لطفا یکی سیو کامل بازی رو بده که بد نیازش دارم
Printable View
لطفا یکی سیو کامل بازی رو بده که بد نیازش دارم
راستی بچه ها لین بازی lan میشه گیم نت اگه میشه راهنمائی فرمائید
انتظار داشتم کارت گرافیکم کم بیاره.حس سنگینی اسلحه هارو داشه باشم.صدای گلوله ها واقعی تر بشه . بازی اکشن تر بشه.اما متاسفانه همون آش و همون کاسه ی قبلی
داستان و صدای افراد و یکمم نورپردازی و تکسچر ها بهتر شده.اما اونی که واقعا تو ذوق آدم میزنه اسلحه هاشه .غیر طبیعی تر شده.
آقا فقط و فقط modern warfare.
مخصوصا 3.
بلک آپس اصلا ارزش بازی کردن نداره.
الان هم تزجیح میدم هیتمن رو چند بار بازی کنم ولی بلک آپس رو حتی یه بار هم نه.
اونقدرها هم بد نیست ... دلیل خاصی واسه حرفت داری ؟نقل قول:
آره دیگه.
خدایش قصد مقایسه بلک آپس رو با بازی دیگری ندارم .فقط با نسخهmodern warfareمقایسه میکنم.
جوری که بلک آپس نه داستان خوبی داره و نه گرافیک بهتری از modern warfare.
در صورتی که شخصیت های modern warfare دیگه یکی از شخصیت های محبوب دنیای بازی شدند.
همین بلک آپس رو خیلی فقط به خاطر مد زامبی هاش دوست دارند وبازی میکنند.
همون طوری که دوستمون توی پست قیلی گفته بود اسلحه ها اصلا جالب طراحی نشدند.بیشتر شبیه چوب دستی هستند.
خوش ساخت هم که نیست که بشه با سیستم های متوسط هم با کیفیت خوب بازی کرد.
خلاصه همچنان منتظر نسخه بعدی modern warfare که میشه شماره ۴ هستم.
بلکس آپس شاید برام ارزش یه بار تا آخر رفتن رو داشته باشه .!
اتفاقا من black ops رو به MWF ترجیح می دم.داستان هر دو واقعا بی نظیر بود.هم یک و هم دو.هر دو از نظر داستان باید الگو باشند.با داستان یک که خیلی حال کردم.دقیقا مثل یه فیلم قشنگ بود.داستان این هم خیلی خوب بود.مخصوصا اینکه به 1 هم مربوط بود.البته گرافیکش واقعا نا امید کننده بود.نه اینکه بد باشه.ولی در حد رقبایی مثل medal و حتی BF3 که مال پارسال بود هم نبود.واقعا انتظار نداشتم این گرافیک رو.خوشبینانه اش اینه که بگیم مثب MWF3 بود!گیم پلی هم مثل بقیه COD ها بود تقریبا.می شه گفت کمی تکراری ولی باز هم خوب بود.من مخصوصا با بخش جنگ سردش خیلی حال می کنم.قبلی که کلا جنگ سرد بود.اینم تقریبا نصفش.مخصوصا سلاحهای اون زمان.مدال که انگار همون battle بود!
black ops II اینکه تا حدودی هم سبک RPG اضافه شده بود بهش جالبش کرده بود.یعنی تصمیماتی که می تونسیتی در طول بازی بگیری جالب بود.RPG نبود.ولی همینم جدید بود برای سری COD.در کل بازی خوبی بود.ولی گرافیکش .... .بعید می دونم جایزه بهترین FPS رو ببره.هرچند فروشش خیلی خوب بوده.ولی بازم می گم داستانهای black ops واقعا خوبند
من بازی رو تازه گرفتم و نصب کردم ... یه کم بازی کردم خوابم گرفت ...
اصا باورم نمیشه این شده پر فروش ترین بازی سال !
ملت اون ور از این ور جوگیر ترن !
خیلی گرافیکش پایینه !
گیم پلی اصلا به پای modern warfare نمیرسه ...
اصلا حال نکردم باش.
امیدوارم برم جلوتر بهتر بشه.
راستی داستان بازی با یک رابطه ی زیادی داره ؟
یعنی من که یادم نیس یک چی بود داستانش دو رو هم نمیفهمم ؟!
سلام
اقا مزخرفترین بخش تا الان همین افغانستان هستش
تو افغانستان یه جا زیر اسب گیر میکنی من هر کاری میکنم تند تند میزنم چپ و راست یا راست و چپ نمیشه از زیر اسب بیام بیرون و میمیرم کلافم کرده کسی راهکاری برا رد شدن از این قسمت داره؟
سیو بازی کجا میره؟