منم p1 خرییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییدم .فریمورش جدید ترین فریمور که تا حالا آمده
عالیه عالیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییی
Printable View
منم p1 خرییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییدم .فریمورش جدید ترین فریمور که تا حالا آمده
ممنون محمد آقای گل.
من بالاخره امروز گوشیم رو آپدیت کردم و ظاهرا گوش شیطون کر درست شده.
CDA رو تغییر ندادم و همون generic arabic 1 بود.تا حالا که دیگه مشکلی ندارم.اکثر مناطقی که مشکل داشت رو رفتم و تست کردم و خدا رو شکر مشکلی ندیدم.
با اون اینترنتی که آپدیت کردم حدود 30 دقیقه طول کشد و الان هم مشخصات گوشی به این تغییر پیدا کرده:
phone:CXC 162037 R9K009
bluetooth:CXC 162143 R1D
organizer:CXC 16108 R6G04
CDA: CDA 162022/9 R6G02
فقط واسه آپدیت یه مشکل داشتم اون هم این بود که من نمیدونستم که گوشی رو باید روی حالت file transfer قرار باید بدم و گوشی دیتکت نمیکرد.
پس خیالتون راحت.آپدیت کنید و مطمئن باشید مشکلی پیش نمیاد.
فقط 1 باگ توی دوربین دیدم تا حالا اون هم زمانی که دکمه shortcut شماره 4 رو واسه تغییر حالت macro ونورمال میزنم ایکونش عوض نمیشه.
سرعت گوشی خیلی خوب شده.صدای ear phone بلند تر شده.سرعت دوربین و AF بیشتر شده.صدای اسپیکر کمی بلند تر و با کیفیت تر شده.
البته چون فریمور گوشی من از نسخه های اول بوده طبیعی هست.
آقا خیلی مبارکه.گوشی عالی هست.حرف نداره.نقل قول:
[quote=hamed1297;2300934]ممنون محمد آقای گل.
من بالاخره امروز گوشیم رو آپدیت کردم و ظاهرا گوش شیطون کر درست شده.
CDA رو تغییر ندادم و همون generic arabic 1 بود.تا حالا که دیگه مشکلی ندارم.اکثر مناطقی که مشکل داشت رو رفتم و تست کردم و خدا رو شکر مشکلی ندیدم.
با اون اینترنتی که آپدیت کردم حدود 30 دقیقه طول کشد و الان هم مشخصات گوشی به این تغییر پیدا کرده:
phone:CXC 162037 R9K009
bluetooth:CXC 162143 R1D
organizer:CXC 16108 R6G04
CDA: CDA 162022/9 R6G02
فقط واسه آپدیت یه مشکل داشتم اون هم این بود که من نمیدونستم که گوشی رو باید روی حالت file transfer قرار باید بدم و گوشی دیتکت نمیکرد.
پس خیالتون راحت.آپدیت کنید و مطمئن باشید مشکلی پیش نمیاد.
فقط 1 باگ توی دوربین دیدم تا حالا اون هم زمانی که دکمه shortcut شماره 4 رو واسه تغییر حالت macro ونورمال میزنم ایکونش عوض نمیشه.
سرعت گوشی خیلی خوب شده.صدای ear phone بلند تر شده.سرعت دوربین و AF بیشتر شده.صدای اسپیکر کمی بلند تر و با کیفیت تر شده.
البته چون فریمور گوشی من از نسخه های اول بوده طبیعی هست.
حامدجان به سلامتی برو حالشو ببر.:27:
مبارک باشه به جمع p1 دارها خوش آمدینقل قول:
حامد جون خوشحالم که مشکل گوشیت بر طرف شد.نقل قول:
مبارک باشه!.انشا الله که هیچ مشکلی نداره!.من هرچی آپدیت میکنم درست نمیشه.یه مشکل جدید با sms فرستادنش پیدا کردم.حالا cda رو عوض میکنم ببینم چی میشهنقل قول:
ممنونم از همه دوستان.
سعید جان شما مشکلت چی هست؟هنوز همون آنتن دهی؟
من دیروز تا حالا که آپدیت کردم تقریبا هر جا قبلا مشکل داشت رو سر زدم ولی خدا رو شکر مشکلی نبود.
شما همه موارد گوشی lثل CDA مثل من بود؟
یه مشکلی که در فیرم جدید به نظرم ملموس اینه که سرعت اعمال تم های انتخابی پایین تر اومده + سرعت جستجو در دفترچه تلفن.دوستان هم این مشکل رو دارن؟
در مجموع فیرم جدید عملکرد خیلی خوبی داره بخصوص که کیبورد مجازی بزرگتر شده و تایپش راحت تر.
سلام آقا حامد شما گوشی رو آپدیت کردی تازه شده مثل گوشی من (فریمورش رو می گم )نقل قول:
ممکنه گوشی که خریدم دست 2 بوده باشه و طرف آپ کرده باشه؟
از بچه ها کسی گوشی خریده که فریمور اورجینال اینی که آقا حامد نوشته باشه؟
خیالت هم راحت با این فریمور هیچ مشکل آنتنی نداری
تو بقیه گوشی های سونی اریکسون با زدن کد معروف <*>>*>* می شد میزان کارکرد گوشی رو فهمید این p1 رو من تا حالا ندیدم کلا راهی نداره بفهمم
سلام دوستاننقل قول:
مبارك باشه دوست من .
يه سوال مشخصات گوشي رو از كجا مي تونم پيدا كنم.منظور cda و .... هستش.
ممنون ميشم دوستان راهنمايي ام كنند.
و اين كه اگه زحمتي نيست از دوستان كسي در باره چگونگي آپديت كردن گوشي برام توضيح بده.(به صورت مشروح)
ممنون دوستان
آره مشکل آنتن هست.مشکل sms هم دارم.وقتی هم کسی تماس میگیره yes رو که میزنم بعضی مواقع وصل نمیکنه و قطع میشه.تازگی ها no acces network هم میده.:18:نقل قول:
cda من
162022/1 R6F38
برو توی منو اصلی و از منو more گزینه system information رو انتخاب کن.نقل قول:
اینم لینک pdf آموزش گوشی.
کد:http://www.4shared.com/file/28280011/33942072/SE_Update_Training.html
نقل قول:
مبارک باشه!! خوش به حالت:20: چند خریدی و از کجا خریدی؟ چینی؟ ضمانتش چیه؟ کیف گوشی هم توی پکش
هست؟
سعید جان خیلی ممنون.:20:نقل قول:
واقعا لطف کردی.
من گوشیمو با تمام تجهیرات گرفتم و البته شارژر رومیزی و دستگاه gps .اما بعضی موقع ها گوشیم
پرش آنتن داره به نظرتان باید چیکار کنم که درست بشه.و این که این گوشی تا رم چند گیگ رو ساپورت میکنه.
قیمت رم 2 گیگ ام 2 رو کسی خبر داره چنده یا نه؟
مموری کارت 8 گیگابایتی رو باهاش امتحان کردند و عالی کار میکنه. طبق اطلاعاتی که فعلا وجود داره پی1 میتونهنقل قول:
تا 16 گیگابایت مموری کارت رو قبول کنه بدون کم شدن سرعت.
من خودم 4 گیگ استفاده میکنم و ازشم خیلی راضیم.
380000 'گارانتی اصل خود شرکت سونی اریکسون همه چیز توی پکش هستنقل قول:
آدم خوبیه فروشگاه بلوریان بعد از تقاطع شیخ هادی و جمهوری مغازه پاناسونیک
تا حالا که هیچ مشکلی نداشتم . آنتن دهیش خیلی عالیه
باطیشم تا 100 پر میشه خیلی هم کم مصرفه
با رم 1 گیگ با جدید ترین فریمور
فارسی هم داره
با لیبل اصل چینه
اگه هر سوالی داری بفرمایید ؟
آقا خیلی مبارکه.گوشی عالی هست.حرف نداره.[/quote]
خیلی ممنونم حامد جان
ایییییییییییییییییییییییی ییییییییییییولللللللللللل للللللل
منم آپدیت کردم گوشی درست شد.تا حالا که مشکلی نداشتم.مثل اسب داره کار میکنه!:46:
در ادامه توریح دوستمان:نقل قول:
رم 1 گیگ 17 هزار ت
رم 2 گیگ 25 تا 30 هزار ت
نقل قول:
دوست عزیز مبارکه به پای هم پیر شید.
ONLY P1i
سلام.حال شما؟نقل قول:
سلام آقا حامد شما گوشی رو آپدیت کردی تازه شده مثل گوشی من (فریمورش رو می گم )
ممکنه گوشی که خریدم دست 2 بوده باشه و طرف آپ کرده باشه؟
از بچه ها کسی گوشی خریده که فریمور اورجینال اینی که آقا حامد نوشته باشه؟
خیالت هم راحت با این فریمور هیچ مشکل آنتنی نداری
تو بقیه گوشی های سونی اریکسون با زدن کد معروف <*>>*>* می شد میزان کارکرد گوشی رو فهمید این p1 رو من تا حالا ندیدم کلا راهی نداره بفهمم
آره دیگه.گوشی هایی که به تازگی وارد بازار شدن با آخرین فریمور هستن.خیالت راحت.مشکلی نداره.
واسه اون منوی مخفی هم اینکار رو کن:
جاگ دیال رو بده بالا /ستاره /دوبار پایین /ستاره /یکبار پایین/ ستاره.
ایول سعید جان.خدا رو شکر که گوشیت درست شد.من هم توی فکر رفته بودم که نکنه گوشی من باز مشکل داشته باشه.نقل قول:
ایییییییییییییییییییییییی ییییییییییییولللللللللللل للللللل
منم آپدیت کردم گوشی درست شد.تا حالا که مشکلی نداشتم.مثل اسب داره کار میکنه
اون CDA رو هم که گذاشته بودی همون قدیمیه بود دیگه.
الان دیگه همه چیز ردیفه.
سلام دوستان:
چند تا سوال داشتم من یه گوشی p1 خریدم از دبی ولی یه خورده مشکل داره(همش مشکل داره) اگه میشه راهنمایی کنین
1 – اول اینکه گوشی یه طرفه شده یعنی فقط میشه زنگ بزنم و وقتی زنگ میزنم دیگه نمیشه قعطش کرد اون پایین که مینویسه end call که قعطش کنم کار نمیکنه اصلا قطع نمیشه و وقتی هم کسی زنگ میزنه اون پایین صفحه که نوشته answer کلا کار نمیکنه غیر فعال میشه یعنی همین جوری داره زنگ میخوره و اصلا نمیشه جواب بدی . لطفا کمک چکار کنم ؟
2 _ بعد درایور ویندوز xp رو هم تو cd نداره فقط درایور ویندوز ویستا داخل cd هستش .همه اینجوریه؟
3 _ درایور p1 برای ویندوز Xp از کجا پیدا میشه کسی نداره آپلود کنه؟
4 _ میخواستم بگم با آپدیت کردن مشکلش حل نمیشه ؟ اگه کسی میدونه کمک کنه.
شرمنده اگه زیاد سوال پرسیدم .
اینم اطلاعات گوشی
Phone:CXC 162037 R9J005
Buletooth:CXC 162143 R1D
Organiser:CXC 162108 R6F41
CDA:CDA 162024/52 R6A
مرسی ;
دوست عزیزم متشکرم.نقل قول:
دوست عزیزم از اطلاعات دقیقی که دادین خیلی ممنونم.نقل قول:
دوستان کسی اطلاع داره رم 4 گیگ چنده ؟؟؟ وچه مارکی خوبه ؟؟؟
آره همون قدیمیه بود.الان شده مثل مال شما!نقل قول:
راستی این کد تست برای همه گوشی های سونی هست؟
0-مبارک باشه!نقل قول:
1-احتمالا مشکل شما با آپدیت کردن حل میشه
2-نه برای من هم ویستا بود هم xp
3-از سایت خود سونی اریکسون میتونی بگیری(حدود 60 مگ هست)
از اینجا:
4-احتمالا حل میشه.خواهش میکنم! :10:کد:http://www.sonyericsson.com/cws/support/products/software/p1i/pcsuiteforsmartphones144?cc=ae&lc=en
در مورد ورژن گوشی از ای صفحه پیدا کن:
cda گوشی شما مال اندونزی هست و از اولین نسخه شکد:http://uiq3.sourceforge.net/wiki/index.php/CDA/P1i
:40:
ادیت شد......
سلام.راهش این هست که گوشی رو آپدیت کنید.نقل قول:
سلام دوستان:
چند تا سوال داشتم من یه گوشی p1 خریدم از دبی ولی یه خورده مشکل داره(همش مشکل داره) اگه میشه راهنمایی کنین
1 – اول اینکه گوشی یه طرفه شده یعنی فقط میشه زنگ بزنم و وقتی زنگ میزنم دیگه نمیشه قعطش کرد اون پایین که مینویسه end call که قعطش کنم کار نمیکنه اصلا قطع نمیشه و وقتی هم کسی زنگ میزنه اون پایین صفحه که نوشته answer کلا کار نمیکنه غیر فعال میشه یعنی همین جوری داره زنگ میخوره و اصلا نمیشه جواب بدی . لطفا کمک چکار کنم ؟
2 _ بعد درایور ویندوز xp رو هم تو cd نداره فقط درایور ویندوز ویستا داخل cd هستش .همه اینجوریه؟
3 _ درایور p1 برای ویندوز Xp از کجا پیدا میشه کسی نداره آپلود کنه؟
4 _ میخواستم بگم با آپدیت کردن مشکلش حل نمیشه ؟ اگه کسی میدونه کمک کنه.
شرمنده اگه زیاد سوال پرسیدم .
اینم اطلاعات گوشی
Phone:CXC 162037 R9J005
Buletooth:CXC 162143 R1D
Organiser:CXC 162108 R6F41
CDA:CDA 162024/52 R6A
مرسی ;
این گوشی نیازی به درایور نداره.plug & play هست.فقط کافی روی file transfer قرارش بدی زمانی که به کامپیوتر وصلش کردی.خیالت راحت.با آپدیت حل میشه.شما اولین نفر نیستی که این مشکل رو داری.
موفق باشی.
خوب خدا رو شکر که درست شد.آره این کد واسه همه گوشی های سونی اریکسون هست.نقل قول:
آره همون قدیمیه بود.الان شده مثل مال شما!
راستی این کد تست برای همه گوشی های سونی هست؟
آپدیت p1 هم مثل p990 هست ؟ اگه فرقی میکنه راهنمایی کنید لطفا ...
لطفا درباره firmware توضیح بدین باید firmware خاصی رو هنگام آپدیت انتخاب کنم ؟ اگه میشه به طور کامل راهنمایی کنین ممنون میشم :10:
مرسی ;
نقل قول:
آره مثل همون 990 میمونه. فقط موقع آپدیت گوشی پی1 رو انتخاب میکنی و مراحل رو میری جلو.
در ضمن فریمور گوشی دست شما نیست که بخواهید انتخاب کنید. شما گوشیتون رو که آپدیت کنید فقط و فقط
با فریمور خودش آپدیت میشه و شما هم هیچ کاری نمیتونید بکنید مگر اینکه بشینید و آپدیت شدنش رو نگاه کنید.
قضیه عوض کردن CDA با آپدیت فرق میکنه. این عوض کردن سی دی ای مثل هک کردن گوشی میمونه و بهتره
دنبال این کار نباشید و فعلا گوشی تون رو آپدیت کنید کافیه.
ممنون از راهنمایتون ، حالا آپدیت میکنم نتیجه رو میگم ...نقل قول:
بازم مرسی ;
اگر درست آپدیت کنی به احتمال خیلی زیاد اکثر مشکلاتش حل میشه و مثل حامد میگی فقط پی1. :31:نقل قول:
تورو خدا اگه کسی درایور p1 برای xp داره آپلود کنه اینجا بذاره آخه گوشی به کامپیوتر وصل نمیشه اینجوری نمیسه آپدیت کنم
کمک کنین تو رو خدا ...
مرسی ;
نقل قول:
منظورتون از درایو چی هست؟
اگه منظورت برنامه PC Suite هست از لینک زیر میتونید آخرین نسخه این برنامه رو که بر روی تمام نسخه های ویندوز
2000 معمولی به بالا کار میکنه دانلود کنید.
اگر هم منظورتون برنامه ای است که توسط اون خود گوشی رو آپدیت میکنند و بهش میگند Update Serviceکد:http://www.sonyericsson.com/cws/download/1/354/210/1205142344/PC%20Suite%20for%20SmartPhones_1.4.4.exe
میتونید از لینک زیر دانلود کنید. برای آپدیت کردن گوشی توسط این برنامه نیاز به نصب PC Suite و
Adobe Flash Player بر روی سیستمتون دارید.
کد:http://www.sonyericsson.com/cws/download/1/110/61/1200585176/Update_Service_Setup-2.7.12.4.exe
با اجازه استاد zhina:نقل قول:
البته اگه فریمور خاصی مورد نظر باشه میتونید گوشی را هک کنید....
مرسی از کمکت مشکل حل شد الان به کامپیوتر وصل میشه حالا آپدیت میکنمشنقل قول:
مرسی zhina_gian جان ;
اقا موفق باشی امیدوارم بعد از اپدیت حالشو ببری.نقل قول:
خبرشو بده cda بعد از اپدیت رو هم بنویس....
آره.دقیقا.البته من مدتهاست که میگم گوشی فقط P از نوع 1.نقل قول:
اگر درست آپدیت کنی به احتمال خیلی زیاد اکثر مشکلاتش حل میشه و مثل حامد میگی فقط پی1
>>>>> ONLY P1i <<<<<<
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
>>>>> ONLY P1i <<<<<<
موافقین !!!!! ؟
اینجا بیشتر شده قسمت تبلیغات!!!:2:نقل قول:
هرکی گوشی میخره میاد میگه من خریدم ، هرکی که گوشیش مشکل داره به جای اینکه بره آپدیت کنه میاد اینجا قصهء 40 دزد بغداد رو میگه ، یکی میاد مینویسه >> only p1 <<
اما هیچکی نمیتونه خیلی تخصصی با گوشی کار بکنه:5:
یکی از مزیتهای p1 سیستم wlan هستش ، اما حتی 1نفر هم چیزی در مورد این ننوشته. جالب اینجاست که خیلیا هم نمیدونن این سیستم چی هست :41: و نمیدونن که میشه از اینترنت اکثر بانکها ، شرکتها ، و اداره هایی که از wlan استفاده میکنن به صورت رایگان استفاده کرد !!!
اگه کسی مطلب یا اموزشی در این مورد داره بذاره ممنون میشم:40::11: