نه دوست عزیز تفاوتی در سرعت بین موبایل و مودم (دانگل) وجود نداره.نقل قول:
Printable View
نه دوست عزیز تفاوتی در سرعت بین موبایل و مودم (دانگل) وجود نداره.نقل قول:
سلام دوستان
بازم همون محدودیت های اینترنت ایرانسل
ما مثلا منتظر بودیم حجماشو زیاد کنه ولی هیچ
یعنی تا رایتل نیاد این ایرانسل نمیخواد به کاربراش یه حالی بده!!!!!!!!!!!!
کاش این رایتل بیاد به دست ما برسه این سیم کارت ایرانسلمو رو به کلی نیست و نابود میکنم
مشکل ما اینه که میخواهیم از GPRS به عنوان ADSL استفاده کنیم خوب معلومه با این فرض 2 GB در ماه خیلی کمه!!!نقل قول:
با ابن سرعتی که رایتل داره تا پایان این انحصار دو ساله اگه بتونه همون تهران و کرج و چند شهر کوچک دیگه رو سرویس بده شاهکار کرده!!! بعد از این دو سال ایرانسل خدمات نسل سوم رو ارائه میکنه!!
آقا فرهاد تورو جون هركي دوسش داري تو با ايرانسل چه نسبتي داري كه اينقدر سنگش رو به سينه ميزني؟ تمام پست هات يه جورايي طرفداري از ايرانسل هستش. من خودم واسه Huawei كار ميكنم كه پيمانكار ايرانسله اگه بدوني اما اينقدر طرفداري ازش نمي كنم مثل شما. الان يه اپراتور مثل اتصالات تو دوبي با يه سيم كارت 7 توماني gprs ميده كه هميشه بين 50-60 كيلو بايت در ثانيه سرعتش هست و بعضاً تا 200 هم ميره اما ما بايد به زعم شما به خاطر اين اينترنت زغالي آشغال از ايرانسل سپاسگذار باشيم. ضمناً به بعضي از دوستان هم بگم من از طريق دوستام تو شستا از حال و احوال رايتل خبر دارم. خدمات اونا هم وقتي ارائه بشه اينقدر گرون هست كه gprs بازها سراغش نرن پس زياد به رايتل هم دل خوش نكنيد.نقل قول:
تنها سرویس ایرانسل که به درد میخوره همون جی پی آر اس شهنقل قول:
بقیه چیزاش که به درد نمیخوره
آورده تو جشنواره زمستانه امکان فرستادن شارژ و اضافه کرده اونم مثلا شاهکار کرده اومده اوله صفحه با خط بولد گذاشته که مثلا امکان خیلی بزرگیه!!!
بابا رایتل هر چقدر گرون باشه دیگه نمیاد 2 گیگ اینترنتو 10 هزار تومن بده و پول زور بگیره
در ضمن اینطور که شماها میگید رایتل گرونه و فلان بهمان اونوقت که دیگه از همون اولش نمیتونه واسه خودش کاربر جمع کنه که چه بماند به بعدش که مثلا مثل ایرانسل بشه.
دوست عزیز من هیچ نسبتی با ایرانسل ندارم طرفداری هم نمیکنم فقط و فقط نظر خودم و حرف حق رو میگم!! هرکس مختاره ار همراه اول ایرانسل و یا رایتل استفاده کنه!!! تا به الآن باید از بین بد و بدتر ، بد رو انتخاب کرد.نقل قول:
خوب خدمات ایرانسل آشغاله؟؟؟؟ فعلا کدوم اپراتور رو میشناسی که همچین خدماتی بده؟؟؟ شما داری ایران رو با امارات مقایسه میکنی؟؟ گذشته از اینترنت موبایل توی ایران چه شرکت دیگه ای رو میشناسی که قیمت هاش ارزن باشه؟ یا سرویس خوبی بده؟؟ وقتی توی یه کشور قانون محدودیت سرعت بیشتر از 128 وجود داره چه توقعی از اپراتور ها باید داشت؟؟؟ اپراتور ها میخوان افزایش سرعت داشته باشن که میشه همون نسل سوم ولی یه دست های پشت پرده هست که نمیذاره پیشرفت کنند نه فقط اپراتور ها تمام شرکت های ISP
من اینجا سنگ ایرانسل رو به سینه نمیزنم فقط میگم اینجا ایرانه ایرانه!!! نباید با کشور های دیگه مقایسه کرد یعنی اصلا نمیشه مقایسه کرد!!
---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------
دوست عزیز من نگفتم رایتل گرونه!!!! چون اصلا هنوز هیچی مشخص نیست از تعرفه هاش! به احتمال زیاد اگر رایتل طرح تشویقی اینترنت ارائه کنه که قیمتش از قیمت اپراتور های فعلی کمتر باشه 100% ( ایرانسل و همراه اول) قیمت های خودشون رو برای حفظ مشتری کم میکنند!نقل قول:
در کل اگر حرفی در پست های بالا زدم که باعث ناراحتی دوستان شده معذرت میخوام!!!
دوست عزیز به نظر من ایرانسل خیلی خوب داره کار میکنه و از این نکته غافل نباش که تا قبل از اینکه ایرانسل سرویس نامحدود GPRS رو ماهی 10,000 تومن نکرد هیچ کس بخاطر قیمت فضایی اون از GPRS استفاده نمی کرد و همراه اول رو وادار کرد که قیمتهای فضایشو تعدیل کنه (هر چند که GPRS همراه اول در کل تعطیله و حتی ارزش ماهی 1000 تومن هم نداره). به نظر من چون اساس استفاده از GPRS بر روی گوشی موبایل هست حتی 2GB هم خیلی زیاده ولی بعضیا از GPRS انتظار ADSL دارن! من به شخصه چون از GPRS فقط رو iPhone استفاده میکنم (برای مواقعی که بیرون هستم) 2GB خیلی زیاده برام و از ماه آینده طرح x 3 کم مصرف رو اکتیو خواهم کرد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
رایتل که تکلیفش معلومه و مصداق این ضرب المثله: سالی که نکوست از بهارش پیداست!
ایرانسل در حال حاضر کلیه تجهیزاتش 3G رو ساپورت میکنه و حتی تیزر تلویزیونیش هم ساخته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در خصوص دوبی بنده تجربه 3G رو با شرکت DU داشتم و قیمتشون فضاییه. در بهترین حالت ماهیانه 80 هزار تومن برای 2GB! (اتصالات از DU هم گرونتره):
با تشکر
این همه دارن سر ما کلاه میذارن و آدم هایی امثال شماها میاین اینجا از ایرانسل و همراه اول و رایتل تعریف و تمجید میکنید
همین شماها هستید که با زدن این حرفا اپراتورها را خوشحال میکنید که آره این مردم ایران اسکلن هرچی بهشون بدین میخرن
واقعا خ ا ک ت و س ر .. .
وقتی BTS توی خونتون باشه باید هم ping خوب باشه!!!! :31:نقل قول: