بحث من اینکه edge و دارن گرون میدن با حجم های پایین دانلود!! با همین قیمتا میشه سرویس خوب adsl گرفت
Printable View
بحث من اینکه edge و دارن گرون میدن با حجم های پایین دانلود!! با همین قیمتا میشه سرویس خوب adsl گرفت
نقل قول:
تا حالا با خودتون فكر كرديد چرا edge براي استفاده از اينترنت نامحدود نيست؟
وقتي همه بستر لازم فراهمه و از طرفي در دنيا درسته ديگه از edge استفاده نميكنند و از 3g , 4g استفاده ميكنند كه اون هم مشابه edge هستش چرا حالا ما از اين محدوديتهاي كه براي ما گذاشتند نه تنها احساس ناراحتي نميكنيم - بلكه از اين كار هم با دليل آوردن دفاع ميكنيم!
حرف شما درسته!نقل قول:
حالا به نظر شما این تقصیر اپراتور ها هست که نسل سوم رو ارائه نمیدن؟؟؟؟؟
همین اپراتور سوم الان داره نسل سوم با سرعت 128 ارائه میده که چیزی شبیه به طنز هست وقتی آقایون خودشون نمیخوان ما اینترنت با سرعت خوب داشته باشیم هیچ کاری از دست ما بر نمیاد!!! من دفاع نمیکنم ولی فکر کنم هیچ جای دنیا این استفاده ای که ما از EDGE میکنیم رو اونها انجام نمیدن!!!!
مشکل از جای دیگه هست که هممون خوب میدونیم چرا وضع اینترنت اینطوریه!!! 128 رو جای 3G به مردم قالب میکنن! هیچ پیشرفتی هم حاصل نمیشه از اول سرعت واسه کاربران خانگی 128 بوده حالا اگه 4G هم بیاد باز هم همون 128 هست!!
سلام
پس اين مودم هاي usbبدرد نميخوره؟!!:41:
نقل قول:
چطور به اين نتيجه رسيدي؟:18:
دوستان من با dlc بودن خطم کسی بهم adsl نمیده.مجبورم از همین اج ایرانسل (بسته ی ماهانه) استفاده کنم.فقط یه مشکلی دارم اینکه با گوشی سرعت دانلود و وب گردی تقریبا خوبه ولی وقتی به کامپیوتر وصل میکنم سرعت وب گردیم افتضاح میشه طوری که اصلا هیچ سایتی را باز نمیکنه ولی دانلود خوبه کسی میتونه مشکل چیه
از کــروم استفاده کن....نقل قول:
یـا DNS ها رو عوض کن ..درس میشه...
البته همینجوریش هم پینگ بالایی داره و واسه وبگردی جالب نیست...اما اون کارها رو انجام بدی تاثیر داره و بهتر میشه...:46:
ممنونم از جوابتون.فقط میشه بگید DNS را کجا و چطوری عوض کنم؟نقل قول:
همونطوري كه دوستم گفتن مشكل از dns شما هستش.نقل قول:
اينم لينكش
خوب مطالعه كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان خواستم بدونم سرعت كنوني ايرانسل چقدره؟به 30 ميرسه؟ثابت؟
و اينكه سرويس يك روزش باز هم تا سه روز زمان داره براي استفاده يا يك روزه تموم ميشه؟
اگه يك روزه تموم ميشه 24 ساعت هستش يا مثلا هروقت فعال كني سر ساعت 24 تموم ميشه؟
راستي adsl دارم سرعتشم چه روز و چه شب(كه رايگانه) 273 كيلوبايت هستش.و شبي 5 گيگ دانلود ميكنم.
اما نميخوام 20 تومن بدم واسه اين سرويس!ايرانسل بهتره.استفاده اي ندارم فعلا
سرعت هر منطقه با هم فرق میکنه!! بستگی به تعداد کاربر و پهنای باند هر منطقه داره شما قبل از استفاده یه تست بزن اگه خوب بود فعال کن!!!نقل قول:
قبلا بسته های 1 روزه تا 3 روز فعال بودن ولی جدیدا که من بسته فعال کردم اینطوری نیست!!
مثلا شما در ساعت 10:45 امروز صبح بسته1 روزه رو فعال میکنید قاعدتا این بسته باید تا 10:45 صبح روز بعد فعال باشه که اینطور نیست بسته ها رو هر ساعت فعال کنی تا ساعت 24 روز بعد اعتبار داره یعنی تا پایان روز!! اگه دقت کرده باشید در باقیمانده اعتبار مینویسه مثلا این بسته تا تاریخ 16 بهمن اعتبار دارد!!! تا وقتی که 16 بهمن تموم نشه بسته فعاله یعنی تا پایان روز!!