سرعت ایرانسل در منطقه ما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سرعت ایرانسل در منطقه ما
بسته های جدید ایرانسل:
البته فقط در بازه زمانی 12 تا 22 بهمن!!!نقل قول:
اینترنت ایرانسل خیلی افت کرده !
پس بجنبید تا تموم نشده.نقل قول:
ستاد تبلیغاتی ایرانسل
یه توضیح بدین لطفا . یعنی الان من 20 تومن ( تو همین دو روز باقی مونده ) شارژ کنم واقعا تا یه ماه 4.5 گیگ دارم یا سر کاریه و دو روز دیگه هر چقدر حجم مونده میکشن بالا ؟ یا عین 24 ساعتش خالی بندیه ؟:13:نقل قول:
کد خاصی داره ؟ :20:
سرعت این بسته ها چطوره ؟ عین همین عادیاست یا صفحه رو باز نمیکنه ؟:27:
بله دوست عزیز تا 22 بهمن فرصت برای فعال سازی دارید اگه 22 بهمن مثلا 20 تون دادید طرح واسه شما تا یکماه فعال خواهد بود!!نقل قول:
سرعت هیچ ربطی به بسته و طرح تشویقی نداره!! سرعت همونی هست که تا حالا داشتید!! البته الآن تا حدودی سرعت بهتر شده!!
روش فعال سازی به این صورت هست که شما برای فعال کردن هر بسته با توجه به قیمت اون کارت شارژ تهیه میکنید!
برای مثال برای طرح 4.5 گیگ شما یک کارت شارژ 20000 تومنی میخری کدش رو به این صورت وارد میکنی:
#رمز شارژ*145*
الان 1 هفتس سرعت ایرانسل افتضاح شده برا من !!! کرج !!!
سرعت دانلود تو بهترین حالت 14 شب و روز هم نداره وبگردی هم ولیش کن به درد یاهو مسنجر میخوره فقط
به خدا خطم از این خصوصی هاس ای دی اس ال نمیدن وگرنه ...
اس ام اسی که دیروز از طرف ایرانسل در این زمینه برام اومده بود ، توش در مورد شارژ 20 هزار تومن و 4/5 گیگ نیومده بود.آیا ورداشتن یا اومنم هست ؟نقل قول:
راستی شما دوستان که از gprs ایرانسل استفاده می کنید ، این مشکلو دارید . دو سه روزی هست که نمیتونم یاهو میل و هات میل رو باز کنم .در باز کردن دیگر سایت ها مشکلی ندارم .:2:
نه فعلا تا 22 بهمن هست!!نقل قول: