا این کارو بکنه گاهی چپ...بسته به جهت بازی خودم...
ماله شما هم همینطوری هست؟؟
تاریکی هردو مثل هم هستن..pes همش تو تاریکی عکس گرفتینقل قول:
Ps3 ارجينال بازي ماكني؟با پول يا مجاني ميري انلاين واسه فيفا ١٢؟من ايكس باكس دارم.واسه فيفا.١٢ لايو كدوم كنسول ارجينالش بهتره؟تو ارجينال ميري؟نقل قول:
اریجینال بازی میکنمنقل قول:
جفت کنسول ها یک کیفیت دارن
من ارجینال میرم؟ میرم یعنی چی ؟ lol
نقل قول:
اینم تو روزش قابل مقایسه نیست با فیفا
فیفا گرافیکیتره خیلی خیلی
pes گرافیکو رنگ بندیش چشم درد میاره شما اینو نگاه کن بعدش برو عکس فیفا هم نگاه کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چمن تو pc چطوریه؟ از دمو تغییر کرده؟
---------- Post added at 06:21 PM ---------- Previous post was at 06:17 PM ----------
این اولم دورتره..گرافیک من خیلی بهتر از این نشون میده..حالا از نزدیک از دو بازیکن عکس بگیر؟ لباسو...فیفا چشمای بازیکنا کمی خنگ میزنه..نقل قول:
به هر حال هردو خوبیهایی نسبت بهم دارن.
pes تو چهره ها خیلی بهتر کار میکنهنقل قول:
ولی تو گرافیک کلی فیفا خیلی بهتره
نمونشم این دوتا عکس
واسه اینه که pes فکر میکنه میتونه با گرافیک بالاتر توی جزییات طرفدار جمع کنه ولی پارسال دید که اشتب زده . البته کلکش واسه ایرانیها جواب داد . به هر کی میگفتی pes یا فیفا میگفت "فیفا که اصلا گرافیک نداره . فقط pes .":2:
بچه ها حالا در مجموع فیفا بگیریم یا pes ? ( در مجموع گرافیک و گیم پلی بهتر )
2 - راستی کدومشون سنگین تره ؟ و سیستم بالاتری میخواد ؟
3 - 'فیفا گزارشگر عربی داره ؟
آموزش های اسکیل که تو خود فیفا هست بر مبنای آرنا توضیح داده شدهنقل قول:
تو آرنا دوربین از پشت هست و بر همئن مبنا باید انجام بدی
اما تو بازی دوربین جاش فرق میکنه و بر همون مبنا اسکیل ها هم فرق میکنه
تا اینجای سال 2011 فیفا 12 از لحاظ میانگین نمرات در کنسول های x360 و ps3 به ترتیب رتبه دوم و سوم رو داره!
واقعا جالبه این بازی ورزشی از لحاظ امتیاز بالاتر از چندین عنوان انحصاری بزرگ ایستاده...باید به بزرگی کار تیم سازنده FIFA پی برد.
+
در ضمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان عکس های پستت رو به صورت لینک بزار تا کاربرا تو لود صفحه دچار مشکل نشن و ماهم مجبور نشیم پست ها رو ادیت کنیم...ممنون:)
من که جفتشو دارم ولی سطح فیفا بالاتر از پیس هست(از همه لحاظ)نقل قول:
فیفا سنگینتر هست
ماله من که گزارشگر عربی نداره ولی فرانسه و اسپانیولی داره دو تا تیم برا گزارش انگلیسی هم داره
تبریک میگم به جمع FIFA باز ها که روز به روز داره زیاد میشه خوش اومدید :دینقل قول:
---------- Post added at 07:49 PM ---------- Previous post was at 07:45 PM ----------
دوستانی که با HDTV بازی میکنن Game Speed رو چه درجه ای گذاشتین ؟ من گذاشتم رو Fast الان شده مثل FIFA 11 در حالت Normal !
خوشم میاد تاپیک PES مهم نمیشه:27:
دوستان یه سوال داشتم
فیفا 12 برای PC همون نسخه کنسوله ؟ که خیلی ازش تعریف می کنن
یکی بهم گفت فیفا فقط روی کنسول حال میده
حالا میخواستم بدونم نسخه 12 همون کیفیت کنسول رو داره برای PC یا نه ؟
ايكس كه مجاني نيست لايوش!نقل قول:
:5:کونامی:5: با این همه ..... این گرافیک به این مزخرفی ساخته حالا برو :40:فیفا:40: رو ببین خداست
هردوش خوبه..1سال وقت داری متنوع بازی کن..نقل قول:
چشم ناظر عزیز ولی یه توضیح بدید چطور لینک بذارم چون من یبار لینک گذاشتم ولی عجیب غریب لینک اومد دورش هزارتا نوشته اومده بود یه توضیح بده که به صورت لینک و با ضمینه ی آبی بتونم لینک بدمنقل قول:
تازه خیلی ها لینکی بذاریم نگاه نمیکنن لینک رو ولی اینجوری همه میرن نگاه میکنن همینجا عکس ها گذاشته بشه
سلام
مشخصات سیستم من اینه
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4000+ x 2 (2.10Ghz)
ram = 2.0 GB
GPU= NVIDIA GeForce 9500 GT (PS3.0/VS3.0)
VRAM = 1.0 GB
پارسال بازی میکردم لگ داشت کمی
میخواستم بدونم امسال که میگن سنگینتر شده میتونم بازی کنم یا باید با این سیستم بیخیال این بازی بشم
لطفا راهنمایی کنید
بازی واسه ps3 اومده.البته نسخه کاملشا
برای هزارمین بارنقل قول:
بله یکی هستن و تفاوتی بین pc و کنسول وجود نداره
منم اين مشکلا داشتم،ماله تنظيماته دسته وکيبوردهنقل قول:
اگه قبلا نسخه دمو نصب بوده برو داخله Documents\FIFA 12 و فايلهايي که مربوط به تنظيماته دسته بوده را پاک کن
اگه نشد بايد فعلا بيخياله دسته بشي و با کيبورد بازي کني و دسته رو در بياري يا از يه دسته اي استفاده کني که خودش تنظيماتش مچ باشه با سيستم
من خودمم يه دسته ازين آشغالا دارم که فعلا ترجيح دادم با کيبورد بازي کنم تا يه دسته viera که ميگن خودش مچ ميشه با تنظيماته بازي بگيرم
من تنها راهي که بلد بودم و واسم جواب داده همين بوده که دسته را در بيارم و با کيبوردا تنظيم کنم و بازي کنم
اگه دوستان راهي بلدند راهنمايي کنند لطفا
آقا بازي من گزارشگر عربي،اسپانيايي و فرانسوي نداره،موضوع چيه؟؟
---------- Post added at 12:11 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------
اگه قبلا نسخه دمو نصب بوده برو داخله Documents\FIFA 12 و فايلهايي که مربوط به تنظيماته دسته بوده را پاک کن
اگه نشد بايد فعلا بيخياله دسته بشي و با کيبورد بازي کني و دسته رو در بياري يا از يه دسته اي استفاده کني که خودش تنظيماتش مچ باشه با سيستم
من خودمم يه دسته ازين آشغالا دارم که فعلا ترجيح دادم با کيبورد بازي کنم تا يه دسته viera که ميگن خودش مچ ميشه با تنظيماته بازي بگيرم
من تنها راهي که بلد بودم و واسم جواب داده همين بوده که دسته را در بيارم و با کيبوردا تنظيم کنم و بازي کنم
دوستان میشه نحوه زدن ضربه آزاد پشت محوطه جریمه رو توضیح بدید؟؟مال من همش یا تو شکم دیوار دفاعی هست یا به آسمون....
بعدش می خواستم بدونم که بازی های همتون اینقدر کم خطاست؟؟بازی های من که تو کل بازی شاید دوسه تا خطا اتفاق بیفته..
شما تو زدن تکل اسلاید مشکلی ندارید؟؟.....
به نظرتون من سیستم دفاعی رو بزارم روی تاکتیکال یا بزارم روی سیستم قبلی؟؟
بازی خداییش یه سر و گردن از pes بالاست و همه چیزش حساب شدس...
از صبح اونقدر با لیورپول بازی کردم دیگه چشمم کور شده!!!
طرز قدرت دادن به بازیکنا هم تو این دو بازی خیلی جالبه(فیفا به جز ارسنال و تاتنهام و که به بعضی از بازیکناشون+(تورس) بیخودی قدرت داده قدرت بقیه تیمها رو خیلی نزدیک به بازیشون داده)
ولی تو pes نمیدونم بر چه اساسی قدرتها رو دادن!!!
ادریانوی بارسا 86 و...!!!!:27::39::16:
تو همین مساله قدرت دادن به بازیکنا فرق این دو بازی مشخص میشه!!!:10:
راستی تو فیفا بارسا و مسی رو چرا نسبت به نسخه ی دمو ضعیفترش کردن؟؟؟؟؟؟:18:(البته به جز سانچز که قویترش کردن!)
+اینکه فیفا با لوکاس چه دشنمی داره که 78 بهش داده خدا میدونه!!!
عجب بازی هست این fifa 12 :18:
:thumbsup:
بچه ها یه سوال :
قضیه این تو تنظیمات چیه ؟
MSAAOption
و این ؟
wait for vsync
سلام
یه چیز جالب نمیدونم این پستی که الان دادم رو تو صفحه قبل دیدید یا نه!!!
اما حالا که میخوام جوابمورو ببینم دادید یا نه صفحه 139 برام اصلا باز نمیشه نمیدونم چی شده چند بار امتحان کردم تا نصفحه میاد اما سوالم
CPU== AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4000+ x 2 (2.10Gh
RAM == 2.0 GB
GPU == NVIDIA GeForce 9500 GT (PS3.0/VS3.0)
VRAM == 1.0 GB
حالا با این سیستم میتونم فیفا 12 بازی کنم فیفا 11 رو که کمی لگ داشتم
لطفا بگید اگر نمیشه الکی بازی رو نخرم
متشکرم
---------- Post added at 01:05 AM ---------- Previous post was at 01:02 AM ----------
این بازی نسبت به بازیا دیگه سی پویه بیشتری میکشه و فکرنمیکنم با این سی پو بتونی بازی به راحتی و یا کیفیت خوب بازی کنی،بقیه قطعاتت نسبتا خوبه!نقل قول:
اما به نظره من بازی بخر(3000 هزار به جایی نمیخوره)یه تست کن شاید جواب داد،خدارا چه دیدی!! :18:
cpu من مشخصاتش اینه وقتی داغ میشه یخورده لگ داره اما بیشتره اوقات خوبه
AMD Athlon(tm) II X2 240 Processor 2.80 gh
تاريخ عضويت: Jan 2010
دوستان میشه نحوه زدن ضربه آزاد پشت محوطه جریمه رو توضیح بدید؟؟مال من همش یا تو شکم دیوار دفاعی هست یا به آسمون....
بعدش می خواستم بدونم که بازی های همتون اینقدر کم خطاست؟؟بازی های من که تو کل بازی شاید دوسه تا خطا اتفاق بیفته..
پشت محوطه اندازه شوت رو نمی تونم بگم برای هر بازیکنی فرق می کنه باید خودت به دستش بیاری اما جهت رو بزار همون باشه و بعد شوت یعنی وقتی می خواد شوت بزنه جهت بده.نقل قول:
خطا که با توپ گرفتنم خطا می کنه. این پویول قاطی داره یا گتوسو با پویول زدم توپو بگیره (همون دکمه شوت ) یهو رفت تو صورت رونالدو کارت زردم داد خیلی خشنه این پویول بااا. رو تکلهای اسلاید من قرمز هم گرفتم 2-3 بار ولی کلا سیستم داوریش خیلی فرق کرده رو خطا بعضی تکلارو می زنم مثل فن کشتی کجه اما خطا نداره:27: کلی هم گزارشگره حال میکنه :31:
به نظرم بازی کن رو تاکتیکال عادت کنی بهتره. منم اولش برام سخت بود الان فهمیدم خیلی خوبه و راحت میشه دفاع کرد اون یک و دوهای مسخره فیفا 11 دیگه اینجا کارساز نیست. واقعا مثل فوتبال واقعی شده.
مرسی که جواب دادی......نقل قول:
ولی می دونی چیه؟؟cpu هم زیاد خطا نمی کنه.....کلا خیلی بشه چهار تا توی هر بازی....
اون توپگیری با دکمه شوت رو که بلدم....اکثرا هم موفقه و بدون خطاست اما هر کاری می کنم در مواقعی که لازمه تکل اسلاید بزنم نمی تونم.........
یه چیزی هم که خیلی حال آدم رو می گیره اینه که تیم مقابل خیلی حرکت رو به عقب یا حرکت تو عرض داره...یعنی وقتی یه بازیکنش می بینه همه راهها بسته ست با توپ تا نیمه زمین هم شده که عقب بره.....
تمام این اتفاقات رو توی semi pro تجربه کرده ام.....تازه توی همین مود هم زیاد خوب نیستم....توی لول های بالاتر که لوله هستم :41:
در 24 ساعت گذشته ، 6 ساعت خواب بودم و بقیش رو بدون وقفه داشتم فیفا بازی می کردم! واقعا خدا شده!!!
دوربین رو روی co op بزارید و تا آخر zoom کنید. اونجوری میتونید به معنای واقعیه کلمه حرکات بدون توپ بازیکن ها رو ببینید و پاس توی عمق های 50 متری بدید!!
آقا سرعت بازیت چه بالاسب !!!نقل قول:
من با رونالدو هم نمیتونم اینقدر سریع بدوم
تنظیماتت چجوریه ؟
هم میتونی game speed رو ببری بالا ، هم میتونی تنظیمات Slider ها رو عوض کنی. یعنی میتونی سرعت و شتابی که بازکینات میگیرن رو تغییر بدی.نقل قول:
اینم یک گل زیبا از لوکاس که خودم زدم
آخر گله
کد:http://www.mediafire.com/?v1wy6wvgz78lx8m
سلام
یه نفر کمکم کنه
وقتی بازی رو اجرا میکنم صفحه اول که نوشته فیفا 12 میاد و میره بیرون کرکش هم نصب کردم
با تشکر