خانه اصفهان ، طبقه ، پرنسس:10:نقل قول:
Printable View
خانه اصفهان ، طبقه ، پرنسس:10:نقل قول:
بابا خیلی راحته کهنقل قول:
سازندگان گفتن نتونستید یه بازیکن بزرگ مانند مسی رو بگیرید خیلی سخت نگیرید به خودتون چون خیلی از مربیان بزرگ نتونستن این بازیکن رو مهار کنند.
اشکال از شماهاست
با دقت تاکتیک دفاعی بذارید و بدون این که دکمه سرعت رو بگیرید با کمک از دکمه LT روبروی بازیکن قرار بگیرید و نزدیکش شدید دکمه شوت رو بزنید.
تو کامپیوتر دکمه شوت spase هست اگه تغییرش ندادید تو کنسون هم فکر کنم دایره یاشه
سایت واسه پچ و ایجور چیزا واسه این بازی اگه دارید بزارید
سلام.....بالاخره بازی رو تهیه کردم.می تونم بگم که عالی شده......
فقط آنالوگ سمت راستم کار نمی کنه که با راهنمایی دوستان احتمالا درست میشه....
یه چیزی دیگه اینکه دفاع کردن فوق العاده فوق العاده سخت شده....البته با بازی و تمرین بیشتر درست میشه......من هم خوب گل می زنم و هم خوب گل می خورم:31:
...............
یه صحنه خنده دار هم بگم که تیمی که بهم گل زد بازیکنش اومد بره خوشحالی کنه با کله رفت تو سینه بازیکن من با پوز خورد زمین....کلا خوشحالی ها یه جوری شده :31:
سلام
بچه ها اینی که اومده تو بازار نسخه اصلی هست یا مثل pes 2012 مشکل داره؟
واسه من که هیچ مشکلی نداره...گرافیک عالی...سرعت عالی...کلا همه چی خوبه.نقل قول:
نه منظورم زبان گزارشگر و منو ها ... هست؟
کامل انگلیسیه؟ گزارشگر هماهنگه؟
آره...گزارشگرها رو هم میشه خودت انتخاب کنی.....منو هم از شکل همیشگیش خارج شده ولی بهتر شده...نقل قول:
فقط انگلیسی نداره...فقط می دونم توی تنظیمات چند تا گزارشگر دیگه هم بودنند حالا زبونشون چیه باید برم چک کنم.
نه باا سخت نگیرین من بعد 5-6 بازی با بارسا رئال رو می زنم البته فعلا با اختلاف کم. همیشه اول بازی همینه. بعدا بهتر میشه.
دوستانی که بازی رو دارن
لیگ ایران هم توشه ؟؟
قابل توجه دوستان گیلانی
بازی برای ایکس باکس360 در فروشگاه غلامی منتشر شد. همونجا آپدیت هم براتون انجام میدن... من امشب دارم میرم که بدک راه بندازن واسم از انزلی
بابا تو 20 تا صفحه قبلی گفتیم نه نیست:13:نقل قول:
میخوای هر صحفه یبار اینو تکرار کنم که دیگه کسی نپرسه؟:41:
آقا میخوام برم بخرم . چند نوع تو بازاره ؟ شرکت خاصی داده بیرون ؟ کدوم بهتره ؟
برای pc
مثلا من بگم تو اهواز سرزمین رایانه با متال ارت داده تو شهر شماهم این شرکت ها هست که بگیم؟:31:نقل قول:
از سرزمین رایانه بگیر
چه میدونم آقا :31:نقل قول:
شاید باشه . البته بازی ها مثل نرم افزار ها نیستن که مثلا امپرور بده بیرون . قبلا اینجوری بود ولی الان همش کپی و با ورقa4 کاور بازی
سلام میگم چرا این قیافه ی کریستین رونالدو اینجوریه اصلا مثل خودش نیست چیزی نمیاد که چهره ها را خوب کنه.
---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:22 AM ----------
سلام نسخه ی pc را خیابان بزرگمهر خیابان 22 بهمن روبروی ایستگاه تاکسی نوین سیستم آورده.نقل قول:
امروز كل مغازه ها و پاساژ هاي وليعصر تهران رو زير و رو كردم ولي هنوز نيومده بود.گفتن شنبه يا 1شنبه مياد!! ولي PES پر بود
شانس نداريم ديگه
دوستاني كه از سايت ---------- دانلود كردن مثل اينكه ميگفتم گزارشگر انگليسي نداره. اگه لطف كنيد لينك دانلود گزارشگر رو هم بديد ممنون ميشم
اره کریس رو یه جوری درست کردن . کلا بعضی قیافه ها عالیه ولی بعضی ها مضخرفه . مثل اینکه با بعضی ها جنگ داشتن .نقل قول:
چرا داره . من خودم چند صفحه پیش پستش رو دادم ولی مثل اینکه داره و اشتباها pes 2012 ای که دانلودها گذاشته صدا نداره .نقل قول:
گذشته از اینها الان بازی رو نصبیدم و یه بازی کردم . همونطور که انتظار داشتم فیفا واقعا نسخه اصلی تمام کمبودهای نسخه دمو رو جبران کرده . همون زمان هم گفتم که نباید به نسخه دمو تکیه کرد و گفت فیفا عالیه . ولی حالا که نسخه اصلی اومده میتونم بگم محشره . از تمام لحاظش .
فقط بچه ها شما هم حس کردید سرعت بازی یه ذره نسبت به نسخه دمو بیشتر شده ؟ و کلا گیم پلی یه ذره فرق کرده و دفاع روون تر و راحت تر شده . پاس ها تند تر شده . حتی با همون تنظیمات توی دمو بازی کردم . یه وقت تنظیم دیگه نداره غیر از Controller settings یا game speed ؟
یعنی با اینکه بازی اول روی درجه اخر سه به یک باختم ولی واقعا حال کردم . بر خلاف نسخه دمو که با نامردی میبرد .
حالا جدا کسی این تغییر رو حس کرده ؟ واقعا به نظر من گیم پلی عوض شده . از لحاظ بهتر شدن یا بدتر شدن نمیشه چیزی گفت ولی دستم رو به دمو عادت دادم و اینجا یه کم فرق کرده .
یه چیز دیگه . راستی چمنش چرا سه بعدی نیست ؟ حتی روی high . گفته بودن سه بعدیه .
واسه xbox حتما باید آپدیت بشه کنسول ؟؟؟ منظورم LT هست !!!
اینو دانلود بکن و تو My Documents\FIFA 12 کپی کننقل قول:
کد:http://s2.picofile.com/file/7148667846/buttonDataSetup.ini.html
هیچ مشکلی نداره نسخه ای که من دارم دوتا dvd هست حجمش هم کمی کمتر از هفت گیگ هستنقل قول:
با خیال راحت تهیه کنیدنقل قول:
اگر با Tactical Defending مشکل دارید چرا Lagacy Defending رو انتخاب نمیکنید!؟نقل قول:
همونطور که میدونید Lagacy Defending همون سیستم دفاعی نسخه های قبلی هست که شوت رو میگیرید و خودش به سمت توپ میره با کلیدهای دیگه هم میتونید تنه یا تکل بزنید
اما این سیستم قدیمی منجر به خالی شدن دفاع میشه مخصوصا در مرکز دفاع
بعد از دو روز بازي کردن گفتم چندتا از نکات مثبتي که به بازي اضافه شده و يا در نسخه هاي قبلي بوده و تو اين نسخه کامل تر شدن رو بگم. البته من نسخه ي کامپيوتر رو بازي کرده بودم و العان هم دارم بازي ميکنم پس شايد بعضي از اين اصلاحات قبلا در نسخه ي کنسول بوده و من از وجودشون بي اطلاع هستم.
اول هوش مصنوعي خيلي کاملتر شده مثلا تو نسخه ي قبلي وقتي مهاجم کامپيوتر با دروازبان شما تک به تک ميشد شما وقتي درروازه بان رو جلو مياوردين (اکثرا) مهاجم چيپ ميزد و اکثر اين چيپها بيرون ميرفت ولي تو اين نسخه اين مسئله وجود نداره و شما به ازاي هر اشتباهي که ميکنيد توسط کامپيوتر تنبيه ميشيد.
يکي از روشهاي من براي گل زدن تو نسخه ي قبلي زدن شوتهاي فني (با تورس) از پشت محوطه جريمه بود اين شوتها اکثرا گل ميشد ولي تو اين نسخه از اين چيزها خبري نيست و با اين کلکها نميشه گل زد. (واقعا براي زدن گل بايد نقشه داشت)
تو نسخه ي قبلي من با جرارد پاسهاي زميني مينداختم که بعضا بعد از پيمودن 30 متر يا بيشتر به مهاجم خودم ميرسيد (که عملا چنين چيزي تو دنياي واقعي عملي نيست) ولي تو اين نسخه شما خيلي سخت بتونيد پاس زميني بدين که به بازيکني که از شما 10 متر فاصله داره برسه.
من تو نسخه ي قبلي خيلي دوست داشتم بعد از بازي ببينم هر بازيکنم چه عملکردي داشته ولي براي بررسي کار هر بازيکن بايد وقت زيادي ميذاشتيم ولي تو اين نسخه بعد از پايان بازي شما خيلي راحت عملکرد هر بازيکن رو ميتونيد ببينيد.
يکي از نقاط قوت pes نسبت به fifa اين بود که بعد از پايان بازي تعداد زيادتري از موقعييتهاي خطرناک بازي رو نشون ميداد. تو اين سري شما بعد از پايان بازي ليستي از موقعيتهاي بازي رو جلوي خودتون ميبينيد و ميتونيد هر کدوم رو که خواستيد ببينيد و در صورت تمايل اين موقعيت رو ذخيره کنيد.
البته بازيکنان زياد دست و پاشون تو هم ميره مخصوصا بعد از زدن گلها ولي اين مسئله از نظر من در مقابل نکات مثبت بازي قابل چشم پوشي هست.
بازم نقاط قوت رو انشالله میگم
البته نمی خوام نظرتونو نقد کنم فقط می خوام نظر خودمو در این مورد بگم . به نظر من خیلی راحت میشه گل زد فقط کافیه کسی جلوت نباشه و بشوتی. امتحان کن می بینی . پشت محوطه چند بار بشوت. اگه بازیکنا جلوتو می گیرن level بازی رو بیار پایین و امتحان کن ببین چی می بینی.نقل قول:
کي از روشهاي من براي گل زدن تو نسخه ي قبلي زدن شوتهاي فني (با تورس) از پشت محوطه جريمه بود اين شوتها اکثرا گل ميشد ولي تو اين نسخه از اين چيزها خبري نيست و با اين کلکها نميشه گل زد. (واقعا براي زدن گل بايد نقشه داشت)
سلام .
یه نکته ای که من بهش برخوردم اینه که تو گزارش بازی اسم بعضی بازیکنا مثل هرناندز و آگبنلاهور گفته نمیشه ولی وقتی تو منوی ساخت بازیکن رفتم دیدم فایل گزارش اسم این بازیکنا وجود داره تو قسمت ادیت هم قسمت انتخاب نام برای گزارش غیر فعاله کسی میتونه چطور میشه ادیت کرد که بازیکنایی که اسمشون گفته نمیشه ولی فایل گزارش اسمشون هست درست بشن ؟
ممنون
سلام
چرا نمیشه دسته رو تنظیم کرد؟
خیلی رو اعصابه
میخوام جای دکمه ها پاس و شوت و ... رو عوض کنم
لطفا راهنمایی کنید
شما بعد از این که جای دکمه ها رو عوض کردی رو یکی از اسلات های امپتی سیو کن درست میشه
نه ارباب منظورم این نیست که نمیشه با شوت گل زد منظورم این بود که با شوت فنی که بازیکن بغل پا میزنه و تو نسخه ی قبلی وقتی از پشت محوطه میشوتید توپ از روی سر دروازه بان میرفت قسمت خالی دروازه میگم تو این نسخه نمیشه اینطوری گل زد.نقل قول:
من تو این نسخه خیلی خوب شوت میزنم امروز با چارلی ادام یه شوت قشنگ به منچستر ردم که گل شد.
این defending رو از کجا باید تغییر بدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
درسته شوت زدن راحته مخصوصا از پشت منظقه جریمه . حداقل از نفوذ به درون 18 قدم راحت تره .نقل قول:
کجا جای دکمه ها رو عوض کردم؟نقل قول:
من اصلا جایی پیدا نکردم که بتونم جای دکمه ها رو عوض کنم
از تو خود بازی میشه یا تو همون تنظیم بیرونیه هستش؟
لطفا دقیق راهنمایی کنید ممنون
کنترلر /ستینگ/ اخرین گزینهنقل قول:
فکر میکنم وقتی این رو از حالت پیش فرض خارج میکنیم (مثل نسخه ی قبلی میکنیم) سرعت بازی هم بیشتر میشه
تو قسمت setting ---- controler setting
ایول.. آره یکم سرعته بازی بیشتر شد ..نقل قول:
من که ps3 دارم چی کار کنم؟:دی
دوستان لیگ انگلیس که عکسش روی جلد بازی هست لایسنس شده؟مثلا اسکور بردش مثل لیگ انگلیس هست؟
بله تمام تیمها کاملا لایسنس شدن ولی اسکوربرد فقط یه دونه داریم(تا جایی که من میدونم)نقل قول:
یه چیزی که تو fifa 11 نسخه ی pc نیود (ماله کنسول رو نمیدونم) وقتی تو لیگ بازی میکنی و نتایج اون یکی بازی ها تغییر میکنه کنار تصویر یه لحظه یه اسکوربرد دیگه میاد و نتیجه ی تغییر کرده رو نشون میده
دم ea گرم
خیلی ورزشگاه ها رو زیبا طراحی کرده
ادم یه حس عجیبی پیدا میکنه وقتی بازی شروع میشه
الان یه اتفاق جالب برام افتاد ..
یه بازیکن روی زمین افتاد به مدت طولانی . داور دید کسی توپ و به بیرون نمیزنه خودش بازیو متوقف کرد تا بازیکن رو تعویض کنن.. وبعد توپ رو بین بازیکنانه من و حریف هوا کرد و بازیکنان حریف بازی جوان مردانه رو رعایت کردن وتوپ رو به من دادن..!
ببخشید این مورد دوم که گفتین توی Fifa 12 اضافه شده ؟نقل قول:
واقعا راست میگی؟؟!!نقل قول:
دروغش چیه بنده خدا؟نقل قول:
چنین اتفاقی یبار تو pes2005 هم افتاد ولی دوستم تعریف کرد خودم ندیدم با چشم های خودم
دوستان این نسخه اصلی نیست به خدا راست میگم
نسخه های فیفا استخون بندی دارند و دست از بدن بازیکن ها نباید رد شه
مانند فیفا 2009 و 2010 و 11
اینجا استخون بندی ندارند بازیکن ها این نشون میده بازی ناقصه صبر کنید تا نسخه تکمیلیش هم بیاد.