سلام
این دکل ایرانسل با جایی که من هستم شاید 200 متر فاصله ش نباشه
واقعا مسخره هست !!!
همه چیزمون مثل ایرانسل هست همشون ول هستن
با تشکر
Printable View
سلام
این دکل ایرانسل با جایی که من هستم شاید 200 متر فاصله ش نباشه
واقعا مسخره هست !!!
همه چیزمون مثل ایرانسل هست همشون ول هستن
با تشکر
سرعت شما بستگی به میزان پهنای باند انتن و تعداد کاربر اون انتن هم بستگی داره:31:نقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها جریان *145 و مبلغ شارژ اینترنت چیه؟ دوستم 1000 تومن با این کد زد نوشت تا 31/03 میتونی استفاده کنی. ولی خودم زدم نوشت تا 10/01 یعنی 3 روز.
GPRS-Irancell
مازندران - شهر شیرگاه
دانلود بین 3 تا 5 کیلوبایت در ثانیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با شارژ ویژه GPRS ، شما به میزان خریداری شده اعتبار ویژه GPRS دریافت میکنید. مثلا با شارژ 1000 تومانی برای 150 مگابایت، 150*1024=153600 ریال اعتبار دریافت میکنید که با هر کیلوبایت استفاده 1 ریال کم میکند. و باید در مدت مشخص از آن استفاده کنید.
سلام
اين جريان بسته هاي ويژه چيه؟؟
نوشته روزانه 1000 تومن و يك ماهه 10000 تومان
سرعت تو اين جايي كه من مي خوام وصل بشم و edge هست حدود 5 كيلو يا 6 كيلو نهايتش هست و واقعا سرعتش كمه
راهي يا چاره اي نيست سرعتش برسه به 20 لااقل !!!
اونجايي كه من هستم Adsl حدود 5 كيلو سرعتش هست و ماهي 25000 تومن !!!!
راهي نيست؟؟؟
با تشكر
سرعت دانلود از 32 ~ به 15 ~ برای من رسیده !
یهنی 256 به 125 تبدیل شده !
سلام دوستان
من چند تا سوال داشتم
اين منطقه اي كه اصل كار من هست و قصد استفاده دارم سرعتش دانلود بين 10 تا 25 متغير هست و خيلي خيلي نوسان داره
لازم به ذكر هست كه من با گوشي نوكيا n73 وصل شدم حالا سوالات من:
1- چطوري مي تونم سرعت رو ثابت نگه دارم كه اين قدر نوسان نداشته باشه؟؟؟
2- استفاده از موبايل به عنوان مودم بهتره يا مودم يو اس بي كه سيم كارت مي خوره؟؟؟ كدوم سرعتش بيشتره و بهتره؟؟؟
3- اگر من بيام سه تا سيم كارت ايرانسل همزمان به كامپيوتر وصل كنم آيا سرعت هم به همون ميزان زياد مي شه؟؟؟
با تشكر
دوستان اگه گوشی وصل کنم به کامپیوتر بعد کانکت بشم . کسی دیگه با لپتاپ میتونه به صورت وایرلس وصل بشه ؟! :31: خیلی سرعت بالا 2 نفری هم میخوام وصل بشم :31::27:
بله دوست عزیز میتونن ولی شما باید اینترنت رو Share کنید
یک راه ساده اش استفاده برنامه های سازنده Hotspot است.
توجه کن که اگه می خوای به صورت Wifi شیر کنی باید رو کامپیوتر هم wifi داشته باشی ( مودم - دانگل)
برنامه ی Connectify نمونه از این برنامه هاست.
تاپیک زیر هم کمکت می کنه :