در اهواز که قطع نیست ولی سرعت کمی کاهش پیدا کرده و دانلود هم اکثر اوقات نمیشه کرد. احتمالا کم کم باید با اینترنت خداحافظی کنیم آخه قراره اینترنت ملی راه بیفته.نقل قول:
Printable View
در اهواز که قطع نیست ولی سرعت کمی کاهش پیدا کرده و دانلود هم اکثر اوقات نمیشه کرد. احتمالا کم کم باید با اینترنت خداحافظی کنیم آخه قراره اینترنت ملی راه بیفته.نقل قول:
خدا وکیلی سرعتم تو روز در مودم همراه اول ( با سیم ایرانسل :دی ) به 20kbs به زور می رسه الان ساعت نزدیک 12 هستش و سرعتم : 2.0 kbs هستش که از دیال آپ هم که 50kbs هست کمتره ، اُق
اینجا سرعتش عالی هستش 25 تا 29
آخه تبلیغات چی ایرانسل! اگر شما از چیزی خبر داشتی که یکبار قبل از اینکه مشکلی پیش بیاد میومدی و مطرح می کردی! فقط موظفت کردن هر وقت اینجا مردم از کیفیت پایین ایرانسل به ستوه میان بیای و با بهانه ها واهی روش ماله بکشی! از کجا می دونی از فردا بر طرف می شه؟نقل قول:
این صحبت هایی که من کردم همش صحبت های اپراتور ایرانسل بود از خودم چیزی نگفتم!!نقل قول:
دوستان میشه یک مودم سیم کارت خوب با قیمت پایین معرفی کنید .
دوست عزیز میتونید مودمی که خود p30world تبلیغ میکنه بخری. اینم لینکشنقل قول:
قیمت 70 هزار تومانکد:http://shop.p30world.com/products/5914-hemel_x1.php
دوستان دوباره طرح ها رو قطع كردن؟ الان كه تازه وسط زمستونه؟ خدا بگم .... ولشون كن بابا حال ندارن :31:
پي نوشت : الان درست شد :27:
من که از وقتی ADSL با سرعت 512 گرفتم دیگه از سرعت پایین EDGE راحت شدم!! خدایی اگه میتونید بیخیال اینترنت سیمکارت بشین و ADSL بگیرین!! اونم با دانلود نا محدود در شب که بتونید هرچقدر میخواید دانلود کنید!! من تقریبا همون پول و دارم برای 512 میدم که برای ماهیانه ایرانسل میدادم!! ماهی تقریبا برام 12 تومن میفته ولی با دانلود شبانه نا محدود البته 6 ماه 8 گیگ حجم که با اینکه کمه ولی میشه یکاریش کرد! :دی
شما از EDGE انتظار دارید در حد ADSL استفاده کنید؟؟؟ خوب این معلومه EDGE پاسخگوی نیاز شما نیست. EDGE واسه دانلود با حجم های بالا نیست.نقل قول: