تو نمك آبرود ايرانسل سرعتش خيلي پايينه
Printable View
تو نمك آبرود ايرانسل سرعتش خيلي پايينه
الان 2-3 روزه واسه منم وصل نميشه. لعنت بهشون كه واسه يه اينترنت آسغالي بايد چقدر عذاب بكشيم :41:نقل قول:
چجوري بايد وصل بشم كد داره ؟؟؟
با سلام تعرفه های gprs تفاوتی نکرده ؟ دوستم وایمکس 512 ایرانسل گرفت 6 ماهه 36 تومن 100 تومن هم پول مودم به نظرتون خوب نیست ممنون میشم جواب بدین
gprs با wimax فرق میکنه وایمکس خیلی گرونتره ولی بهتر از gprsنقل قول:
من نميدونم چرا بعضي ها به اشتباه اينترنت GPRS رو واسه كامپيوتر ميدونن. به خدا به كي قسم كه بخاطر همين استفاده ي نادرست (البته ار سر ناچاري ) بود كه ايرانسل و همراه اول تعرفه ها رو محدود كرد. يعني فكرشو نميكرد اين همه راه واسه استفاده GPRS روي سيستم راه اندازي بشه. چرا دروغ بگم خود من 6 ماه از اين سرويس استفاده كردم . ماهي 10 گيگ تا 15 گيگ دانلود داشتم البته نه به اون معني كه بشينم دانلود كنم فقط. ولي خوب چيزهايي كه اوقعا نياز بود از نت بگيرم و ميگرفتم !
الان نصف نصف اون كارا رو هم نميكنم و نميتونم بكنم چون محدود شده .
كلا بستر GPRS روي گوشي مبايله نه كامپيوتر و لپ تاپ و تبلت. حالا تبلتي كه سيم كارت بخوره خوب ميشه يه جور مبايل اون مشكل نداره بخاطر رزولوشن نسبتاً نرمالش!. ولي به طور كلي اين سرورس واسه ي كار با كامپيورت نيست .
درسته كه اين تاپيك راهنمايي در مورد اين سرويس در بخش سرويس هاي اينترنت هست ولي خوب اگه استفاده به صورت نرمال انجام ميشد الان اينطور نميشد.
مطمعناً اگه همون ديال آپ هم كسي ميتونست زياد استفاده دانلود كنه اونم محدود ميكردم. شما رو نميدونم ولي من بيشتر و بزرگترين فايلي كه با ديال آپ دانلود كردم 40مگابايت بود كه دموي يه برنامه ي طراحي بود!
تعرفه تغيير كرده. حجم هاي استفاده كمتر شده. ديگه تا اون حد جواب نميده.
يكي از دلايل سوت و كور شدن اين تاپيك همين محدود شدنش اونم در حد 800 مگ در هفته و 2/5 گيگ در ماهه!!!! كه هيچي نيست!!!
اسپید تست ایرنسل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگه متاسفانه شبکه موقتا با اشکال مواجه است لطفا بعدا امتحان کنید!
رمز شارژو به 145 هم که دیگه نمیشه فرستاد
حالا اگر من یه بسته واسه 145 بگیرم این شارژ اصلی چی میشه؟
اول از اون استفاده میکنه یا این gprs؟
دو سه روزه سرعت ایرانسل از 2 کیلو بایت بالاتر نمیاد:41:
شهر و منطقه تون؟نقل قول: