اره edgeبا حد اکثر سرعت رو جواب میده البته بستگی داره تو چه ساعتی از روز کانکت بشی.نقل قول:
من که روزانه تا 150 مگ تونستم دانلود کنم.
Printable View
اره edgeبا حد اکثر سرعت رو جواب میده البته بستگی داره تو چه ساعتی از روز کانکت بشی.نقل قول:
من که روزانه تا 150 مگ تونستم دانلود کنم.
به به حا ج آقا عندالمومنيننقل قول:
حاجي ماله ما كه اصلا اينطور نيست ممكنه از گوشيت باشه من سامسونگ امنيا دارم تا بهم بزنگن ارتباط ديتا قطع و گوشي زنگ كيخوره
دوست عزیز معرفی این قبیل نرم افزار ها طبق قوانین فروم ممنوع است!نقل قول:
در ضمن فقط 150 مگ در 1 روز؟! من مشتری یک سریال هستم. وقتی میاد 350 مگ رو 3 ساعت و خورده ای (در حالت خوبش و یه کمی بیشتر اگه کند باشه) با همین ایرانسل دانلود میکنم. چی شده که شما به 150 مگ در یک روز میگید زیاد؟!
برای دوستانی هم که از نرم افزار تونل که ایشون معرفی کرد میخوان استفاده کنند بگم که اصلاً اینطوری که این دوستمون میگه نیست و این نرم افزار (مثل بقیه نرم افزارهای هم رده اون) نه تنها باعث افزایش سرعت نمیشه بلکه افت سرعت هم پیدا میکنه. من از یکی دو سال پیش این نرم افزار رو برای مواقع ضروری استفاده میکردم عصر ها و اول شب اصلاً به حدی میرسه که به زحمت وصل میشه!
درسته. البته ما مو می بینم و شما پیچش مو!!!:31:نقل قول:
مقصود از معرفی نرم افزار دوستمون فقط جهت ارتقاء کیفیت در این سیستم هست.
و الا چیزی که پره شیلتر شکن!!:27:
ولی خوب اکثر این نوع نرم افزارها کارهای زیادی انجام میدن. مقصود دوستمون همون موضوع بود . رسیدن سرعت بالاتر!
:10:
به طور طبيعي با سرعت 25 تا 30 شما توي 24 ساعت ميتونيد 2 گيگ دانلود كنيد.ولي اگه با گوشي بخاهيد اين كارو انجام بديد رسما پدر گوشي در مياد تازه كلي قطعي داره!من يه روز 750 مگابايت دانلود كردم.
دوست عزیز من منظورم از edge نرم افزار نبود .نقل قول:
منظورم قابلیت گوشی بود.
من بیشترین حدی که تونستن دا کنم رو گفتم و منظورم این نبود که زیاد هست.
اخه برای من در صورت دانلود ،که اگه یه خورده زیاد بشه همش دیس کانکت میشه.
دوستان توی این کنترل حساب اینترنتی ایرانسل میشه دید چقدر اینترنت مصرف کردیم؟
من تا حالا بسته شبانه داشتم اما از دو شب پیش دیگه وصل نمیشد. هنوز یک هفته هم مونده تا وقتش تموم بشه. من که ازش راضی بودم تو این مدت و میخوام بسته نامحدود روزانه رو فعال کنم
اما الان که سیمکارت رو شارژ کردم اومدم تست کنم ببینم وصل میشه یا نه (با توجه به اینکه امروز پنجشنبه هست). وصل شد ولی از شارژم کم میکنه
دوستانی که از بسته روزانه استفاده میکنند مشکلی باهاش ندارند؟ یه وقت 10 تومن رو کم نکنه بعد دوباره چند روز دیگه قطع بشه و از شارژم کم کنه (اونم با این ارقام نجومی!)
دوست عزیز برداشت من این بود که شما دارید با استفاده از اون نرم افزار مقدار رو میگید خواستم بگم که دوستان بیخودی روش وقت نزارن! معذرت میخوام ظاهراً بد برداشت کردمنقل قول:
دوست عزیز من منظورم از edge نرم افزار نبود .
منظورم قابلیت گوشی بود.
من بیشترین حدی که تونستن دا کنم رو گفتم و منظورم این نبود که زیاد هست.
اخه برای من در صورت دانلود ،که اگه یه خورده زیاد بشه همش دیس کانکت میشه.
خوب اولین موضوعی که باید چک کنین فاصله ی BTS از منطقه تون هست . واسه این کار باید از برنامه ی Google map استفاده کنین که بهتون BTS ی که ازش دارین سرویس میگیرن رو نشون میده!نقل قول:
بله میشه!!
میگه چقدر مصرف کردین و چقدر مونده و اینا!!
اگه وصل نمیشه مطمعنا اختلال شبکه هست. دارن شبکه رو ارتقاء میدن و ممکنه چند روزی قطع بشه. با اینکه من یک هفته ای قطع بودم ولی الان حسابی راضی هستم از این قطعی سرعتم از 20 رسید به 35
اس ام اس فعال سازی اومد؟
فکر نکنم کم کنه ها!!!
شما سیم کارتت فعال باشه و بعد از فرستادن کد پیغام فعال سازی واستون بیاد مشکلی نیست!!
من واقعا واسم عجیبه که چطور این طوری میشه!!
من همراه اول که ی ماهه فعال کردم واسه مشکل اختلال شبکه زنگ زدم پشتیبانی ،؛ میدونست کی فعال کردم. تا کی هست چقدر استفاده کردم!!
البته نامحدود هست ولی خوب واسه اینکه مطمعن بشه که من این بسته رو خریدم رفت تو ریز مصرف!!!
گفت شما توی این یک هفته 800 مگ دانلود داشتین!!
واقعا هم همینطور بود من اون هفته ی اول کاری نکردم زیاد!!
شما روی سیم کارت اعتباری تست کن و بیش از اون اعتبار تو سیم کارتت شارژ نگه ندار. اینطوری دیگه از همه چیز مطمعن میشی!!
من شارژ که کردم 900 تومن تو حسابم موند!!
یک قرون هم کم نکرد تا آخرش!!تازه یه ماهم بیشتر شد فکر کنم یه 30 ساعتی بیشتر از یک ماه شد که فعال بود بستم !!!
والا من که خودم سیم کارت ایرانسل استفاده نمیکنم زیاد سر در نمیارم. همینطوری سه چهار تا ایرانسل خانواده تو خونه داریم هر کدومش مال یه نفر که استفاده نمیکنه :دی هر کی هر وقت لازم داشته باشه از اینا استفاده میکنه
من امروز از 130 یوزر و پسورد خدمات اینترنتی رو گرفتم و وارد شدم. اونجا زده بود که سیمکارت فعال هست مشخصات صاحبش هم بود. اما چیزی در مورد بسته های GPRS نتونستم تو اون قسمت پیدا کنم!
در مورد هزینه ها هم مطمئنم که کم میکنه. چون سیمکارت اعتباری هست. تا زمانی که شارژ نداشت با وجود اینکه بسته شبانه فعال بود ولی این دو سه شب تا همین امروز وصل نمیشد. امروز به محض اینکه شارژ کردم وصل شد اما هر چی استفاده میکردم از شارژش کم میکرد
تا حالا پیش نیومده بگم!!!! من هر وقت فعال کردم فعال شده و هیچی هم کم نکرده!!!
شده من با فعلا سازی تعرفه ی 1 روزه اش 1 گیگ دانلود کردم ولی قطع نشدم شارژم کم نکرده!
در مورد بسته های GPRS که توی طرح پاییزه توضیح داده. تو بخش طرح های تشویقی!
کلا همه میگن سیستم ایرانسل خیلی بهتره ( خودمم قبول دارم ) هرکی در منطقه اش ایرانسل خوب جواب میده یه شانس بزرگ رو داره. من همراه اول استفاده میکن ولی خوب هنوز هم 20 دقیقه یک بار قطع میشم!!
قطع یعنی سند و رسیو متوقف میشه باید حتما دوباره کانکت کنم!
چقدر سرعت اینترنت ایرانسل افتضاح شوده قبلن با 21 تا 25 دانلود میکردم اما الان به زور با 4 تا 5 دانلود میکنم اگه همینطوری ادامه پیدا کنه ارزش شارژ کردن مجدد رو نداره.
من یه جا شنیدم gprsایرانسل قوانین fair policyداره
واقعیت هست؟
با سلامنقل قول:
من که فعال کردم اما اصلا استفاده نمیکنم
همون روز اول که زدم دیدم اصلا گوگل رو هم باز نمیکنه
دیگه دورش و خط کشیدم
فعلا بدترین سرویس حال حاظر دنیای بشری که تاکنون به خودش دیده هست به نظرم
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
بله داره
و قبلا هم داشت و خیلی هم سقفش کم بود
اما الان هم داره اما سقفش بالاس
یکی از دوستان که حساب کرده بود چیزی حدود 120 گیگ هست
موفق باشید.
البته اينجا يكي از بهترين سرويس حال حاظر دنیای بشری که تاکنون به خودش دیده هست به نظرمنقل قول:
ای بابا این چه وضعشه... ری دن با این سرویس مزخرفشون... واسه چی و به چه دلیل مزخرفی به خودشون اجازه دادن که سرورای یاهو مسنجر رو بلوکه کنن... انقدر پینگش داغونه که چیز پی ان و چیز شکن هیچی کار نمیکنه کارم کنه عین آدم کار نمیکنه...
پس این سرویس *** به چه دردی میخوره......؟؟؟!!!!!! الان انقدر اعصابم داغونه دلم میخواد زنگ بزنم فحشو بکشم به اول و آخر شرکت مزخرفشون...... تمام کارامون رو زمین مونده به امید این سرویس ***** و اعصابمونو به ***** داده....... *********
واقعاً به چه هدفی کاری کردن که SSL اینطور به زور کار کنه و هر چی سایت میخوای لاگین کنی یا بری توشون و به پروتوکل SSL نیاز دارن رو گیر میکنه و نمیره.....
من فردا زنگ میزنم پشتیبانی... چون مسنجر روی گوشی هم 20 دقیقه یک باز قطع میشه!! باید دوباره لاگین کنی!!
آره
قبول دارم
مزخرف شده
مخصوصا یاهو مسنجر که مشکل خیلی هاست!!!
سلام . من گوشیه سامسونگ ی780 دارم . ولی نمی تونم . تو اون مکانی که می خوام E داشته باشم . به نظر شما باید چه کار کنم. مثلا تا پشت دره خونه سرویس می ده ولی وارد خونه میشم .G میشه . .
وسوال دیگم در مورد خرید ن گوشی سیمبیان 60 ورژن 3 هست .. شما یک گوشی خیلی خیلی ارزون که EDGE کلاس 32 رو هم ساپورت کنه معرفی کنید ..
ممنونم
با سلامنقل قول:
پس توی اون منطقه که خونتون هست امواج کم هست و نمیتونه پیدا کنه و کانکت شه
فکر نکنم راهی باشه اگه هم هست دوستان راهنمایی کنن دوستمون رو
موفق باشید.
امروز بسته یه روزه رو فعال کردم پینگ 540 بود سرعت هم از 20 تا30 متغییر بود کلن این ایرانسل اینجا خوب جواب میده.
اگه محدودیتش 120گیگ هست پس چرا من وقتی از حدودای 70 80 مگ بیشتر دانلود میکنم
همش قطع میشه و سرعتش میاد پایین؟
چــــــــــــــــــــــــ ــرا؟:42:
با سلامنقل قول:
70-80 مگابایت یا گیگابایت؟!!
خوب شاید مشکل از شبکه هست
چون تازگیا به شدت اکثر جاها افت کرده
موفق باشید.
حذف شود .................................
مگه virtual private network رو ازمون گرفتن؟ من با همین virtual private network بیشتر مشکلاتم حل میشه:46:نقل قول:
نقل قول:
بله همینطوره برای من 3 تا 4 روز پیش امتحان کردم دانلودم از 3 تا 4 اومد روی 20-21 !!!!!!
بله بله... هیچ چی مثل وی پی ان نیست!
و دوستمون هم یه چیزی گفت که من نتونستم درست القا کنم:
من فکر میکنم اینا کلا یه بلایی سر مسنجر آوردن. من مسنجر دیگه ای ندارم. کسی اگه با مسنجری غیر یاهو کار کرده و مشکل نداره بیاد بگه!!نقل قول:
ی به خودشون اجازه دادن که سرورای یاهو مسنجر رو بلوکه کنن
من به این نتیجه رسیدم کلا این مشکل روی مسنجر ها اساس این سروس هست!! انگاری!!!!!
سلام من میخواستم بدونم این قابلیت edge بر روی چه مدل گوشیهایی انجام میشه ؟و قیمت سیم کارت دانگل چند هست؟
اگه بشه همین پینگ نجومیش رو اورد رو300 عالی میشه دیگه سرعت هم که زیر 25 نمیاد:31:
مسنجر یاهو برای من هیچ مشکلی نداره بدون وی ..پی..ان تازه!!نقل قول:
گوشی هایی که EDGE ساپورت باشه:31:نقل قول:
دانگل هم قیمتش بین 70 تومن تا 90 تومنه!!! بسته به مارک و امکاناتش!
سلام من هم یه مدتی هست که از این EDGE استفاده میکنم اوایل که سرعت افتضاح بود بیشتر از 4kb نمی شد...! بعد به فکر افتادم از گوشی دومم استفاده کنم دیدم به به سرعت بهتر شده 11kb الان با بلوتوث کانکت کردم جای گوشی رو عوض کردم به 36 kb هم رسیده ولی بالا پاین میشه:31: یه نرم افزار هست میشه نزدیکترین انتن رو روی گوشی انتخاب کرد که فقط از اون دکل انتن بگیره کسی اینو نداره ؟ اگه نرم افزارش پیدا شه عالــــیه
10 مگ میخوای آپلود کنی دهن آدمو به **** میده... 60 بار قطع میشه ترنسفر.....
بله خیلی عالی میشه . عالی تر از اون زمانیه که حوصله به خرج بدی واولین صفحه از این تاپیک رو بخونی :8:نقل قول:
سلام ،دوست عزیز امکانش هست بفرمایید که چطور میشه موقعیت BTS رو گوگل مپ دید؟؟؟؟نقل قول:
سلام من از يواس پي هايEDGE دارم برام از دبي اوردن با سيم كارت ايرانسل راحت وصل ميشم اما با همراه اول نميتونم بايد چيكاركنم؟ در ظمن سيم كارت همراه اول GPRS فعاله اما نميتونم وصل شم در ظمن سرعتم تو روز خيلي كمه اما شب ها خيلي خوبه ايا اين راه كاري داره يا نه؟
دوست عزیز می تونی دقیقن بگین چه کاری انجام می دین؟نقل قول:
Google map یه برنامه ای هست که روی گوشی هست. روی تمام گوشی های سامسونگ و بعضی نوکیا ها وجود داره.نقل قول:
واسه پیدا کردن BTS شما روی My location میزنی. نقطه ای که چشمک زن هست اون BTS ی هست که ازش سرورس میگیرن. و محدوده اش هم با دایره ای که دورش هست مشخص میشه. با شعاع 1 کیلومتر.
باید تو بخش تنظیمات همراه اول حتما نام شرکت ( اپراتور) mcinet رو بزنین.نقل قول:
سلام
لپ تاپ من جای سیم کارت داره ولی با اینکه نرم افزار درایورش را نصب کردم اصلا سیم کارت را نمیشناسه.
هم همراه اول و هم ایرانسل امتحان کردم
به نظر شما مشکل چی می تونه باشه و اصلا کسی تا حالا سیم کارت را روی لپ تاپ نصب کرده؟
من نصب کردم. یه یه مدل لپ تاپ به نام FUJITSU M9400 و خیلی هم خوب جواب داد.
اگه نصب نمیشه یا شناسایی نمیشه یعنی سخت افزار داخلی رو نداره. فقط اسلات رو داره
گوشی من جاوا هست اکه میشه واسه گوشی های جاوا بزارید :19::31:نقل قول:
میشه با استفاده از کامپیوتر تو گوگل مپ موقعیت bts ای که ازش استفاده میشه رو بدست اورد؟