بابا این همرا اولو ولش کنیدنقل قول:
فکر کنم با اومدن رایتل همراه اول بره پی کارش
Printable View
بابا این همرا اولو ولش کنیدنقل قول:
فکر کنم با اومدن رایتل همراه اول بره پی کارش
یادش بخیر قبلا ایرانسل نامحدود بود حال میداد
تو ساعت حدود 115 مگ دانلود میکرد
ولی الان محدود کرده
این مرده شور رایتل هم نمیاد بلکه یه فشاری به اینا وارد بشه بلکه دوباره نامحدود کنن و سرعتش زیاد بشه
چطوریاست ساعت 3 تا 5 صبح سرعت دانلود بین 30 تا 35 نوسان داره و صفحات عین موشک باز میشه ولی تا ساعت میشه 5 و یک دقیقه ، سرعت میشه بین صفر تا پنج کیلوبایت ؟
تا حالا پنج شبه که من دارم این رو تست می کنم . روزا صفحه به زور باز میکنه و سرعت دانلود بین صفر تا 5 کیلوبایت هستش ولی تو اون دو ساعت همه چی عوض میشه !!!!!!!!!!!!
شبها سرعت رو میبرند بالا؛ مثلا من وقتی رو گوشی هست؛ فقط شبا میتونم با گوشیم برنامه دانلود کنم ولی خب الان که نت گوشی رو میدم به کامپیوتر؛ وضع بهتره. تو پی سی ورلد که مشکل ندارم :دی و سرعت دانلودم متغیره، بسته به سرور البته؛ با آی دی ام و 16 کانکشن دانلود میکنم :دی مثلا از 5 تا 30 کم و زیاد میشه اما بد باشه میشه رو متوسط 10 و 15 دیگه حساب کرد.
نمیدونم این نکته هم حقیقت داره یا نه ولی یک ماه پیش چون من میدادم به کامپیوتر، دانلودم زیاد بود و واسه همین سرعت دانلودم خیلی بد بود و پدر سگا گاهی صفر اش میکردند.
شهرمون هم اصفهانه. اینو هم بگم :دی شاید ربط داشت.
نقل قول:
حقیقت نداره اپراتور نمیتونه سرعت شما رو به خاطر این که زیاد دانلود کردی محدود کنه چون شما یک حجم بسته مشخص داری پس میتونی توی 1 روز تمومش کنی و یا در مدت مشخص خودش!!
---------- Post added at 01:14 AM ---------- Previous post was at 01:12 AM ----------
این مورد ناشی از این هست که در منطقه شما تعداد افرادی که از GPRS استفاده میکنند خیلی زیاد هست. به همین دلیل روز ها شبکه شلوغ میشه و سرعت میاد پایین ولی در شب ها که مشترکین کمتری استفاده می کنند شما پهنای باند بیشتریدر اختیار داری که باعث میشه سرعت زیاد بشه.نقل قول:
درود.نقل قول:
آخه یه بار تو دانشگاه با دوستم امتحان کردیم؛ سرعت من به صفر میرسید حتی (نوسان داشت) ولی اون نه. (گوشی من تازه یعنی بهترهم بود) البته خودم هم رای رو به این میدم که همچین کاری نمیکنند ولی خب این مشکلات همیشه هست دیگه. الان هم مشکل اینه که روز شلوغ تره که خب اینم طبیعیه.
فکر می کنم شما اشتباه میکنی عزیز . خونه بنده تنها 6 کیلومتر با مرکز استان فاصله داره ( اتوبان رشت به قزوین ) تعداد خونه وار اطراف ما به اندازه ی انگشتان دست هم نیست و از اونجایی که من اونها رو میشناسم ، فکر نکنم اصلا با اینترنت سر و کار داشته باشن و در روز ازش استفاده کنن . حتی شرکت های isp هم به علت اینکه متقاضی در منطقه ی ما وجود نداره ( و دلایل دیگر ) در اینجا خدمات ADSL ارایه نمیکنن . بعد چطور دقیقا از ساعت 5 صبح تا 3 صبح روز بعد شلوغه و دقیقا همون دو ساعت خلوت میشه ؟؟ :21::18::2:نقل قول:
این مورد ناشی از این هست که در منطقه شما تعداد افرادی که از GPRS استفاده میکنند خیلی زیاد هست. به همین دلیل روز ها شبکه شلوغ میشه و سرعت میاد پایین ولی در شب ها که مشترکین کمتری استفاده می کنند شما پهنای باند بیشتریدر اختیار داری که باعث میشه سرعت زیاد بشه.
حرف شما درسته! این موردی که من گفتم یک قاعده کلی هست و مربوز به شهر های بزرگ.نقل قول:
من از محل سکونت شما اطلاع نداشتم. مشکل شبکه هست شما میتونی با 700 تماس بگیری یک فرم پیگیری واست تکمیل می کنند و منطقه مربوطه رو رسیدگی میکنند.
اره بهتره که زنگ
بزنی من هفته پیش اینترنت خطم کار نمیکرد زنگ زدم و یه فرم برام پر کرد و 2 روز بعدش وصل شد
یه سؤال:
من موبایل 5220 نوکیا دارم که edge کلاس 32 داره. اگه موبایل به کامپیوتر وصل کنم و مثلا سرعت دانلود 10 باشه ، آیا وقتی مودم usb سیم کارتی بخرم باز هم با همین سرعت دانلود میکنه یا ممکنه فرق کنه؟
میخوام اول با موبایل امتحان کنم بعد اگه خوب بود مودم بخرم.