اگه مبعلی قرارداد بنده و مجیدی و حیدری هم تمدید کنند + اینکه تیم سرمربی داره (آخه پارسال سرمربی نداشت، مرفاوی در حد مربی بود)استقلال امسال از پارسال قویتر میشه
معبلی جایگزین جان واریو
آشوبی جایگزین کاظمی
میداوودی جایگزین سیاوش اکبرپور
+ خریدهای دیگه
Printable View
اگه مبعلی قرارداد بنده و مجیدی و حیدری هم تمدید کنند + اینکه تیم سرمربی داره (آخه پارسال سرمربی نداشت، مرفاوی در حد مربی بود)استقلال امسال از پارسال قویتر میشه
معبلی جایگزین جان واریو
آشوبی جایگزین کاظمی
میداوودی جایگزین سیاوش اکبرپور
+ خریدهای دیگه
عجیبه شما با این که جامجهانیه هست هنوز ولکن لیگ ناسالم وافتضاح ایران که داره پولامونو به باد میده و هیچ پیشرفتی نمیکنه
سرسام آوره همه تیماش بودجه دولتو میخورن غیر از 2 تیم
بی احترامی نباشه ها ولی من اصلا حاضر نیستم الان به این افتضاح منظورم لیگ ایران فکر کنم
واقعا خدا رو شكر حاجي اومد استقلال رو جمع كرد وگرنه با اون وضعيتي كه پيش اورده بودن و هيچ كس هم جرات قبول مسئوليت نداشت معلوم نبود چه بلايي سر استقلال بيا د . در كل فتح الله زاده بهترين انتخاب بود كه انجام شد . ياد نايب قهرماني كه تو آسيا آورد با حاجي بخير . اگر 2 سال پيش هم اجازه مي دادند كارش رو ادامه بده خيلي شرايط بهتر بود ...
آره. حداقلاستقلالیه. واعظ اصلاَ تعصب معصب نداشت.نقل قول:
واقعا خدا رو شكر حاجي اومد استقلال رو جمع كرد وگرنه با اون وضعيتي كه پيش اورده بودن و هيچ كس هم جرات قبول مسئوليت نداشت معلوم نبود چه بلايي سر استقلال بيا د . در كل فتح الله زاده بهترين انتخاب بود كه انجام شد . ياد نايب قهرماني كه تو آسيا آورد با حاجي بخير . اگر 2 سال پيش هم اجازه مي دادند كارش رو ادامه بده خيلي شرايط بهتر بود ...
دوست عزیز لازم نبود تاپیک جدید باز کنی میتونستی تو تاپیک زیر خبرت رو بذاری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[PHP]http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=410508[/PHP]
بله حق باشماست اون تایپک رو ندیده بودم.نقل قول:
ناصر شفق کناره گیری کرد
دوشنبه, 31 خرداد 1389 ساعت 14:17
به گزارش خبرگزاري فارس، ناصر شفق مديرعامل باشگاه تراكتورسازي تبريز در نامهاي به علي كفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال كناره گيري خود را از مدير عاملي باشگاه تراكتور سازي اعلام كرد.
سایت هواداران تراکتور هم یه نظرسنجی کرده که در زیر میبینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.trakhtorfans.com/component/poll/50-shafag-raftan.html
امیدوارم استقلال دنبال خلیلی نباشه چون اصلا مهاجم خوبی نیست
حالا کی گفته استقلال خلیلی رو می خواد؟نقل قول:
امیدوارم استقلال دنبال خلیلی نباشه چون اصلا مهاجم خوبی نیست
استقلال پرسپولیس قراره از هم بازیکن نگیرن. بعدشم الان مهاجم های استقلال مجیدی و میداووی و سید صالحی و برهانی هستن که فکر کنم کافی باشن.