ببینم تو گزارش شما هم اسم رونالدو و مسی رو نمی گه ؟ چرا گزارش بازی برای اسم بازیکناه انقدر ناقصه ؟ مال همه اینطوریه ؟
Printable View
ببینم تو گزارش شما هم اسم رونالدو و مسی رو نمی گه ؟ چرا گزارش بازی برای اسم بازیکناه انقدر ناقصه ؟ مال همه اینطوریه ؟
عجب چیزیه این بازی. و چقدر سخته :31:
مشکل من حل شد
اما یک سوال
من قبلا یه جایی تو همین فروم خوندم که در فیفا 11 پلی استیشن یا ایکس باکس میشه تور دروازه هارو اونجوری که میخوای تنظیم کنی
الان تو فیفا 12 پی سی میشه این کارو کرد ؟ چجوری ؟
سلام
بازی جالبیه گرافیکش خوبه اما من روی Legendary تنظیم کردم و تو هر بازی تقریباً 5-6 تا از هر تیمی می خورم بدون اینکه گل بزنم :31: چطوری میشه توپ رو گرفت ؟؟
این نسخه بجز گیم رنجر میشه از روش دیگه ای هم آنلاین بازی کرد ؟؟
سلام. اقا من میخوام xbox رو به مانیتورم وصل کنم اما مانیتورم جای کابل HDMI نداره خواستم بدونم راه دیگه ای هست ؟؟ الان به TV LCD وصله . ممنون میشم یکی راهنمایی کنه
بازی شماها نصبیه ؟ ؟
من بازی رو خریدم و فقط اکسترکتش کردم ، بازی اجرا شد
اصلا ستاپ نداره
بله میشه...تو سیتینگ دنبال net shape بگرد دوتا هست..نقل قول:
من قبلا یه جایی تو همین فروم خوندم که در فیفا 11 پلی استیشن یا ایکس باکس میشه تور دروازه هارو اونجوری که میخوای تنظیم کنی
بله میشه...تو سیتینگ دنبال net shape بگرد دوتا هست..نقل قول:
???????????????????????????????نقل قول:
چرا تو Nvidia Control Panel اسم بازیو زده Fifa Soccer 2011!؟
با این لگ های کذایی بزودی صدای حیلیا در میاد و باید منتظر پچ های زیادی باشیم از فیفا!
سوکر یعنی فوتبال حرفه ای و بهتره بدونین من بازی های فیفا سگاه رو انجام دادم اونجاهم همیشه مینوشت فیفا سوکر البته خیلی هاشون ناقص هستن رو کامپیوتر و تو سگاه خیلی فرق داشتننقل قول:
جالب اینجاست اولیش سال 2003 بوده با نام فیفا 2004 ولی همه به اشتباه میگن از سال 2004 با نام فیفا 2005 اومده
والا من که تو نسخه ی قبلی اینو ندیده بودم.نقل قول:
تایید میشه برا خود منم اتفاق افتادهنقل قول:
برا من اولش اکسترک شد و بعد نصبش کردم(ستاب داشت)نقل قول:
ایول برا منم همین رو مینویسه.نقل قول:
تو نسیخه ی قبلی توپ خیلی به داور میخورد ولی تو این نسخه خیلی کمتر شده.برا من تا حالا یه بار بیشتر اتفاق نیفتاده
سلام. من هنوز بازی رو نگرفتم.میخواستم بدونم که گرافیک بازی چه طوره؟(البته منظورم نسخه pc هستش)
دارم بازی رو از Origin دانلود میکنم . تا الان 5 درصدش رفته . خدا کنه مشکلی تا اخر نداشته باشه . بعد از دانلود هم خدا کنه یه وقت گیر نده . 25 تومن بابتش دادم . در ضمن نسخه reloaded رو قبول نکرد و باید دوباره نسخه اصل رو دانلود کنم . فکر کنم نسخه reloaded اصلی نیست .
خب اینم یه عکس از وضعیت آنلاین من
به سمت راست بالا توجه کنین :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چجوری باید انلاین بازی کرد؟نقل قول:
باید از جیب مبارک 80 90 تومن در بیاری بازی رو اریجینال بگیری بعد متوجه میشی چطوری میشه آنلاین بازی کردنقل قول:
البته 80-90 تومن هم لازم نیست اگه بخوای نسخه pc رو بازی کنی!نقل قول:
میتونی با 25 هزار تومن یه cd key اورجینال بخری و از آنلاین لذت ببری:31:
چطوری میشه این کارو کرد؟نقل قول:
این پنالتی زدنش چجوریه؟ هر چقد میزنم یا میزنه وسط یا میزنه بیرون!!
نقل قول:
اول مقدار شوت رو که با اون نوسانگر پایین تنظیم می کنی بعد از اون جهت رو به اندازه کافی می گیری. یعنی همزمان نیست جهت بعد از اینکه مقدار شوت تنظیم شد.
دوستان چرا تو کونفیگش برای تنظیم دکمه ها و آنالوگ چیزی نیست...تو فیفا11 بود...میشد خارج از بازی تنظیم کرد...الان آنالوگ راست دسه من تنظیم نیست و هیچ جوری نمیتونم درستش کنم...
کسی نظری نداره؟؟؟
راستی be a pro رو تو این نسخه از کجا باید بازی کرد؟
منظورم این بود که چرا زده 2011 نزده 2012نقل قول:
نسخه ی pc هم اصل نیست؟نقل قول:
دوستان دراین رابطه کمی روشنگری کنید
یعنی چی این نسخه ی اصل نیست!؟
مثلا من از دانلودها دان کردم اصل نیست؟
میتونی با زدن دکمه LT (شایدم RT) دقیق یادم نیست یه دایره آبی رنگ میاد تو دروازه میتونی به کمک اون جهت گیری کنی.نقل قول:
توی تاپیک { مشکلات نصب و اجرا - FIFA 12 } جواب شما داده شدنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=518378&page=11
یه نکته ی خیلی خیلی جالب اینه که دو تا گزارشگر داره !!!!
دمش گرم ea.
یه بار John Champion گزارش کرد بازیه بعدی که اومدم اون یکی بود. اسمش اگه اشتباه نکنم Clive Tysdley یه همچین چیزی...
ارجينال بازي ميكني با چه كنسولي عزيزم؟نقل قول:
---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 04:02 PM ----------
اينا هردو معروفن.اما تو نسخه قبلي يه مرده بود صداش فول بود.اون ديگه نيست.نقل قول:
تو نسخه قبلی مگه همون John Champion نبود؟
سلام
کلید پاس،شوت و تکل کدوم کلید هست؟(کیبرد)
پاس sنقل قول:
شوت spase
تکل و سانتر a
کلا کیبرد رو همشو تغییر بده من اینجوری میکردم
شوت d
پاس s
سانتر و تکل a
سرعت هم shift هستش بکنش w
یار عوض کردن q
با کیبورد هم راحته بازی ولی دیگه محاصره کردن بازیکن سخت میشه
بازیکنم در حال دویدن پاش میگیره !
118kb 3gp (با موبایل گرفتم )
کد:http://www.mediafire.com/?qxga1561fq3byot
راستش من آخرین باری که فیفا بازی کرده بودم ، فیفا 2004 بود...ازون به بعد همش PES بازی میکردم..تا اینکه دیروز رفتم فیفا 12 رو خریدم...
واقعا محشره ، خیلی از PES سرتره
لیست استادیم ها در بازیمحتوای مخفی: لیست
مقایسه کنید
عکس اولی مربوط به pes 2012
و دومی مربوط به fifa 12
نورپردازی ای که تو سایه در fifa 12 انجام شده بهتر از pes 2012 هستو نقشه ی بازی هم در فیفا کمرنگ دیده میشه که جلوی دید در بازی رو نگیره چیزی که در pes ها خیلی آزار دهنده بود و همیشه بازیکن پشت نقشه محو میشد.
در فیفا اگر بازیکن به پشت نقشه بیوفته،نقشه بسیار کمرنگتر میشه و به هیچ وجه موجب آزار نمیشه.
اعلام نتایج در فیفا بسیار زیباتر طراحی شده.
در pes دو نتیجه رو با فاصله گذاشته اند
PCR1 MCU0
ولی در فیفا بسیار زیباتر طراحی شده
BAR0 0MIL
این عکس نشون میده که همیشه گرافیک pes هم داره شبیه تر میشه به فیفا و تا سال دیگه احتمالا pes میشه فیفای جدید
به تنوع رنگ در عکس فیفا و pes توجه کنید که رنگ های شادابتر و بیشتر و زیباتر در بازی فیفا بوده و هست و از نظر گرافیکی فعلا فیفا یک قدم جلوتره.
چرا تو فیفا 12 وقتی پاس میدی بازیکنی که توپ و میگیره یک ضربه اضافی میزنه و توپ میفته جلو !؟؟؟!
فیفا 12 نسخه پی سی رو نصب کردم!
خوشبختانه تمام مشکلاتی که تو نسخه دمو بود اینجا بر طرف شده مثل، لگ - کنترولر و تا حدودی نور پردازی. فقط بنظرم چمن توی فیفا 11 خیلی بهتر بود اما تو 12 به خوبی 11 نیست.
سرعت بازی هم بیشتر شده!
بله تو نسخه ی قبلی فقط جان چمپیون بودنقل قول:
اون یکی تیم گزارشگری هم خیلی خوب گزارش میکنن مثلا داشتم با لیورپول بازی میکردم که دیدم داره درباره ی حادثه ی هیلزبرو حرف میزنه
دیروز یک صحنه جالب اتفاق افتاد
من با په په یک تکل روی پای مسی زدم داور کارت زرد داد
بعد په په شاکی شد داشت میرفت سمت داور که کتکش بزنه اما یکی از بازیکن های تیم اومد په په رو حل داد و بردش عقب که به داور اعتراض نکنه :31:
په په تو بغل هم تیمیش همچنان داشت به داور فحش میداد و سعی میکرد که بره سمت داور :31:
من که بازیو با 2 گیگ رم و اینتل کور تو دو 2.2 و گرافیک جی فوری 8600 MGT بدون کوچکترین لگ و روی بالاترین جزییات بازی میکنم
گزارششم کامله و اسم همرو میگه
[QUOTE=ahmad rezaa;6512553]مقایسه کنید
عکس اولی مربوط به pes 2012
و دومی مربوط به fifa 12
نورپردازی ای که تو سایه در fifa 12 انجام شده بهتر از pes 2012 هستو نقشه ی بازی هم در فیفا کمرنگ دیده میشه که جلوی دید در بازی رو نگیره چیزی که در pes ها خیلی آزار دهنده بود و همیشه بازیکن پشت نقشه محو میشد.
در فیفا اگر بازیکن به پشت نقشه بیوفته،نقشه بسیار کمرنگتر میشه و به هیچ وجه موجب آزار نمیشه.
اعلام نتایج در فیفا بسیار زیباتر طراحی شده.
در pes دو نتیجه رو با فاصله گذاشته اند
PCR1 MCU0
ولی در فیفا بسیار زیباتر طراحی شده
BAR0 0MIL
این عکس نشون میده که همیشه گرافیک pes هم داره شبیه تر میشه به فیفا و تا سال دیگه احتمالا pes میشه فیفای جدید
به تنوع رنگ در عکس فیفا و pes توجه کنید که رنگ های شادابتر و بیشتر و زیباتر در بازی فیفا بوده و هست و از نظر گرافیکی فعلا فیفا یک قدم جلوتره.
اصل بنظرمن گيم پلي بازي و اون حسي كه احساس كني واقعا داري فوتبال بازي ميكني
يه نكته ايي بنظرم رسيد:مثلا فورلان ٨٤ هستش و نوشته در st وfc متونه بازي كنه.ورژن ١١ اگه مثلا مسي كه ٩٠ بودو در بهترين جاش ميذاشتم ٩٠ميموند ولي ميبردمش هافبك وسط ميشد ٧٩.ولي تو 12 تو هر پستي بزاري مسي ميشه ٩٠.ماله من نسخه اصل نيست يا ماله شمام اينطوريه؟