دوست عزیز. من منظورم اینه که خودم با کابل وصل بشم . مثلا خواهرم با لپتاپ و وایرلس . بعد اینکه من گوشی با کابل وصل کردم با چه برنامه ای میتونم کانکت بشم ؟نقل قول:
Printable View
دوست عزیز. من منظورم اینه که خودم با کابل وصل بشم . مثلا خواهرم با لپتاپ و وایرلس . بعد اینکه من گوشی با کابل وصل کردم با چه برنامه ای میتونم کانکت بشم ؟نقل قول:
همونطور که گفتم شما بعد از اینکه کامپیوتر رو با کابل به گوشی وصل کردید و به اینترنت متصل شدید میتونید با Connectify کاری کنید که افرد دیگه ای هم با وایرلس (Laptop) به اینترنت وصل بشند.
ولی همونطور که میدونید حتما باید روی کامپیوتر هم به طریقی به یک دستگاه که وایرلس رو ساپورت کنه وصل باشید از جمله کارت وایرلس، انواع مودم و روتر و AP ، یا دانگل USB برای Wifi تا بتونید وایرلس شِیر کنید.
کار با نرم افزار هم بسیار سادست چند دقیقه وقت بزارید آشنا میشید.
برای وصل شدن به اینترنت به وسیله مودم موبایل هم، بسته به مدل موبایلتون فرق می کنه بهترین راه اینه که به تاپیک مربوط به موبایلتون مراجعه کنید.
این تعرفه های جدید مشخص نشده هنوز؟؟؟:2:
بيا... از بس حرفهاي سياسي زديد و تبادل نظر كرديد اخرش ----- هم شديد!
سلام دوستان
من از gsm به اینترتن متصل می شدم با سیم کارت ایرانسل از دوهفته قبل از عید امسال سرعت دانلود حدودا 30 -20 کیلو بایت بود ولی الان حدوداسرعتی نداره بعضی وقتها هم حتی نمی تونه گوگل رو باز کنه
ی خواستم بدونم سرعت اینترت ایرانسل امده پایین یا gsm مودمم اشکالی پیدا کرده من از طرح های ایرانسل استفاده می کنم .
سلام دوست عزیزنقل قول:
منم دقیقا" همین مشکل رو دارم. هم تو تهران تست گرفتم و هم سمنان. از طریق Personal Hotspot گوشی آیفون از روی لب تاپ به GPRS وصل شدم. پینگ یاهو براهه ولی حتی سایت گوگل هم نمیتونه باز کنه! ظاهرا" سرعت خیلی اومده پایین!
(طرح یک ماهه 2GB)
با تشکر
نوسان سرعت زیادی داری یعنی دقیقه به دقیقه فرق می کنه و هیچوقت نمیشه گفت واقعا خوبه :(
Sent from my XPERIA S
خوب ، سرانجام بعد یک سال و نیم با gprs بودن ، دو هفته دیگه از دستش راحت میشم. ایرانسل اگر حجمی نمی کرد خیلی خوب بود.سرعتش الان بگیر ، نگیر داره. صبحها از ساعت 3 شب تا 10 ، 11 صبح فیکس رو 28 کیلو هستش و با شیلتر شکن صفحات عین موشک باز میکنه ولی بعد اون به دیال آپ میگه زکی.:31:
والا نمیدونم شما چجور سرعتتون کمه من با ایرانسل هیچوقت سرعتم زیر 30 نیومده
اینم یکی از بهترین سرعت های دانلود ایرانسل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]