من هم که گاهی اوقات ازش استفاده میکنم سرعتم بالای 30 هست و حداکثر 40 میشهنقل قول:
Printable View
من هم که گاهی اوقات ازش استفاده میکنم سرعتم بالای 30 هست و حداکثر 40 میشهنقل قول:
من هم نمی دونم چطور سرعت شما اینقدر خوبه :confused: برای من کمتر میشه که سرعتم از ۱۰ـ۱۲ بیشتر بشه :(نقل قول:
Sent from my XPERIA S
دوستان سلام.کسی روی ایرانسل چیز پی انش کار میکنه یا قطعه ؟
این سرعت دانلود شما مجازیهنقل قول:
ببینید از دانلود شما 285 کیلوبایت باقی مونده که با تقسیم بر اون 14 ثانیه تایمی که زده سرعت دانلود واقعیه شما حدودا 21 کیلوبایت بر ثانیه در میاد
که اون عکسی که شما گرفتید موقعی بوده که سرعت به طور کاذب بالا رفته
ببینید سرعت دانلود من 130 هست ولی من میتونم کاری کنم که زیاد نشون بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز شهر جدید پردیس در شرق تهران و نرسیده به رودهن بودم
سرعت اینترنت ایرانسل در حدی بود که بعد از ۱۵ دقیقه هم نمی توانست یک صفحه را لود کند! :41: در اکثر نقاط پردیس از صبح تا شب همینطور بود
دوستان این شارژ ویژه 145 سرعتش هم فرق میکنه؟
نه دوست عزیز هیچ تفاوتی نداره!نقل قول:
فقط نوع بسته فرق میکنه وگرنه شما هر بسته ای رو انتخاب کنید دارید از یک شبکه سیگنال میگیرید و بسته ها تاثیری روی سرعت ندارند!
پیرو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که حدود یکماه و نیم پیش ارسال کرده بودم و اعلام کرده بودم که در پردیس و رودهن اینترنت EDGE ایرانسل و همراه اول بیشتر از ۶ ماهه که قطع است یا در موارد نادری که وصله سرعتی داره که غیرقابل استفاده است، اما هفته پیش که دوباره به پردیس رفته بودم از تهران تا خود پردیس (جاجرود، کمرد و پردیس و حتی بعد از پردیس یعنی بومهن و رودهن) اینترنت ایرانسل وصل بود و قابل استفاده بود :) هرچند که از EDGE به GPRS تبدیل شده بود و در ساعت های متوالی سرعت کمی داشت :(
قبلا یعنی یکسال و نیم پیش این محدوده بزرگ که دسترسی مردم به اینترنت از راه های معمول خیلی سخت و گاهی غیر ممکنه در خیلی از این مناطق دارای EDGE بود و سرعت بالای ۲۰KB/S داشت و جای تعجبه که این محدوده بزرگ مورد بی توجهی اپراتورهای موبایل قرار گرفته است.
سرعت دانلود ما كه در روز بين ١ تا ٣ كيلوبايت!!و شب ساعت ٢ به بعد بين ٣ تا ٦ متغييره!!و اينترنت adsl هم خيلي سرعتش نصبت به قيمتش كمه اينطور نيست؟اشتراك ١٢٨ و سرعت دانلود در روز بين ١٠ تا ١٤ و شب ١٦ بيشتر نميشه هزينه هم يك ماهه با ترافيك يك گيگ با راه اندازي اوليه ٣٠ هزار تومن!!و براي تمديد يك ماه يك گيگ ١٥ هزار
من سـاکــس دارم، راحت کار میکنه .نقل قول: