نقل قول:به تازگی اگه قبل ازینکه دوره تموم بشه دوباره بسته هارو فعال کنی هرچقدر از دوره قبلیت مونده باشه به دوره بعد انتقال داده میشه
موفق باشی
Printable View
نقل قول:به تازگی اگه قبل ازینکه دوره تموم بشه دوباره بسته هارو فعال کنی هرچقدر از دوره قبلیت مونده باشه به دوره بعد انتقال داده میشه
موفق باشی
خوب معلوم نشد برای سال آینده می خوان چه تعرفه هایی در نظر بگیرن؟ آیا احتمال داره نامحدودش کنن ؟ ولی من که چشمم آب نمی خوره . بدتر میشه ولی بهتر نمیشه.:2:
بچه ها يه اتفاقي واسه من رخ داده نميدونم بگم دزديه يا بگم حال دادنه
ديشب يه شارژ 2000 تومني گرفتم و با كد 145 حساب gprs ام رو فعال كردم حساب رو كه چك كردم 307200 بود كه ميشه 300 مگ
ولي سرعت دانلود بين 500بايت تا 8 كيلو بايت بود خيلي افتضاح بود من 54 مگ دانلود كردم ديشب ولي الان كه حسابمو چك كردم 305400 هست مگه ميشه ؟
شبانه رو رايگان كردن ؟
از سرعت دزديدن به حجم اضافه كردن ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
الان مثل اینکه اختلال در شبکه ایرانسل وجود داره من هم 50 مگابایت دارم ولی تا حالا 500 مگابایت رایگان دانلود کردم! شبانه رایگان نداره
خوب معلومه این اختلال عمدیه و اونم برای چیه . 3 شبه ( از شنبه ) از بس سرعت داغونه که هیچی نمیشه دانلود کرد.:2:نقل قول:
حتی 3 تا 7 صبح .:2:
آقا این تعرفه های سال جدید مشخص نشد که چطوریاست؟ همین شکلی می خوان ادامه بدن :19:یا نامحدود میشه:31:
نه فعلا تا 18 فروردین خبری از نا محدود نیستنقل قول:
سرعت ایرانسل کلا خیلی پایین اومده تو این هفته شب و روز هم نداره کلا کن شده همین صفحه رو هم 5 دقیقه گذاشتم تا باز بشه تو داس پینگ میگرم بد نیست ولی سند و ریسیو نمیده
نزدیکای کرج
اینجا خدارو شکر خوبه...!!!نقل قول:
مشخصه این کار رو نمی کنند . توجیه اقتصادی نداره هزینه ای که بابت فرسودگی و ... BTS ها برای دادن اینترنت EDGE یا Gprs صرف میشه جور در نمیاد با این قیمت برای همینه کشورهای دیگه هم به صورت حجمی هست.نقل قول: